jag fullkomligt hatar avundsjuka..

.. i alla dess former. från vem än de kommer ifrån. Hatar avundsjuka.

häoo

Nu är jag hemkommen. Fasiken va folk i affärerna! :O Hatar när de e mycket folk. Men vi fick me oss allt hem. Jag spenderade 200 spänn på godis, påskägg till Pappa, Elias, Viran o David. Samt en tidning o naturgodis till mig själv. Slöseri me pengar hade ja i annt fall tyckt. Men ja e så jäkla snål av mig o köper aldrig ngt åt någon :S Typ. Haha. Så jag tänkte what the hell. Annars skulle ja förmodligen bara köpa oviktig skit till mig själv ändå. Sen får jag ju lön i sommar o då kan handla mer ;) -Plus, det är roligt att ge saker till folk ;D Även om de bara e ett påskägg me godis :S Haha men ändå ;D Mitt humör e bättre nu, vilket e skönt :) Inga mer missförstånd me killen eller Pappa. Inge mer bråk eller tjafs. Nu är saker o ting mer planerat med.

Imorn; storstäda!
Fredag; fortsättning av storstädningen. Har strejkat me städningen här en vecka för att ja vart så arg över hur ingen plockar upp efter sig ;P men detta går inte att ignorera länge :S Kan inte leva så här :P
Lördag; Promenad, laga mat, käka, killen kommer, promenad, mysa lite, åka till hans familj någon gång under kvällen.
Söndag; kanske måste till stan. Annars så ville killen ändå gå strandpromenad om de va fint väder. (nu dumpar han mig....) haha.

Sen får man seeeee..

Pernilla! Jag hoppas att jag hinner färdigt me städningen tills fredag så vi kan ses :D När va tiden du tänkt?


Jag har ont i magen... :(

Fan också!!!

Jag har blivit så störd o så googlade jag o så vet jag en grej som jag inte ville veta än!! :( Och jag såg massa jag inte ville se än!! :( Nooo...............

-Angående Twilight asså :) Såklart.

dear John



Denna vill jag se! Han e inte så tråkig att titta på heller haha

+


trött

Vaknar för sent, sleten o trött. Helst av allt vill jag gå å lägga mig o sova bort hela dagen, men de kan ja inte. ;P Ska snart ta en promenad. Senare ska ja o Pappa iväg o handla. Påskplanerna blev ändrade igår kväll. Grymt besviken blev jag, men inte någons fel. Egentligen.. Plus, jag sparar pengar på de, vilket förmodligen är det rätta. Men jaja. Det blir stanna hemma hela helgen, äta med Pappa, Viran o Elias. Sen ska jag bara ta promenad o läsa. David kommer kanske, om han inte ändrar sig, senare efter han jobbat. Han får väl sitta o glo på mig när jag läser då. ;P Haha nä ja får sluta va så bitter. Men allt förstördes o jag har ingen alls lust till de ja tänkt längre :S Blä...
Men det är kul att storebror kommer iaf =) De e inte ofta ;) Får hoppas att lillsyrran stannar hemma me.
Elvira - Om du stannar hemma hela helgen LOVAR jag dig att du får ett påskägg utav mig ;) Ok?

Hon som skulle klippa mig har fått hinder (personligt) och vet inte när hon kan klippa mig :/ Fasiken också. Det är en vän till Pappa så jag skulle f de till hyffsat bra pris. Så nu får jag vänta igen. Men jag förstår henne, så jag ska egentligen hålla käften. Hade tänkt färga håret till min naturliga färg efter jag klippt mig med. Nu behöver ja typ tre förpackningar:S haha. Nästan iaf. Har så otroligt tjockt hår. Är som en lejonman.

Justde, måste skicka iväg kontraktet idag med. Tur jag kom på de.

Förresten, e de någon som vet om Arbetsförmedlingen e öppet på söndag? Haha.


hihihihihi ;) (HAHA)



Haha hittade denna på min facebook. Så har ja skrivit "vi kan göra en twilight film david!"
Och jo, hade vi varit lika vackra som de ovan så ;)

ord jag hatar...

Supa. ...... "vi ska suupa! :D hihi" fjortisar.....
Bärs. .... "ska sitta o ta en bärs eller två" låter bara lodigt.
Fett. .. Som i "fett snygg! fett bra!" sluta fjanta ;)
Tajt. .. Som i "åh fan va tajt ("snygg") kropp du har" .. låter bara töntigt!
Chilla. .. Samma stil som ovanstående ;)
Krubb. ... Säg bara mat?! :S

Haha fattar inte grejen... ;)
Detta va bara första delen.. Jag är en negativ varelse antar ja.

va man dum nu kanske?

Jag beställde precis lite baskläder o nått par örhängen. Funderar på om de va dumt eller inte.. Hmm.. Men de e ju bara skicka tillbaka om man ångrar sig! :) -Om jag lär mig hur man gör... Haha.



De blev på runt en fem hundring bara. Egentligen behöver jag byxor, mer leggings, underkläder i massor och tjocktröjor med. Men detta e en helt okej början för lite mer än en femhundring.

I'm bored...

 



shytton också!!

Jag behöver verkligen nya kläder nu :( Detta suuuger. Nu ska ja kolla på Grey's. Sen ta en promenad till! :)

neeej ja e inte besatt......




am in löööv ;)








Okej..  Ja ska sluta..

Försöka iaf...

varning, äcklig bild.

Outch :(

Blåmärkena fån väskan haha

ser helt cp ut me :(

 

 


hemma



Är hemma igen och jag är trött som fan, ursäkta språket. Ont i låret har jag med, min tunga väska har hängt o skavt så har feta blåmärken :S Gårdagen gick bra. Gick hemifrån vid ett, kom fram runt sex. Höll på att hämta fel unge från dagis med. Jah. Tummen upp o heja mig. Men jag fick me mig rätt hem ;) De va bara pinsamt att ja inte kände igen min egen systerson :)

orkar inte med mig själv

Ännu en dag man vaknar o bara tänker massa negativt. Varfööör? Jag blir så irriterad på mig själv. När jag försöker tänka positiv o intalar mig själv att det bara en period känns det bara fel :S Gillar inte denna känslan alls, och jag måste erkänna att den skrämmer mig lite. Jag vet itne vad jag vill, och inte heller vad jag inte vill. Är jätte orolig för sommaren nu med. Tror inte det kommer att bli lätt. Och 4 månader är faktiskt rätt långt. Men kan itne göra så mycket mer än att försöka och hoppas att det går bra.



Förresten inatt vaknade jag av något jätte konstigt. Jag hade precis kollat färdigt på Twilight, och börjat kolla på New Moon (hehe). Men efter halva filmen va ja så trött att jag stängde av. -Detta är inte det konstigaste, dock håller jag me om att det inte är helt normalt att stänga av mitt i New Moon... ;)
Iaf, jag somnade nog direkt. Men sen vaknar jag av jag tror att någon tänt lampan i taket. -Elena o dom har inte ens en taklampa där. Och när jag öppnar ögonen bländas jag av något starkt ljus o fattade först ingenting. Sen ser jag att det är månen som lyser så jäkla starkt och bländar mig :S Det va helt sjukt! Jag va tvungen att lägga mig under täcket för att det lös så starkt :S Jag skojar inte. Det va precis som att ha en strålkastare i ögonen.
Jag tyckte iaf att det va jätte konstigt. Sen kom tankarna själklart in på Twilight o New Moon, och tänkte "nu händer de.. Nu kommer han. Min Edward..." ..

Nej. Så tänkte jag inte. Men inte ens jag hade förvånat mig själv om jag hade tänkt så ;) Jag har blivit STÖRD. -Som ni förmodligen märkt.

thank you god for the coffee

Jag är egentligen waaayy to trött för att sitta här o skriva. Jäkla New Moon bok. Jag läste ut Twilight igår runt 3. Sen kunde jag bara inte låta bli att hämta nästan bok :S Sen kunde jag inte sova ändå när jag väl försökte. Börjar undra hur fasiken de kommer gå om ca. en månad när jag börjar jobba o måste gå up klockan 6, 6 dagar i veckan.. Hm. Men jag får helt enkelt lära mig. Nu har jag tryckt i mig två knäckebröd o en kaffe. Ska ta en kopp kaffe till faktiskt, fast än ja e mätt. Jag behööver koffein. Sen blir det att hoppa i duschen, hämta tvätten, packa smått, göra sig iordning, sen bege sig i väg. Som tur e regnar det inte nu, låt oss hoppas på att det fortsätter torrt åtminstone tills jag sitter på bussen.

Kanske hörs sen eller imorgon eller något ;) Have a good one!


Pernilla, jag tänker på dig.

voajj?

Jag tror jag är på det sämsta humöret jag möjligen kan vara på. Jag vet inte ens riktigt varför. Har tänkt hela kvällen -vilket iofs Aldrig e bra för min del. Så har mitt huvve blivit helt mosat och jag är nästan arg :S Sen blir jag irriterad på precis allt o alla förutom Pappa. Han e snäll. Men nä. Detta är inte min kväll antar jag. Ska lägga mig o läsa snart.

Jag vill åka bort. Till Madeira tillexempel.


GE MIG VÅR!!!!!!!!!

4.5 km till bussen. Ska gå till bussen. Det ska regna hela dagen imorgon. Jag har varken paraply eller luva på jackan.
..........................................

Älskar't.

..
.....
.

hellu helluuu

Vaknade på ett bra humör, och resten av dagen har faktiskt också vart bra! Låg vaken halva natten och läste Twilight (lär läsa ut den inatt) , så jag hade lite sovmorgon imorse kan man säga, skönt :) Vaknade halv 12, sen blev det en lång promenix. När jag kom hem så kollade ja o PappaHancock och åt frukost. Sen har jag faktiskt inte gjort något mer. Har kollat bussar o så för imorn o pratat snabbt me syrran. Ska snart sätta igång en tvätt så man har några kläder på sig imorn. Annars har jag inte så mycket.
Saknar David. Och Edward ;) Haha. Men inatt. Inatt, träffas vi igen...
Haha det värsta är att jag skojar inte, jag har blivit en sån här tönt. Som när man va liten fjortis och blev kär i alla kändisar som fanns. Jag är kär i Edward. Trots att han typ e morris, blek, o käkar björnar osv.

Vad händer med mig?...

Jag skäms lite nu. Men kan inte hjälpa de...


...

tjingeling ;)

det var ju det med guldkorn...

"Jag tänkte bara säga att jag tycker att du är otroligt söt och fin! Du är så vacker :)
Och jag tycker om att läsa din blogg gumman!
saknar dig <3
PS, jag blir ALLTID röd i ansiktet ;)"


Detta guldkornet är då inget man gömmer under en garderob heller!
Hon är och förblir speciell :)

-Du är så jävla söt att jag vet inte vad! Jag saknar dig med, jätte mycket faktiskt! Och om vi nånsin förlorar kontakten kommer jag kasta sten på dig ;) Haha. Några av mina absoluta favorit minnen är med dig. =)


buhuhuuu

Hans bil va söt.
Nej, men den va fin faktiskt, bra kap!
Dock fick jag bara två pussar, ett "lyft upp i luften o vägrar släppa ner" och en halv kram. -Alltså inte en tillräcklig dos. Jag saknar honom! :( Buhuhu..


bla bla blaaaaa

Nu är jga hemma igen,. trött som en sovande gris. På ritkigt. Kan somna nu om ja hade velat. Sen ska ja göra fruktsallad. appropå ingenting. men de e gott. nu snart kommer min stora feta kärlek (han e inte fet) o visar upp sin nya feta bil (den e inte fet). jag ska säga hur söt den e, sen åker han antagligen igen. fast ja ska kräva puss me. såklart. Jag kanske återkommer.. jag evet itne än.

trött

Jag är sjukt jäkla trött. Håller på att somna här. Måste kämpa för att hålla ögonen öppna. Inte så jätte kul kanske. Jag vill ha en klipptid, typ nu. Om ni undrar... Varför skriver jag ens?... Hejrå.

pirret

Okej, mycket Twilight o David, men nu blir det bara Twilight ;)
Jag blir helt galen på den boken! Nu e dom i där stadiet när dom liksom vill röra varandra hela tiden, men vågar/kan inte o de gör dom galna. Fast han har tagit bort hårslingor från hennes ansikte vid två tillfällen ;) Men iaf, åååh va ja saknar sånt! Ni vet när man börjar träffa någon och det blir den där elekticiteten mellan båda. Och man sitter o sneglar på den andre o bara väntar på att han ska ta ens hand eller luta sig o kyssa en! Haha sicken fjant jag är, men det är så mysigt när det är så där spännande o pirrigt! Jag ska göra slut med David o sen försöka bli ihop me honom igen. Börja om så man får göra om de där pirriga! ;D Haha. Okej, nu handlade detta om David iaf.. Men som ni märkt är det svårt att inte blanda in honom. Sorry ;) Fast jag vill inte göra slut med honom.. Kanske ska börja med rollspel... Haha! Nä. Jag är kär i Twilight. Och jag älskar min bok. Längtar så tills trean kommer på bio!

Nu ska jag hoppa i duschen sen göra mig iordning.

Min lilla räka ;)



Jag träffade denna söta tjej första gången på första dagen när vi började 7an. Högstadiet. Hela nya klassen satt i en ring och alla skulle säga sitt namn, sedan en beskrivning på en själv som började på samma bokstav som ens namn. Jag kom inte på vad jag skulle säga, jag va för nervös. Jag har alltid hatat att prata inför folk eller bara när folk kollar på mig. Jag hatar det fortfarande, men då va det värre. Jag blev högröd i ansiktet, fick tunghäfta och ville bara springa därifrån. -Ni vet. Så kläckte min nya lärare ur sig (notera att hon va min nya lärare, hon kände mig alltså inte) -"Elin elak!?" och skrattade. Hon bad sen om ursäkt. Jag kommer ihåg hur dum jag kände mig, och hur mina kinder brann. Jag tror att jag tillslut sa "Elin envis" eller något liknande. Tillslut var det tjejen på bilden's tur. Malins tur. Jag tror hon sa "Malin mysig" , men det hör egentligen inte hit. Saken var den att hon med fick röda kinder ;) Och verkade precis lika nervös som jag var. Och min första tanke va (skojar inte nu) "henne vill ja bli kompis me, hon e som mig" Haha! Det är faktiskt pinsamt sant. Kommer ihåg det som igår. Jag tänkte samma om henne och Pernilla. Det slutade med att dom två blev mina vänner. Mina bästa vänner tillmoe ;) Jag är en människokännare helt enkelt ;) Hursom. Det va mitt första möte med brutta. Sen hade vi en liten tjejliga (som jag faktiskt saknar ibland!! på ett gulligt sätt haha) Och nu är hon fortfarande min allra bästa vän. Det är hon och min pojke. Malin är en tjej som jag vet att jag alltid kan räkna med, hon är bäst. Hon ställer alltid upp och hon är inte falsk som många andra tjejer är. Jag är otroligt glad över att ha henne i mitt liv och jag är faktiskt även otroligt tacksam över att hon fortfarande står vid min sida. Jag har allt varit en vidrig liten bitch, det är jag medveten om. Men folk förändras. Jag har ändrats rätt mycket tror jag. Det har hon med. Men framförallt så har vår vänskap förändrats och bara blivit bättre. Vi har inte våra små tjejkvällar längre, vilket är otroligt synd, men vi har de på en annan nivå nu. Det kan gå en lång tid utan att vi pratar, men det är alltid likadant mellan oss när vi ses. Hon vet att hon är min bästa vän, och hon vet att jag älskar henne. Jag ville bara säga detta.. ;) Ibland hittar man allt små guldkorn i sanden! Och hon är ett sådant. Jag saknar dig gumman, och hoppas att vi snart kan ha en mysig tjejkväll eller en vild utekväll ;) Love you! ♥

idioter

Fick precis ett väldigt argt samtal från killen. Presentkorten på H&M, han o hans mamma beställt åt mig som 20 års present kommer inte. Eller dom e dumma i huvet helt enkelt :P Dom har skickat tillbaka pengarna, påstår att "oj, vi skrev fel, de kostar 1000 kronor, inte 100:-"... Fast än David chattat med en anställd och frågat att det verkligen kan stämma. Att man kan köpa ett presentkort som är värt 100 kronor, för endast 100 kronor. Och hon hade predikat om att va så bra o att de faktiskt va så för att dom tjänar såppas mycket på de osv osv. Dessutom sa dom att vi skulle få korten inom två veckor. Det tog två veckor. David skrev och klagade. Dom ändrade sig och sa att det skulle ta 14 arbetsdagar. Det tog 14 arbetsdagar. David skrev och klagade. Han har fått ca. 5 "Förlåt" mejl, och "vi ska fixa det direkt" kommentarer. Och nu, en månad senare än va dom sagt, idag får han då mejl om att de skrivit fel. Att det kostar 1000 kronor. Och det har skickat tillbaka hans pengar. -Vilket är självklart. Och "bra" eller hur man ska uttrycka sig. Men fyfan vilka jävla idioter. Ursäkta mig, men dom e fan dumma i huvet allihop. David e helt rasande och jag blev nästan rädd för honom, hehe. Men iaf, så ni alla vet, köp aldrig något på "bidrivals. com" Eller va det heter.

Jag som hade kollat ut massa jag skulle kööpa :( Dumma puckon.

+


Lilla pluttan Molly, hur söt?!



Lilla Calvin ("Kelvin"? vet inte hur han ska stavas;)) -Haha hur skön?!


Jag vill me ha en huuund. Men jag vill ha stor farlig som brottar ner en ;) Typ.



frustrerande

Vet ni hur frustrerande det är att se sin egna stora kärlek stå en meter ifrån en själv, men att inte kuna röra, inte prata, bara le, och inte få pussa på honom?! Jätte frustrerande. Sen stog både ja o Pappa och väntade tålmodigt ett par minuter på att han skulle bli ledig. Men det blev han inte. Vi va tvungna att gå. Sen ringer han på vägen hem o frågar vart vi e. Så står han och väntar på oss o gnäller över att han inte fick en puss....! Jobbigt. Men vad gör man. Jag fick iaf se honom :D

Ja o Pappa kom alltså nyss hem från Torp köpcentrum. Har handlat present till systra mi och handlat massa gott. Jag köpte frukt för 150 spänn. Haha. Men då har jag frukt ett tag! Plus att det baara e miiitttt, höör du de Elvira?! Du röör inte min frukt!! Sen köpte jag även en liten näve nötter och bodylotion ;) "en näve..." sicken tönt jag är.

Nu sitter jag här.. Irriterar mig på miina jeans som inte sitter alls skönt när man sitter ner. Dom spänns åt vid knäna :S Lite småstört så, men jag gillar dom :) Och så saknar jag min David. Undra hur faaasiken man kan tycka om en person så mycket? Hur beronde man kan bli.. Jag träffar honom mer än va jag träffar min egen Pappa. -Som jag bor hos. Ändå tänker jag på honom precis hela tiden. Även när man inte e så bra överens eller så gulligullkära. Han e mitt huvud hela dan varje da. Vet inte om jag ska va glad att jag har hittat en sån person som man känner så starkt för, eller om jag ska tycka det är jobbigt.. Jag har inte riktigt bestämt mig än, faktiskt.
MEN jag lovar er alla, att om han inte är min äkta man om 10 år, så får ni en tia var ;) Den ni. Vågat? -Jaa de kan man allt tycka. Men ni får väl se. Vi får väl seeeee... Hehehehee...

Jag tror jag är lite trött. :)

bilder jag hittade på Facebook ;)



En sommarkväll på Hönö utanför Gbg. Good times :)



Gammal bild ja gjorde när man va så där nykär ;) Han hade kommenterat "du e min pusselbit." Mys ;)



En dag är det min tur ;) (Jag har två armar på riktigt.. Vet inte va som hände)


wooosaaah






Jag låter bilderna tala för sig själva...
;)

Marion Raven




Huur vacker?

höhö

Nu ordnade sig allt igen. Puh. Skönt.

blläääääeee

Nu är jag heelt förvirrad, frustrerad o nästan irriterad. Fattar inte ett piss. :( Hatar att va trög.....


morrn!

Idag är det fredag! Inte för att det spelar mig någon större roll men ja gillar fredagar =) Idag fyller min syster Erika år! så GRATTIS på henne!! :D Vi åker och firar henne imorgon. Så sönda blir det ta de lugnt. På måndag åker jag till gbg och barnvaktar mina systerbarn. =) Av någon anledning läntar ja lite till de :S Haha ;) Nä, men jag älsar ungarna och det ska bli skönt att få "komma bort" lite. Och att sitta själv på en buss :) De e mysigt ibland.

Jag började ju läsa första Twilight boken i förrgår. Jag har typ läst ut hältfen nu, haha det gåår inte att lägga den ifrån sig. Jag vet ju redan vad som händer osv, men den författaren är ett jävla geni. Älskar den. Och jag älskar Edward. Jag vill gifta mig med Edward. Jag frågade David igår om inte han kunde bli en vampyr som Edward. Och sitta på min sängkant och lugna ner mig när jag inte kan sova, eller vaknar av mardrömmar. Han vill inte det.. Han tyckte bara det va läskigt... Han har uppenbarligen inte sett filmerna eller läst böckerna som ni förstår. ;) Lite speciell e han ändå. Edward alltså. För allvarligt, han e ju så jävla ful? Han e ju inte snygg eller nånting. Men ändå blir alla kära i honom. Mmm.. De äär något me den killen.

Snart ska jag få en klipptid. Skönt. Elvira o David tycker inte att jag ska klippa mig. Och egentligen vill ja ju inte de heller. Men vem vill å runt me ett skatbo på huvvet? Dessutom har jag alltid uppsatt ändå, så det kommer knappt synas :P Så inge mer gnäll.

Fasiken nu börjar de regna me! Så blev de me min morgonpromenad. :( Faasiken.



hennes hår på högra bilden, vill ja ha!





H&M



Gillar't!

mm

Idag är jag lite.. Butter skulle man kunna kalla de.. Allvarligt, jag tror jag legat vaken HELA natten! Fattar inte. Va ju as trött. Men icke. Det gick inte sova. Totalt omöjligt. Somnade runt 6 på morgonen!! Vaknade nu, men svin ont i ryggen, svidande ögon och trött o seg som fasen. Tror inte detta blir en bra dag om jag ska va ärlig. :P Inte ens kaffe hjälper. Då är något otroligt fel, om inte kaffe gör mig lycklig. Ska ta en kopp till och ge de ett nytt försök, sen ska jag klä på mig o ta en promenad, utan mp3 :( Den har pajjat den me. Blääääääääää

Härrå

trött

Varför e ja så himla trött för? Funderar på att lägga mig faktiskt. Mysprata lite med pojken min. Sen börja läsa första Twilight boken! Läste ut "alla va där" inatt. Den va bra :) Började sedan på "min man David", men den va så mysko att jag blev helt snurrig o fatta helt ärligt inte va som stog. Försökte läsa ett kapitel men det gick inte. Jag förstog ingenting haha. Vet inte om den boken har en riktigt handling faktiskt. De va mer hennes "poetiska tankar" om man säger så. Så den ger jag upp for now. Så sätter jag igång med twilight böckerna :) Snart kommer trean på bio! :D Ja o syrran har bokat varandra då så vi ser den tillsammans.
(GLÖM INTE DE ELENA!!!)



modevisning

Kom precis hem från modevisningen. Va riktigt kul att kolla på! Många duktiga designers måste ja säga. Veronica o company va snyggast.
Jag; - dom här va ju bäst. Veronica va snyggast!
David; - Ja! Vafan hon ser ju riktigt bra ut, nästan så ja bli äcklad haha
Jag; - Okej... Bäst du inte säger mer annars gör du mig äcklad... ;)

Haha, vet inte hur man ska reagera på de, men en snygg syrra har han allt! Nej, men de va allt kul :) Synd att man inte kunde ta några bilder faktiskt. Men men. =)

Får se när man åker till David nästa gång. Tror de blir o va hemma ett tag. Om jag klarar av de ,) Haha. På lördag ska vi iaf till syrran o fira henne :) Hon fyller år på fredag. Nu ska jag äta en apelsiiiiin, härrå!


nuuuuu

Har jag vart på promenad och ätit frukost. Nu är det dags för att sätta igång en tvätt samt ta en dusch. Sen blir det vanliga sex and the city, göra mig iordning, kolla grey's, sen kommer pojken o hans pappa att hämta mig, så åker vi o kollar på Veronica som ska gå modevisning på Östrabo!



Nu är våren på väg på riktigt, och guud va ja längtar tills all snö är borta!

Haha




Hittade någon sida igår på nätet när jag hade som tråkigast. Man bytte till kändisars looks ;)
Mm, väldigt fint må ja säga.. Ser ut som en dragqueen, haha!

blääääeee

Jag åt ett par pannkakor iaf. Fast jag inte får!!! Damp på mig själv, har föfan problem.
Nu sitter jag här med ångest, dåligt samvete och till råga på allt har jag sjukt tråkigt. Huvudvärk dessutom.

Ett ord; Bläääeeee.

haircut

Jag really really really behöver en haircut. Det här går inte längre :P Halva mitt hår är som hö. Skojar inte. Spelar ingen roll att ja klipper bort en del då å då. Eller att ja har bra schampo, balsam, inpackningar osv. Jag förstörde mitt hår när jag blonderade det. Vilket jag ångrar djuuupt. Jag hade faktiskt fint hår en gång i tiden. Svårt att tro nu. Det dumma med mig är att jag är så snål att jag inte vill lägga mina små slantar på en klippning ;P Samma som me att äta ute. Lägga 50-70 spänn på mat?! Pfft nä. Då kan ja lika gärna åka hem o käka billiga makaroner ;)

Men detta börjar nu bli lite akut :/ Någon som vet en billig frisör i U-A?


Jag som ljushårig, och lilla Tea :) Ca. 2 år sen..



Mitt hår nu.. Säkert hälften behöver klippas av :/ :(

hoow do you liike your eggs in the morning..

I like mine with a kiiiss.. Oj va den sätter sig på mitt huvve. Aj aj. Jag sitter här o har rätt så tråkigt faktiskt. Skriver me lillsyrran på facebook. Hon sitter ca. 5 meter ifrån mig. Men va gör man?

Vad händer på Påsk?
Det undrar jag, och frågar er alla. Helst av allt skulle ja faktiskt vilja att hela familjen hittar på något, eller bara e tillsammans. Men vi gör inte sånt längre :P
För festsugen e ja icke.
Hm...


hemmaaa!

And I've  got great neeeews.

1. Jag har fått sommarjobb! Måste bo på Flatön i 4 månader o har bara en ledig dag i veckan dock. Haha. Men det är pengar, och (som ja tjatar om detta) - så e ju fam Gunnarsson som en liten ängla familj ;) Så det va inga problem me att ja får bo där. Får dock försöka ta mig hem så ofta jag kan :)

2. Min dator e tillbaka! Sitter med den nu, och den funkar fina klackskon. Äntligen!

2. Jag övningskörde för första gången idag, haha! De va mycket svårare än va ja trodde ju. Gick väldigt hackigt o panikit först, men sen flöt de på så sådääär ;) Går nog bättre nästa gång :) Får hoppas på de iaf.

Jag o ma lööve har myst, lagat god mat (vi e bäst när vi lagar mat) och hyrt 2012 - vilket va en besvikelse. Jag har hört de där förr, teorin maya indianerna har och det intresserar mig en hel del, samtidigt som det faktiskt skrämmer mig lite om ja ska va ärlig. -Så därför trodde ja att ja skulle tycka filmen va as bra. Men icke. Vissa delar va bra, och den va rätt bra gjord. Men åååh va löjliga vissa saker va. jag tycker inte den ska va en överdriven action film. Även om jag älskar actionfilmer ;) - Denna ska inte va så.

Som David sa; Hade inte just dom vart me i filmen, hade hela världen säkert klarat sig. Eftersom de verkade som att alla katastrofer verkade va ute efter just dom.

Löjligt ;) Se den själva så förstår ni.




i'm in love

Helluuu.
Nu har jag svängt runt me dammsugarn o trasan. Hyfsat rent e de nu iaf. Håller på att tvätta Pappas tröjor. Idag sov jag till halv tolv! Belv rätt förvånad men ändå glad när ja kollade på klockan. Av någon anledning har jag vaknat runt 9-halv 10 varje morgon den senaste månaden. Spelar ingen roll hur sent jag somnat. Har alltid vaknat senast halv 10, men har inte fått sova ut. Har aldrig kunnat somna om och har sedan varit trött resten av dagen. Nu har jag fått sova ut! Så jäkla gött. Blev ingen morgonpromenad dock. Vädret va inte direkt lockande och jag ville inte tvinga mig själv ut. Så jag började städa o tvätta ist. Pappa ringde för en stund sen o e på väg hem. Kanske ska åka o handla me. Detta innebär no sex and the city, buhuhuh :( Men ja får försöka överleva ;) Får snart hoppa i duschen. Sen får jag pussa på min älskling!! Åååhå va ja saknar de. Han har lovat en "bara vi helg", egentligen vet ja inte va han menar för de brukar bara va vi ;) Haha. Men de låter mys iaf ;D Imorgon kanske vi åker in till uddevalla för nån hus o lägenhets mässa eller va de va. Får se. Hans bil krånglar me.. Plus han har klippt sig! Han vägrar skicka bild så ja får se själv sen. Han e tydligen inte nöjd, utan tycker de e för kort. O han säger att ja kommer tycka de e skit fult.. Haha, låter bra ;) Men han e fin hursom. :) Gud va ja bara babblar på nu :S E lite uttråkad just nu antar ja ;P Jag ska sluta skriva nu.. Ha en fin helg! Härrååååå


Åh va ja önskar ja hade ett sådant här ansikte. Så fruktansvärt fint!

nu kan denna dagen få ta slut..

Det brann förut. Här. I vardagsrummet. Men jag fixa't. Tur de va? :) Panik fick jag. Och vatten på golvet blev de. Meen jag fixa't. Missade halva Sex and the city avsnittet för det.. :( Men jag kunde ju liksom inte sitta o vänta på reklamen direkt. Då hade Pappa blivit sur.

Mina naglar rök precis. Allihop. Dom va mjuka som gummi, så jag rev av dom. Varför blir de så? Jag får i mig mjölk o grönsaker varje dag. Vad mer begär dom av mig? Irriterande jävlar.. Jag kommer aldrig mer kunna ha långa sofistikerade naglar.

Imorn blir det städa. På tiden. Behövs. Senare på kvällen åker jag till min käraste och myser tills måndag :) Gosigos.

Jag har inget intressant att förmedla.... Härråå..

3 pussar senare..

Kom precis hem från torp. Jag och två av männen i mitt liv har strosat runt lite o kollat cyklar ;) Och dom har pratat bilar o annat tråkigt :S Nu ska jag sätta mig me en macka o cosmolitan och mysa i min ensamhet.

när jag blir stor ska jag gifta mig med dig..


17 Mars

Idag skulle min Mamma fylla år.. Bli gammal gammal tant ;) Haha. Min Pappa ska pensioneras snart tillome. De ni. Han vill starta eget med mig då! Tror dock de va på skoj. Men söt va han ;) "Du kan ju sånt där på internet.. Och jag blir pensionär, du fixar o så, så kan jag köra! När som helst vart som helst" Stackarn.. Han kommer bli så rastlös :/
När jag o lillasyster va på sjukhuset häromdan och väntade i väntrummet satt vi o pratade om minnen när vi va där me Mamma. Sen fantiserade om hur hon helt plötsligt skulle stå där o säga "Kom nu flickor så åker vi hem!" eller liknande.. Men jaja. O nejnej, nu ska jag inte sitta här o deppa ner mig! Hon har det bra nu. Sitter på ett fluffigt moln o käkar tårta ;) Haha..

Ne.. Nu ska jag ut o gå. Grattis på födelsedagen, Mamma :) ♥


"Va göööruu?!"

.. Är ett citat ur någon film jag haft i huvet i ca ett halvår. Jag har aldrig kommit på vart det är ifrån. Så idag kom jag på de! Som ett mirakel från ovan. De bara ploppade upp. Barnen på Luna. Sett? Jag älskade den serien.. Aja, iaf det är där ifrån :) Så nu kan jag äntligen lägga det bakom mig. Nu sitter jag här blek som ett lik. Har skrubbat bort all min brun utan sol och känner mig som en strandad val. Varför blir man så mycket tjockare när man e blek? :S Jäjä. Imorn ska jag o Pappa kolla cyklar :) Inte köpa, bara kolla. Så jag vet hur mycket jag ska lägga undan. That's all for now.



rosa



Min dator e lagad!! :D Äntligen får jag tillbaka den! I helgen tror jag. Det va första goda nyheten. Andra är att killen har tid för mig i helgen! :D Woho! Detta måste intressera er fruktansvärt mycket ;) Hehe.

gulligull från H&M

Beställde även dessa idag. Kinda cute liksom.


Ville faktiskt ha dessa med. Men ska inte spendera alla pengar ja fick i present på en gång. Måste spara lite nu. Nu har jag iaf skor i vår o sommar :)


bilder



  1. Stooor bild ja fick från Erika :D
  2. Lyx ;)
  3. HarTråkigtEgoBilder
  4. Mina skor som kom idag!
  5. Gammal bild på Erika, bror och jag ;)

Hällööö!!

Lånar syrrans dator lite eftersom jag just nu har grymt tråkigt. Hon e på jobbet, jag har diskat och följt lillasyster till sjukhuset, så nu har jag inget kvar på schemat =/ Så what's new? Jag o Erika har haft huur mysigt som helst! God sallad, kex med ost, vin, melodifestivalen, twilight, new moon, promenad osv :) Har vart en sjukt mysig helg. Tack syrran!

Idag gick jag upp vid 7, mötte lillasyster vid kampenhof, sen gick vi upp till sjukhuset för att hon skulle röntkas. Tog lite över en timme, men de verkade gå bra. Jag satt utanför och pratade med en söt gubbe ;) Eller de va han som pratade me mig först faktiskt. Han va rädd för sjukhuset o tyckte att jag så "snäll o rar" ut så han ville sitta hos mig o prata lite. Haha. Så jag satt o sa att det går säkert braa, va han än skulle göra där. Och han bara sa hur rar o snäll ja va. Ja gilla honom. Jag gillar gamla gubbar o tanter , dom e så söta jämt ;)

Sen kom Viran ut och hon gick till skolan och jag gick "hem".
"-Hur gick de? -Bra. Dom ska skicka svaren till min doktor! -Har du en doktor? Vem e de? - Vet inte! hihi :D" Haha sötunge! Älskar henne nästan mest i hela världen ;) Den ni.
Underbart väder idag! Känns verkligen som vår. Jag ringde David och tänkte fråga om han ville komma o gå strandpromenaden me mig istället för att sova bort hela dan. Det gick sådär ;) Han blev sur för att ja ringde o väckte honom o vi la på. Haha. Killar....

Jaojao.. Nu väntar ja på att sex and the city ska börja ;) Höhö. Sen åker jag hem runt 5.
Nä, nu ska lämna datorn! Tack för hjälpen me byxorna btw ;) Jag tror jag behåller dom :)
Trooor jag..

Att eller att Inte.. Att?

Ska ja behålla dom? Eller sälja dom till lillsyrran?

Jag vet inte om ja gillar dom eller inte. Dom e väldigt "hej kolla på mig!" dom känns även lite smått tantiga/sjukhus byxor ;P Haha. Lillsyrran tyckte inte dom va bra på mig. (Och dom passa faktiskt mycket bättre på henne!) Pappa och David tycker ja ska behålla dom. David tyckte dom va coola o Pappa tyckte dom va fina o att ja ska ha lite gladare färger på mig ;)

 

Hmm, what to doo?
Vet att man inte ser så bra. Men det är alltså korallfärgade chinos. Kan visa en bättre bild imorn kanske..?


Ps. Elvira, jag älskar dig :)

I Love You

I don't quite know how to say, how I feel.
Those three words, are said too much.
They're not enough..



hello people



Jag skrev ett väldigt långt inlägg förut faktiskt. Men sen blev de mer "eller... nää." så raderade jag hela skiten.
Har faktiskt inget o säga nu heller. Tänkte mest säga... Hej. Eller något. Äh.. Ha en bra dag alla! ;)

De va ingen glad dag..

Varför e de så? Jag är menad att va en negativ person. Så fort jag blir positiv över nånting förstörs alltid något. Jag är menad att va en bitter kärring? :P Denna veckan som skulle bli så bra! Som började så bra! Men nä, byxorna som ja så gärna ville ha va inte bra, underkläderna jag beställde va de fel storlek på, presentkorten från H&M tar förmodligen en vecka till, jag ska inte längre till killen imorn för han ska jobba... Han hämtar mig halv 9 på fredag kväll. Och vi ska upp rätt tidigt på lördag. Mycket umgås det hinns där. Nej... Vi som skulle mysa hela dagen, hitta på något, hyra film osv. Och jag saknar honom. Jag hade sett fram emot att få umgås med honom :/ Men nähe. Syrran som idag skulle hämta upp ett paket åt mig på posten blir kvar i stan. Hon har mitt pass, plus lappen, så jag kan själv inte hämta ut det. Plus, jag kunde inte gå ut på min vardagliga promenad idag.


This sucks :P

hmm?

undrar om det är en irriterande dag eller en glad dag?


ajm tinking....

.. på att kanske borsta mina tänder, lägga mig i min sköna säng och läsa.. Okej, klockan är bara kvart över åtta. Men.. Jag är trött, har tråkigt, har inget att göra... Så varför inte? Egentligen.. Hm. Lätts tink abaut it.

love this week

Hur bra har den inte börjat liksom? ;) Fick även brev om att ett par byxor (som e för små o behövs förmodligen skickas tillbaka) och underkläder, som ja beställt har kommit. Gött! Kommer även få hem mina efterlängtade rosa converse i veckan. OCH om vi har tur kommer även presentkorten från H&M så ja o killen kan åka o shoppa! OOOCH haha, på torsdag åker ja till älsk, på fredag kanske shoppar vi, sen har myskväll. På lördag ska jag på anställningsintervju om sommarjobb, sen åker ja in till syrran i stan o myyser! Tror jag åker hem på måndagen.

Fy fan va bäst! :D Haha

jag älskar post!

Förutom när man får räkningar då.. Idaag på posten fick jag detta...



Hmm.. Från Pernilla! Va kan detta vara?



Ett kort.. :) Gulligt va de me



Och en liten förpackning...



Ett läppglans! :D



Huur söt e hon?! TACK underbara söta människa!! U made my day  ;) ♥
Vissa vänner har man föralltid, utan komplikationer eller ansträngningar. Det är så det ska va.



Fick även hem några kort jag framkallat




Några av de bästa minnerna. Dock ångrar jag att jag inte framkallade mer när jag fick 50 gratis :/ Jag funderar nämligen på att göra en scrapbook eller va de heter. Eller iaf köpa ett stort block/tom bok, klistra in massa bilder och skriva kommentarer till. Kul att ha när man blir äldre. :) Nästa gång jag får gratis erbjudande ska jag framkalla massa fjortis bilder från förr ;) Haha. Har en del.

15 månader.

Jag träffade dig när du va 19. Du träffade mig när ja va 18. Haha känns som evigheter sen, men ändå inte. Idag är det iaf 15 månader sen du frågade om jag ville bli din. Uppenbarligen ville jag ju det.
And believe it or not, men jag vill alltid vara din, bara din.



asos.com



Riiktigt snygga klänningar

Färga hår?



Ljusare? Mörkare?
Eller inte alls?

I miss youuu!!!!

 

Buhuhuhu :(

 

ses på torsdag ;)


ELP


monkey ;) hihihi

ja e tröttt......

jahapp



Är inne från promenaden. Storebror åkte precis. Jag har tråkigt. Men snart dubbla avsnitt av Sex and the city, sen top model, sen stääääda. Min vardag det. Hah. =/ ;)

MÅNDAG, i'm in love!!

NY vecka, and I love it!! Äntligen kan man bli lite glaad :P Haha. De flesta sitter nog o längtar till helgen redan. Men jag gillar vanliga veckodagar mer nu, när ja inte har jobb eller något. På vecokdagarna får man post och mejl osv. Plus att man kan städa osv hemma, de går inte me folk här, dom e bara i vägen.

Inatt drömde jag att jag sprang runt i en balettklänning o va supersnygg. De ni. Den hade en djup urrigning och när ja kollade i spegeln blev ja glatt överaskad, för jag hade världens smalaste midja, va brun och hade en vältränad o snygg rygg. Jag gillade den drömmen. Jag sprang runt o hoppade o dansade balett i hallen. Haha.. Jaja.

Nu håller ja på att fylla mp3 me nya låtar sen ska ja ut o promenixa :) Sen idag SKA ja städa, tvätta o allt de där ja eg skulle göra i helgen.


'

Jag ska på anställningsintervju om sommarjobb nästa lördag.
Rätt så bra.
Fast just nu om ja ska va heelt ärlig, hoppas ja mer på Trollhättan ;) -De gör David med. För de e inte sommarjobb......
Hoppas....

jesus!

Vad trött jag är! Helt sanslöst! Längtar tills de blir kväll så man kan lägga sig :S Orkar verkligen ingenting idag. Har varit på promenad och ätit frukost. That's it. Måste städa, tvätta osv. Men jag oorkar inte. Sitter allvarligt här och kan somna på tangentbordet.. Önskar jag hade min dator nu så jag kunde ligga i min säng o slöa. Den har varit på lagning i över två månader nu. Tummen upp. Inte. Dåligt, om ni frågar mig. Inatt kollade jag ärdigt på alla Vänner filmerna me :S Jävla David som ska hålla mig uppe via sms till fyra!!! ;) Men han e söt. Ändå.

Nuuu vet jag inte va ja ska gööra...

Mycket bloggning idag..

Nästan lite tjatigt.. Sorry ;P
Nu lagar jag kött och ris till mig o Pappa. Han e så söt. Förut i bilen;
Jag - kiiiis. (keys. -nycklar)
Pappa - haa?
Jag - kiiiiiiis?!
Pappa - ja pusspuss.
Jag - Haha nej, keys, nycklar.
Pappa - jaha jaja.

Jag o Erika sitter även o ska beställa lite..
Jag ska beställa dessa :D




Rosa Converse! Äntligen. Bra i vår o sommar. I lööve it.

Senare ska ja greja lite. Sen lägga mig och antingen läsa, eller kolla på Vänner hela natten. Själv. Men de år ja la leva me ;)

ärligt..

Ibland hatar (nästan iaf) jag att ja har pojkvän och är kär. VARFÖR blir ja så jävla löjlig när han ska ut för?
Jag får en jäkla klump i magen varje gång och blir nästan arg när han ringer o sluddrar o inte kan prata ordentligt. Jag hatar det. Eller jag hatar faktiskt när vem som helst ringer o e full. Av personliga skäl.
Men även när han inte ringer. Jag sitter som på nålar hemma. Blir nojjig och tänker "nu kommer han göra ngt dumt.. nu kommer ngn stöta på honom o han fattar de inte själv, sen händer ngt" osv osv. Så jävla löjligt o fjolligt! Vi har ändå vart ihop över ett år nu. Borde ja inte lita på honom o va lugn då?
Tur jag har syrran som sitter o pratar me mig på msn nu. Känner mig så jävla ensam :S Haha. Åååh va ja vill vaa hos henne nuuu. :( Blää. Men snart ska ja laga middag åt mig o Pappi.


när presentkorten kommer..



Shoppaaa

topshop

Klänningar





Tröja

 

Ringar


lördag såklart

Idag skulle eg David komma. Igår skulle eg ja till Erika. Men icke. David festa igår o ska festa ikväll. Jag kan inte ta mig nånstans :/ Igår eter att jag gnällt om hur dålig min kväll va, gick strömmen. Haha så jävla typiskt.

Ja o Pappa gick o fixade me elskåpen men hitta inget. Väntade nån halvtimma. Ringde elbolaget. Inget.. Vi kollade elskpåen igen, efter att vi klättrat på alla jävla snöberg utanför huset och kommit fram till elskåpet för andra gången hittade vi felet. Och fixade det. Göööött! Tänkte vi. Och kämpade oss tillbaka in i huset. Jag började laga mat till oss båda och då släcks allt igen. Ja o Pappa gav varandra en blick sen svor samtidigt. Haha. Vi kämpade oss ut igen och fixade samma problem. Kämpade oss tillbaka, jag ramlade två gånger. Sen bad vi resten av kvällen att vi skulle få behålla elen eftersom vi använt den sista proppen som funkade.

Kollade på en halv film, sen gick ja o la mig. Började läsa, hann ca. 4 kapitel innan huvudet och synen svek mig. Irriterad, sur och illamående tänkte jag kolla på film. Då är batterierna slut i kontrollen och jag kan inte sätt igång filmen. Då blev jag så arg att jag ville gråta. Och illamåendet blev så förjvligt att jag fick lägga mig och kunde inte röra på mig resten av natten. Jag släckte lampan och låg och stirrade ut i mörkret ca. en timma. Fick sms av David att han inte va full.. Låg vaken några timmar till, kunde omöjligt sova. Runt 4 fick ja sms igen av honom att han ville hem. Nån timma efter de fick ja sms att han åkte hem. Ja va fortfarande vaken vid 06.34. Sista gången ja kommer ihåg att jag kollade på klockan. Sen antar ja att ja somnade. Fyfan vilken jäkla natt :P Inte okej när man bara ligger ensam i sin säng. Inte okej.

Men men.

Nu sitter jag o dricker kaffe, snart dax för morgonpromenad. Sen ska vi handla batteri till min fjärrkontroll så jag kan kolla på film inatt ;) Hoppas lillsyrran kommer hem idag med.
Min Pappa är bäst i hela jäkla världen, så ni vet det.


örhängen jag glömt visa me =)

:/

Dagen förlorade sitt "lovely"... Morgondagen lär bli värre. Suck...


lovely day!!

Igår runt nio ringde David.
"-Får ja sova hos dig? -Varför? Vart e du? -På träningen. Men jag vill inte hem. Snälla, ja får sova hos dig? -Aaajaa..? Okejrå. Haha"
Så kom han o vi mös o kollade på Vänner avsnittena som vi redan sett 3 gånger. Jag hittar inte kontrollen till dvd'n :/ Haha. Sov som ett barn inatt o imorse vaknade jag med hans varma vältränade kropp mot min.. ;) Hahah. Nä men de va mys. Sen drack vi kaffe, han åkte hem, och jag gick ut och gick i de fina vädret. Nu har jag även fått en samtal från en dam jag tycker mycket om och jag hoppas hoppas hoppas!!! På vad säger jag inte.
Nu ska jag äta frukost och dricka mer kaffe!!


ååh

Hittade denna perfekta bikinin!

 

Jag vill ha den!! Så tänkte jag beställa den... Kollar priset... 800:-

Hm. Njaaee. Tror jag skippar det. Hade ja vart rik hade kanske inte tvekat ;)


wah

Jag bakade nyss vääärldens goodaste scones. Vem vill inte gifta sig me mig nu, säg!

right now





uuutråååkad.. Kom på att jag kan baka scones! Hoho!

Hällöö

Nu e ja hemma igen =) Va som sagt på bio igår me killen, Malin, Simon, Matte o Sanne. Så, vad tyckte jag om filmen? Ska ja va ärlig vet jag inte. Den va väldigt speciell, men det hade jag redan förstått innan jag såg filmen. Men va den bra? Dålig? Jag vet inte? Haha. Men den va sevärd. Det enda negativa är att hon Anne Hathaway va me. USCH va de förstörde! Inte att hon är en dålig skådespelerska, men hon passade verkligen inte i den rollen, eller ens i den filmen! Hon ska va me i fjortis o fjoll filmer. Inte i denna. Så de va dumt. Annars.. Jaa, Johnny Depp va självklart bäst. Han är alltid bäst. Och om inte han vart me i filmen hade den varit sämre e jag säker på. Den va lite humoristisk, lite konstig, fin, vääldigt fantasifull, bra gjord, bra skådespelare, gullig. Ja, se den själva helt enkelt :) Den e värd 85 kronor på bio ;)

Annars har jag itne så mycket mer just nu tror jag. David kaanske kommer hit på lördag, annars vet jag inte va som händer. Hemma ett tag kanske. Bara väntar på att våra presentkort på H&M ska komma, så ska vi åka o shoppa rövarna av oss ;) Haha. Funderar även på att fråga Erika om en visit till henne kanske..? Myskväll, matlagning, kika ilm tills seeent, tjejsnack? Hör av dig om du vill! :D



hmmm



Okej.. "dream satin liquid foundation" eller va den heter får 10 av 10 möjliga poäng! ;)
Mascaran.. Vet inte va den heter. Den me något serum som ska va bra för fransarna, får en 4 av 10.
Visst får man långa fransar. Men det ser ut som spindelben ;P Den klumpar sig och man måste ta maaassa lager för att "dölja" de vita under. Nä. Den passade inte mig så bra tyvärr :/

Foundationen va däremot as bra! :) Mycket nöjd.


Nu ska jag göra gröt. Se om jag kan svälja ;P

alice in wonderland

Fick precis veta att imorgon ska jag, David, Malin o Simon gå på Alice i underlandet!
Nääääjs.


nu...

Ta en dusch, sedan testa nya foundationen och mascaran. Sen dubbla avsnitt av Sex and the city! ÄLSKARR'T!!!

hujeeda mig

Min kille är helt omöljig att prata me när han spelar tv-spel/tittar på tv. Vi pratade nyss.

Jag; - men jag tänkte.. ska ja verkligen komma sen? ja kanske smittar :/
tyst....
Jag; - men.. hm. va tycker du? ska vi vänta tills ja e helt frisk?
tyst....
Jag; - du?
...
Jag; - hallååååå???
Han; - men ja tycker du ska komma.
Jag; - om ja smittar då?
tyst...
Jag; - DAVID?
Han; - jaaa?
Jag; - haha kan du inte prata ordentligt?
Han; - men du smittar inte. Du får komma.
Jag; - jaha okej.. ditt fel om ja smittar då.
pratar massa om annat.
får inget svar på nånting.

Jag; - aa men vi pratar sen då när vi kan kommunicera ordentligt.. ;)
tyst...
Jag; - ååh Daaaviiiiid?!!!
Han; - jaaa men ja vill att du kommer!!

Haha ååh

'




SJUK

Nu e ja sjuk på riktigt ! Inte feber tror jag. Men nu jälkar gör de så ont i halsen att jag vill gråta när jag sväljer. Och det gör ont i tungan! :S Har aldrig hänt mig förut men fick höra att de va vanligt. Gör ont i sidorna på tungan hela tiden :S Har svårt att prata och svälja. Äta går ju inte iallafall. Är nästan glad för de hahah.

Det dumma är att David ville ja skulle komma till honom ikväll o spela tv spel me honom (han har köpt ett nytt ;)) och stanna där tills torsdag. Klart jag vill de. Men tror inte de e så smart, me tanke på att förkylningen verkar ha försämrats istället för att ha förbättrats. Och jag vill inte smitta hans familje. Eller honom för den delen.

Får nog stanna hemma och mysa me mina böcker o Vänner i min stora varma säng.
Vilken tuuur att jag blev sjuk just nu egentligen ;) Efter att ja fått så mega bea presenter!


gnällinlägg!

Buhuhuu min näsa funkar inte riktigt o de e svårt att andas :( Jag har inte sovit ordentligt på två nätter, har vart som ett litet barn som vaknar me yrsel o ser monster. David har väckt mig för att ja har gnytt och upprepat "nej" i sömnen. (=mardrömmar) Ja har vaknat av frossa o kan inte somna om. Och inatt ska ja sova SJÄLV! :(
Buhuhuhu de e synd om mig. :(

Nej jag är inte som en 20 åring. Jag gillar att brottas me min bästa vän David, spela tv-spel och kolla på disneyfilmer. Jag kollar under sängen för att försäkra mig själv om att det inte ligger någon där o luurar på mig, varje natt. Mitt liv har förstörts av skräckfilmer och jag vågar ingenting. Dessutom är jag otroligt barnslig och gnäller ofta.


Så nu vet ni.

!!!!!

FYFAN VAD KÄR JAG ÄR I DIG!!
Jag älskar dig så jävla mycket att jag blir galen och så frustrerad när jag inte kan förklara eller hitta ett starkare och mer passande ord! JAG ÄLSKAR DIG!!!!
Du är så dum som gör mig så här! :)



faktiskt..

Jag tycker det är intressant hur en bästa vän sen ca. 12-13 år tillbaka, kunde bli en bekant på bara några månader. Rätt fantastiskt faktiskt... Vet inte vad mer man kan säga om det. Antar att man inte ska tänka på det heller. Vad skulle de hjälpa?

Tråkigt är det iallafall. Riktigt jävla tråkigt.

Pics



Finaste bilden på oss ever. Vet inte va som hände...



Haha jaa jag veet. Förj*vliga bilder osv, men jag orka inte ;) Haha. Kan visa bättre ngn annan dag :P




sminket köpte jag idag.







Förlåt för dessa urkassa bilder o detta urtråkiga inlägg. Orkar inte :S Jag saknar David redan dessutom :S Sjukt.

häpårä!

Nu åkte min fina pojkvän. :(
Igår när han va påväg tillbaka hem från jobbet, ringde han o sa att han bokat mig från åtta till elva. Simon hade ringt/smsat honom o ville att vi alla fyra skulle gå på bio. Blev jätte glad, trots att ja inte mådde så bra. Sen kom han hem och vi åt varma mackor. Sen visade de sig att Simon o Malin inte kunde gå iaf :/ Men det stoppade inte min älskling från att bjuda mig på bio. Så vi två gick och såg "Farsan". Grymt rolig o bra film, måste ses!
Plus i kanten att det typ bara va vi två och kanske 7-10 pers till i salen. Mys.

Sen kanske vi går me Malin o Simon på bio igen i veckan, hoppas :D

Iallafall, efter bion åkte vi hem och la oss för att kolla på film. När jag skulle rätta till kuddarna hade han lagt ett till paket (!!!) under min kudde. Han e så jävla söt :P I paketet låg en bok som hette "min man David" ;) Haha. Min sööte göte ;) Så han bröt min budget jag gett honom för presenter. Men man kan inte annat än att älska honom.

Kortfattat hade jag en utav de bästa födelsedagarna :) Är helt överlycklig över att hela familjen kom, att så många höde av sig, att David va me, och för alla världens bästa presenter :) !


Nu ska jag gå o ta kort på sakerna jag fick, och visa er! ;)

RSS 2.0