Awoopidoop

Precis när jag pratar med Jessica om att ja ska få ett samtal, ringer han. Woho, testa på i veckan! :D Nu hoppas jag verkligen att de går bra o att ja inte sabbar ngt ;P Så håll tummarna för mig gärna ;) Största problemet just nu e egentligen; vad fasiken ska ja ha på mig?! Har ju inga kläder som e snygga, utan hål eller inte e urtvättade haha. :( Får sno något av syrran kanske ;) Imorn bitti åker jag till Erika, sen ska jag träffa Jessica! De va inte igår haha ;D Kvällen spenderas med syrran sen på onsdag eftermiddag åker jag till min bästa Malin o myser :) Tjejkväll va de ca två år sen jag hade. Saknar henne.

Men nu ska jag tvätta o stryka o lite så.



Helgen

I lördags åkte jag o David till torp, handlade lite sen vidare till henån o Davids bror. De spelade fifa pch jag satt o tittade på, inte så roligt nej ;) Haha. Senare kom de fler o fler personer o de blev lite mer på sniskan allihop. Alla förutom duktiga jag som inte ens smakade på ngt, o de fanns tillomed sambuca. Den ni. Åh va ja e duktig. Jaja, hursomhelst, ja hade faktiskt riktigt kul ändå :) Tills vi gick ner till Christers där ja satt intryckt i ett hörn i två o en halv timma bland skrikande folk som spillde öl över mig, skrek i örat på mig, slängde med armar i ansiktet på mig, ja ni fattar poängen. De va inte riktigt min favvostund ;) Sen till min lättnad kom Pamela och hämtade oss vi åkte hem o sov.


På morgonen vaknar jag av pussar och min fina pojke som viskar "älskling.. Jag haar en grej till dig, vakna dåå" När jag halvt sovande öppnar ögonen ligger en skokartong bredvid mig. Då har han köpt dom svarta spetsiga pumpsen jag ville ha! Min fina fina fina dumma David. Men han sa att jag får betala tillbaka så fort jag får pengar :) Så de va bra. Först när jag testade dom va ja väldigt osäker för man ser tårna och man får sånna där feta korvtår haha. Men David sa att de ser ju ut så på alla för skorna e sånna, så ja köper de. O nu när ja testar dom här hemma så älskar ja dom! Resten av lördagen gjorde vi inte så mycket. Va feta ungefär. Åt middag för att Pamela fyllt år med :)

Nu e jag hemma och fick mig en liten chock när jag gick ner i källaren. Min storasyster har vart här och städat och gjort om o de e hur fint som helst! Så cred till Elena! ;) O tack! Såklart..
Ska alldeles strax greja lite och "gå" lite på crosstrainern. Sen börjar O.C som jag blivit besatt av igen. Idag hoppas jag och väntar på ett samtal med... Hoppppppaassss...


Hajdoooo






Buhuhu :(

Jag försökte spendera lite tid med Pappsen men han bara titta på hans rally på tv.. Så jag lekte med katterna istället.. ;) Slutade med att den lille jäveln fick klon under min nagel och fläkte upp mitt nagelband i ett ryck. Tror det va me flit... Sprutade blod öööverallt! På soffan, på väggarna, ja överallt.
Nej okej, men det rann lite faktiskt.. Blod.. Ner över mitt finger. Ajajajajaj. Svider som jag vet inte vad.

:(

Jahapp

Blir alltså ingen familjekväll imorn, utan blir nykter fest för min del. Sover hos David tills måndag tror jag. Lite synd att de just blev imorn när syrran med familj kommer hit.. Men samtidigt kul att faktiskt hitta på något.

Vågar inte säga för mkt....

Så därför säger ja inget än. Haha. Men kanske att de vänder nu... Kaaanske. Säger bara kanske annars går ja väl o bryter benet imorn eller ngt ;)

Jag har hittat skorna jag vill ha! Och massa annat såklart.
E de som så att turen vänder.. Nästa vecka. Så ändrar jag min önskelista. Då vill jag inte ha presentkort på Ticket, utan endast presentkort på kläder o skor. Mest kläder. Just so u know. (familj.) ;)


De perfekta pumpsen!!


Scorett





H&M






BikBok


åååh jag vill ha allt!



Jag har ändrat mig! Jag vill ha på Ticket med!!!
Jobbigt...
Jag återkommer nästa vecka ;)

Friday, I'm in love

Nu har jag ätit. Höll på att dö tror jag.. Min kropp är så van vid att äta regelbundet nu att jag blir hungrig var fjärde timma, och äter jag inte ngt då så blir jag helt enkelt döhungrig ;) Snodde lite pyttipanna av syrran. Haha ja vet :( Men jag brukar inte göra så! Men jag vet att hon inte äter den och hon svarade inte när jag ringde eller smsade till mitt försvar. Jag glömde nämligen ta med mig macka eller frukt hemifrån. Jag skaa köpa nytt åt henne, ja e inte en såå hemsk person, lovar. ;)

Nu ska jag kolla lite på tv. Tänkte eg sola men kom fram till att de e dumt med tanke på min ekonomi för tillfället.
Senare ska jag bara hem o mysa :) Ta det lugnt. Slippa tänka på att gå upp tidigt imorn eller ha press på mig för något möte eller liknande. :) Elena o dom kommer någon gång under dagen imorgon, nu vet jag dock inte om jag e hemma iaf. Ska kanske kanske kanske festa med David o hans company :) -Fast ja ska va nykter då. ;) Dock ska dom kanske ut efteråt och då kan jag inte med pga pengar. Så får se om det blir hemmafest eller stanna hemma :)

Har dock inte sett David på över en vecka nu.. Lite wierd :P har kommit upp saker i vägen hela tiden. Men jaja. Hörs kanske sen. Annars får ni ha en bra helg! =)


Trött

Nu har jag käkat mig övermätt och druckit en liten vatten.... Sitter nu i min svarta siden pyamas men ska strax ta en dusch. Fy va skönt. Sen ska lägga mig tidigt ikväll. Sooovaaa.

Upp 7 imorn igen ;)



Nytt

 

Top/blus från For her. :)

 

 




Kappa/päls från Elena, men egentligen någon annanstans som jag glömt ;)
Nu e ja dock lite osäker på den, fast än ja gillar den :( Vet inte varför...

Hemma

Nu är jag hemma igen. Har haft det mysigt hos Elena trots de va så kort tid. :)
Antagligen gick de inge bra igår.. Hon har inte hört av sig idag... :( Men men. Imorn blir det av igen!
Back in the saddle ;)
Har faktiskt köpt en ny jacka. Av Elena. Eller köpt o köpt, den e på avbetalning ;) Jätte fin! Ska visa sen. Har även en ny top ja kan visa.


Besviken och hoppfull

Har sökt jobb idag. Nej, jag har försööökt söka jobb idag. Började vid 10, är klar och hemma hos Erika nu. Klockan e halv 12. Jag fick inte ens lämna ut hälften av mina cv. F*n va mycket otrevligt folk det faktiskt finns här. En sa praktiskt taget åt mig att sluta söka jobb och gå tillbaka till skolan. En äldre kvinna. Hon tog väl för givet att ja va 15 eller något men jäkla tant som e så fördomsfull. Och jag är faktiskt inte 15..!

Kort sagt. Jag är jätte besviken för allt började bra. Trevliga människor som gärna tog cv. Sen kom de otrevliga folket, ingen ville ens ta cv och bara snäste av mig. Suck suck suck..
Men så gick jag till sista stället... Jag tänkte "Jaja. Ja har försökt iaf, nu tar ja detta sista o sen går hem bara"
Så va tjejen jätte gullig och säger att dom faktiskt visst behöver folk, trodde hon iaf ;) Sen sa hon att ja va jätte söt o jätte trevlig så de skulle nog inte va några problem med att få jobb där. Så ja ska gå tillbaka dit sen o prata med chefen.

Så snälla snälla snälla tur, kom tillbaka!
Jag behöver detta och nu har jag en liten liten chans, så snälla snälla snälla!!!

Håll tummarna för mig?! :)


Oj.. Kanske turen börjar vända...? Nu e de en till grej på g. Bara på g dock, så samma där; ja vågar inte hoppas för mycket. Men ändå. Två chanser. ;) Gäller att köra järnet och fortfsätta hoppas! Är på betydligt bättre humör nu iaf. har även precis tagit en lunch med Pappsen. :) Senare åker jag till Elena! Kanske jag redan sagt...

Skitdag verkligen

Sämsta dagen på länge. Nu ska jag lägga mig och försöka sova snart, imorgon är en ny dag, dags att samla krafter!
Fick en kommentar förut som va oväntad men värmde en del faktiskt. Min fina storasyster ska även hjälpa mig att fixa detta nu, eller försöka fixa så gott det går. O fina David, Viran o Pappa som försöker hjälpa mig genom att ta all last istället. Fina människor det finns egentligen, vad små saker kan göra stor skillnad. Jag tycker ofta att livet kan vara jäkligt orättvist. Man kan ofta få mer på ens axlar än vad man själv tycker man förtjänar. -Fast egentligen är man väl värd det på något sätt. Man ska väl lära sig en läxa av allt. Jag klagar mycket på detta, men samtidigt är jag så tacksam för de fina människor jag har runtom mig. Usch,, känslig dag idag kan man minst säga.




Imorgon ska jag upp klockan 7. Ska till Erika, fixa lite saker. Onsdag blir det heldag på stan, sen bär det vidare mot Älvängen för barnvaktande. Kommer hem på torsdag igen, förhoppningsvis mycket gladare och har roliga saker att skriva om istället.
Ha det bra!

.

Just när man tror att man nått botten, att saker o ting bara kan bli bättre, får man ett brev och allt rasar igen.

Allvarligt... När kan de börja gå uppför igen? När ska skiten ge sig? Hur mycket mer ska man orka med?

Small changes

Ska ändra lite här tror jag minsann. Ny header iaf. Och ändra några av länkningarna. Ta bort de ja inte läser längre och lägga till några nyfunna bloggar jag fattat intresse för ;) Länkarna är alltså mest för min egen skull haha. Jag glömmer bort adresserna, men där har ja dom. ;)

Varför jag skriver detta vet jag inte =)

Kommer bli en bra fru

Direkt efter att ja skrivit att ja skulle slappa, går ja ut i köket börjar baka kakor och sen diskar o städar....

Jaja. Kommer bli en bra fru iaf? Få en tjock man o tjocka barn dock. Haha.

Söndag

Morgonen började med att ett sms väckte mig från en mardröm. -Tack.
Drömde om klassresa, vi skulle åka hem, ja går in i mitt rum för att packa väskan, rymmet är då fyllt med julprydnader (mitt i sommaren) , massa speldosor som plingar överallt och en jäkla massa dockor på golvet!!!
-Varav en av dom sedan börjar röra sig, ja står o skriker på Elena i ren panik. (min storasyster) Mm.... Sen vaknade ja, som tur va ;)

Sen blev de frukost, promenad, 10 min på crosstrainerna (klen, jag vet.)
Kollade lite på tv, epilerade benen. (Fyfaaaan!!) -Sen vill jag ju lägga till de att när ni säger att de bara gör ont i början, de e ju för f*n för att benen domnar av av smärta!!! Jag höll på att svimma ska ja säga. Hoppas innerligt att den ger bra resultat för annars e de verkligen inte värt de!!!

Nu har jag även satt igång en tvätt, lagat mat och ätit. Det blev kött o potatis. Efterrätt blev en liten youghurt ;) Så nu är jag mätt och mätt.

Pappa e söt. Han ropade på mig förut; "Elin! Kom! Ja kollar inte på fotboll längre, ja har bytt kanal, så nu kan vi kolla på något du vill!"
-Detta hände rinte ofta ;) Haha :)


Nu ska jag slappaaaa



Min önskelista



H&M



Presentkort på Ticket.
(önskar mig detta mest)



Scorett


Japp. Det va de. Haha.
Är iofs en månad kvar. ;)

Rätt seg lördag

Min dag har inte gått fort. Jag har promenerat, lagat pannkakor till Pappa, skrivit cv o personliga brev, bråkat med datorn, lagat o ätit pyttipanna, kollat på polisskolan med Pappa ;) Sen dess har jag inte gjort nånting. Vart jätte godissugen, trots jag åt det igår. Så åt en youghurt och ett äpple med kanel på. Hjälpte lite iaf. Dock så e ja så äckligt mätt nu att jag mår illa. Justdet, har klippt mig lite också. Bara 4-5 cm bara. Men måste göras då å då. Nu har jag även fått konstiga sms av killen som gör mig rädd ibland..... Se.. -Rolig lördag.? Haha.

Åh.

De va bättre förr. Fast ändå inte.

Idag har jag en sån där dag då jag saknar gamla kompisar. Eller bara umgänge. Eller mest gamla bästa vänner faktiskt. Känns så löjligt egentligen.. Att man ska behöva tappa vänner för att man får pojkvän eller för att man flyttar eller liknande. Om man vart vänner länge. Kommer ihåg hur när jag pratade om att jag aldrig skulle bli en sån som bara umgicks med killen och slutade höra av sig till kompisar. .. Där fick jag.




Elvira!! Kom hem på stört!

Filmer jag vill se på bio


Snabb & Rasande

Fast and furious filmerna... Fattar inte varför jag älskar dom så mycket egentligen, men jag tycker dom e sååå grymma! 3an e väl sådääär. Ettan o fyran e bäst. Fyran köpte ja ju igår och kollade på den inatt. Har ni inte sett den, gör de. Jag blir så där löjlig när man i slutet liksom ler o tänker "fyfan va cooolt!!" haha.
Undrar hur 5an e.. Hoppas den e lika grym.

De e så fult egentligen.. Jag älskar actionfilmer. David hatar dom. Där allt sprängs och de skjuts och de e biljakter o ja ni vet. -medans jag älskar de, ja tycker de e skitballt haha. Borde va tvärtom tycker man kanske..


Såg nyss trailern för nya filmen, av någon anledning går de inte att kopiera o visa här, men den verkar lovande iaf ;)



Vår slash pannkakor

Jag har tänkt på en grej... Är inte pannkakor mkt onyttigare än pizza?
På pizza, va e de som e onyttigt? -degen, såsen o osten. Sen e de ju en del sallad på.
Men pannkakor. Mjöl, ägg, mjölk, salt. Ibland vatten o tillome socker. Sen har ju de flesta på socker eller sylt o ibland grädde. Borde inte de va onyttigare då? Kombon med socker o fett? Eller e ja ute o cyklar?

Killen sa de mest korkade jag hört nästan häromdan. "Elin, de e inte socker man blir tjock av..."
Det är det väl visst? Socker e de ju värsta o farligaste eller hur ja ska uttrycka mig. Eller menar folk att jag har tänkt fel alla dessa år? Socker e väl värre än fett????

Nu till vår. ;)
Jag va nyss ute och gick nån timma. Fy va härligt! Snön börjar smälta bort, solen värmer och nu hör man massa fåglar. Inte illa. Hoppas att de inte snöar mer nu och att våren är här snart! Så man kan bli på bra humör ;)


Having a bad day...

Så därför tröstäter jag lite godis ja köpt. Köpte även två av mina favvo filmer som ja ska se. -Bara de gör mig på lite bättre humör :) Fast and furious 4 (grym!!) och Moulin rouge :)

Ha en bra fredag, alla!


Want it


Bild lånad av http://itsmeyourdani.se/.

Grymt snyggt till våren. Sånna dojjor, jag vill dock ha ljusa. Vita strumpor, ett par shorts och en khakigrön (stavning?) skjorta/t-shirt, eller linne o vit kofta över.  O bruna ben! Mm...



Skor från Scorett, linne + shorts från H&M.


Dagen börjar inte så bra..

Åhh. Suttit här och stirrat blindt på mobilen för att samla mod. Tar runt en kvart, sen tänker ja "äh va fan kom igen, du e snart 21 år." Tar upp telefonen och ringer. Ingen som svarar..... Förstås!!
Testar ett annat nummer som faktiskt borde fungera.. Tonerna går.. o går. Nähe, ingen som svarar där heller...!!!

Okej men lugnt, ja testar de andra ja skulle ringa idag med, sen testar ja detta stället igen. Men då e de ju självklart att de inte ska svara där heller :S


Jäkla dag :(

Jag har till slutet på nästa vecka på mig. Sen tvingas ja nånting ja förmodligen verkligen verkligen inte vill. 3 månader sammanlagt har ja på mig innan jag blir slav. Typ. :P

Men i början på veckan ska ja gå runt o söka överallt.

Jag måste måste måste få lite tur nu!!! :(
Tycker faktiskt ja e värd lite tur...

Snodde av kicki ;)

' Dear Parents. Jasmine was in a relationship with a dirty homeless
boy named Aladdin. Snow White lived alone with 7 men. Pinnochio
was a liar. Robin Hood was a thief. Tarzan walked around without
clothes on. A stranger kissed sleeping beauty and she married him.
Cinderella lied and snuck out at night to attend a party. You can’t
blame us. We were taught to rebel since a young age. '


Spetsigt

Jag vill ha en enkel svart spetsig sko i vår. Men hittar de ingenstans! Inte ens killen som jobbar i skobutik hittar åt mig. Jag har letat på nätet, på torp och på överby. Jobbigt.



Nästan en sån här.. Eller mer åt pumps hållet tror jag. Och mer spetsig!!


Vet någon vart jag kan hitta det?






Som dessa. Fast inte i lack :S
Gärna i mocka liknande. Eller iaf matt.. Och typ 10-11 cm klack.
Hjälp ;)


Om H&M skulle fylla min vår&sommar garderob


Den ende som inte ser på handbollen?

Har precis kollat på halv 8 hos mig, med Pappa. :) Men nu e de handboll. Jag tror ja e den ende som inte intresseras alls utav de. Ja ska ta en dusch nu sen byta lakan i sängen. David e så äcklig.
Haha ne de e han inte :)
Men ibland finns de inget goare än lägga sig nyduschad i en renbäddad säng.

Ninjaaa

Igår kom älsk hit. Vi kollade på två filmer han hyrt och spelade tvspel. Jag vann alla gånger... Han fattar ändå inte att ja e bättre än honom. Jaja. Filmerna hette "Ninja" (jag kollade inte så mycket på den för den SÖG.) Sen va de "the experiement" som nog hade kunnat va jätte bra om den inte va så obehaglig. Jag har svårt för psykiskt störda filmer, jag mår dåligt efteråt av någon anledning.
Sen va vi vakna typ halva natten för jag hade ångest över en massa skit och hade den där känslan man hade när man va liten o sov öbver hos någon, man vill bara hem. Fråga mig inte varför.

Idag fick jag min crosstrainer! :D Som jag fick i julklapp. Så nu jäklar ;)
Sen åkte vi till Överby o torp. Bytt saker, handlat grejer, hämtat saker bla bla bla.
Nu e jag hemma och känner mig ensam som fan... Vill att Viran ska va hemma. Ska snart göra mat till mig själv för Pappa har ätit. Sen vette tusan vad ja ska göra.. :/

Angående Portugal, kan ja nog släppa de... :( Tyvärr.
(Fan också...!! :()

Min rakhyvel, hjärta hjärta hjärta hjärta

Jag försökte nyss utsätta mitt stackars ben för min nya epilator. Varför köpte jag en sån????
Jag kunde lika gärna dragit fram en yxa och försökt stycka benet!
SKa stämma både Elena o Veronica som rekommenderade detta fruktansvärda monster.

Nu ska jag raka mina ben. Det är dom värda. Med lite extra tvål och bodylotion efteråt. ♥



En grej som gör mig lite lycklig

La mig nu. I min varma goa rena säng. Jag blir nästan tårögd va lycklig ja e nu. Lite sådär. Min egen säng, ja får sova ut imorn, ja e själv imorn, ja kan ta massa promenader, städa om ja känner för de, inga måsten.

Egentid.


Ååååh va sköönt de ska blii!!!



Missförstå mig inte, ja har haft de as mysigt hos syrran, ja gillar att va me david och ja saknar att hitta på saker o va sysselsatt. Men ja har sovit så jäkla dåligt o har inte ens haft tid att tänka. Ungefär.
:)

Barnrumpa

Jag har valt att inte ha den nya profilen på Facebook för att jag tycker den e ful o jobbig.
Nu såg jag att ja har den nya profilen o ja måste tydligen ha de!
Och då blev ja inte glad.
Jag hatar den nya profilen...

Jag vill inte ha Facebook längre........

.



Trots sjukt dålig sömn på ett par dagar, trots pengabrist, stress, dåliga nyheter och en jäkla press på mig, så är detta en bra dag.
Jag är på bra humör och jag älskar min säng lite extra mycket idag ;P
Pappa e glad med, vilket gör alla andra glada här i huset ,)
Får se imorn om David kommer hit eller inte, om jag verkligen orkar gå upp tidigt och storstäda och sen va pigg, glad o social. Får tänkas på.. Annars ska vi ändå iväg på torsdag så..

Pappas födelsedag :)

Idag fyller min söta Pappa år!
Vi har dock inte firat den så mycket. Jag har lagat hans favvomat; spagetti o köttfärssås ;) Vi har ätit. Om en stund ska vi fika lite rulltårta och kakor som jag köpt istället för tårta.

Mötet på af idag gick sådär. Nu har jag bråttom att hitta jobb. Bråttom. Sisådär 3 månader, högst. Där e min deadline. Inte så kul nej. Nu hoppas jag verkligen verkligen verkligen på Algarve.
Snälla snälla snälla snälla snälla.

Har även solat 18 hela minuter ;) Och hämtat ut paket med en klänning o bikini :)



Grattis Pappi! ♥























Klänningen och bikinin på.

80 ton mat senare...

Mår inge vidare..

Ääähh varför skriver jag ens??!
Gå o lägg dig jäkla gnällunge

Helt slut

Jag känner mig helt död. Inatt vaknade jag flera gånger av att is ramlade från taket, ner på balkongen så det lät som fan. Sen gick jag upp när Erika gick till jobbet runt 8. Ska upp 7 imorn.. Usch egentligen orkar jag inte. Känns som ett fruktansvärt onödigt möte med tanke på att jag redan berättat allt för tanten. Men men. Måste man så måste man..

Nu på vägen hem va vägen förstörd så Pappa körde rakt ner i ett hål och fastnade där. Så jäkla typiskt. Jag o Viran halkade bort till grannen och bad om hjälp. Och det fick vi. NU e ja hemma och är på fruktansvärt dåligt humör. Jag har storstädning att göra eftersom jag vart borta i hela tre dagar........ (!!!!!!!!) ja hinner inte imorn och david vill komma hit på ons. Suck suck suck. Det vill jag med att han ska. Så jag får gå upp ca 7 på onsdag med för att ordna detta.

Dom andra får laga mat själva idag för jag oskar seriöst inte. Ska snart lägga mig tror ja :S

Kom nu varför jag haft en sån usel dag. Det är för att jag tänkte imorse "detta kommer bli en bra dag:)" ..
Säger ju de. De e alltid så när de gäller mig. Jag måste va negativ till allt för då blir det bra. Är jag positiv så går allt åt helvete. Alltid.!

Jag Gillart!



Åååh va snyggt. Spec första! Vill ha alltihoppp


Lite update

Jag är fortfarande inte hemma. Är hos Erika, men åker hem ikväll. Tänkte bara uppdatera lite så här på morgonkvisten. Vad är då nytt?
Jo, there haaaaas been a caall...
Yes.
Hm, vet inte riktigt vad mer jag kan säga om det. Det kaaan hända att vi åker till Sthlm snart...
Det kan även hända att vi stannar hemma och tar det via telefon. (hoppas inte)
Hursomhelst, de kommer att bli en intervju.
Hoppas jag? -OM jag gör.
Det visade sig att det handlar om dubbel så lång tid som vi velat. Det kommer isf bli inom en snar framtid. Väldigt snart.. Faktiskt.
Är jag rädd? -OM jag är.
Men vill jag? -OM jag vill.
Min andra hälft är dock inte så extas som jag är.
Så är det så att vi båda "klarar" intervjun, så ligger min framtid i min killes händer. Hur hemskt det än låter.

Så nu vet ni det. ;)
Helgen har varit mysig :) Det har vart film, godis, bio, fajitas, massa massa prat, kortspel.
Igår natt kunde varken jag eller Erika sova, så hon kom ut till mig och spelade kort haha. Två gånger.

Annars har det inte hänt så mycket. Imorgon ska jag hit igen. Över dagen bara. Ska nämligen på möte på AF, och köpa present till Pappa som fyller år. :)


Hörs säkert senare ikväll igen.


Fjolla

Min pojkvän va nyss här. Bara för att ge mig en puss, sen åka igen. Mm för en sån pojkvän har ja ;) ♥

:)

Jag är så fruktansvärt jäkla kär i dig.


Lite av Nelly


Still no fone call

Nope. Inget samtal än. Och har jag har en stark magkänsla av att det inte blir något över huvudtaget...


Igår höll jag ju på med mat och sånt som jag berättade om. När jag väl skulle göra färdigt allt la spisen av!
Fatta hur arg jag blev. Så jag fick improvisera och göra om maten lite. Slutade sådär, men ändå helt okej. Pappa o Viran kom hem, plus David. Vi käkade sen bakade jag äpplepajen Viran hade beställt. Den blev dock inte god.

Alldeles för söt. Men inte mitt fel, utan receptets. Hursomhelst. Jag fick två presenter av min finaste kille. Två böcker. Pga min sömnlöshet. :) En om prinsessor ;) Och en som handlar om par där männen inte lyssnar. Haha, internskämt som passade mycket bra ;) Så nu har ja o läsa ikväll och inatt.

Fick ju även hem min epilator. Lite läskig verkar den, men kommer ta ett tag innan  jag kan testa den.
Nu har jag precis vart ute och halkat. David har åkt till jobbet så ja e helt själv. Erika ringde nyss och frågade om ja ville gå gå på bio med henne i helgen :D O de vill ja! Så åker till henne imorgon bitti och stannar där hela helgen. :)


Wooosaaah

Jag måste va nervös. Nu har jag städat hela huset, mitt rum, tvättat massa, hängt tvätt, diskat, gjort egna köttfärsbiffar, hasselbacks potatis (som vi ska äta till middag alltså) Jag funderar även på att göra äppelpaj sen.. Men de va mest Virans idé... Nu börjar jag få lite panik för jag har inget att göra.... Kanske ska ta en dusch. Duscha e bra. Då blir man ren. Och så ska ja raka benen! Ajjemen! De ska jag göra....!

Jag har beslutat mig..

för att raka mina ben.... Jag tycker så synd om David annars. De e ju lite äckligt. Haha, någon måtta får de va ;)

Kul info för er! Nu e ja hungrig....

Dagens dilemma

Jag får min epilator senare idag, runt 5-6 tiden. Och hur äckligt det än låter så har ja inte rakat benen på ett tag (haha) pga att jag skulle testa den ;) Men David kommer hit idag o ska sova här. Och han kommer hit runt halv 6. ;)
Så frågan är, ska ja raka benen innan han kommer och förstöra allt ja jobbat för. Eller ska jag vänta och epilera benen ändå när han e här. ? -De e lite av en regel ja har. Visa inte killen att du rakar benen. Du ska bara haa lena ben heeela tiden ;) Haha ååh va jobbigt de e nu, ja orkar inte vänta innan ja kan testa den!!


Skoja bara...

Okej, har slutat lipa och samtalet blev halvt av iaf. Dock inte från min sida. Det riktiga samtalet blir av imorgon. På riktigt. Och jag skojade bara om Lisabon, jag menade Algarve faktiskt. Och det är lite bättre. Så nu hoppas jag av heeela mitt hjärta så ni förstår inte. Jag ska be till alla gudar jag vet, jag ska hålla alla båda tummarna jag har, jag ska önska till alla stjärnor jag ser. Fattar ni hur mycket jag vill detta?


 

håll tummarna för oss hela dagen imorgon!


H&M



Detta e de enda från Klingans kollektion som jag tyckte om, faktiskt.
Väskan och jackan e ruggigt snygga

tisdag

blir inte att åka till david idag. blir inte att ringa det där viktiga samtalet. istället ska jag städa. med andra ord är jag verkligen inte på humör nu, dagen kan fan inte bli värre. så blir inget mer roligt inlägg idag inte. ska försöka få tag på syrran o höra om man kan åka dit i veckan. istället för att sitta och glo in i en vägg hela tiden.

Vår



fjärilar bildar klump i magen

Ja e så jäkla nervös. Måste få ur mig lite. Imorn kan ett samtal förändra en heeel del. This is big. Kanske. Jag vill inte hoppas för mycket, för alltid när jag gör det eller när jag berättar om de så skiter de sig ;) Jag har fjärilar i magen samtidigt som ja e livrädd haha. Men håll tummarna för mig imorn, för både mig o David helst. :)

Kan bli Väldigt nice. ;)


In"isade"

Eller vad ja ska kalla de. Hela våran väg är bara ett isflak, går inte att köra på, går inte att gå på. Så vi e fast här. Pappa kommer inte till jobbet, Viran kommer inte till skolan, vi kan inte åka o handla o ja skulle till killen idag.
Skoooooj.

Mjöl allergiker?

Det här konstigt. Igår när jag tog en macka fick jag en eftersmak av typ kemikalier.. Det köndes som om jag fått i mig gift eller något, och den smaken höll i ett bra tag. Något fel med brödet, töntke jag. Fast det va nytt. Så jag bakade eget bröd pch igår kväll tog ett sånt istället, och samma sak hände :S Men det blir itne så när jag ätit ngt annat. Och nu idag testade jag igen, tog nyss en macka och nu har den äckliga "giftiga" smaken i munnen, o inte ens tuggummi eller vatten hjälper.. :S Va e detta??

Ticket

Jag vill och resa. I Mars/April någon gång. Kollade resor nu till Madeira vid den tiden. Gissa priset...
13 000 va de billigaste. Per person alltså. För en vecka.. Så .... Det finns inte chans i h*lvete att jag kan åka dit. :(
Men ja o David har redan bestämt att vi ska spara till en resa tillsammans. Jag vill, jag vill, jag vill!
Jag fyller år sista februari och då kommer jag bara önska mig presentkort på ticket. Det kan bli en början iaf :) Om jag får de då alltså haha. Kanske Malin o Simon vill med oss...? ;)

Förövrigt har jag och David varit tillsammans i 25 månader idag, wouwouu



Åhh



Jag vill verkligen ha dessa i sommar!!
Ge mig ett jooobb

Känns som söndag



Just nu.. Vad kan man hitta på? Har fixat "Fame" nu, hoppas den e bra. Kan inte gå ut och gå, har ätit, har städat rummet, har diskat. Kan iofs tvätta. Men de tar högst 10 minuter.. Klockan e kvart i 4... Känns som en söndag som aldrig tar slut...

Salt & Dirty danicng

Kollade på action filmen Salt igår, som faktiskt va grym! Jag tänkte att den kunde va bra, men den va myycket grymmare än jag trodde. Sen blev de en utav mina absolut favvofilmer, Dirty dancing. Nu e jag besatt utav filmmusiken till den och kommer va de ca. en vecka.. Brukar bli så ;)


Angelina Jolie i Salt.






Patrick Swayze och Jennifer Grey i Dirty Dancing

Hahah åååh

Jag o Malin berättade lite smått för David om hur fjortis vi va förr... Så hittar jag en gammal video nu. Haha herregud säger ja bara. Tror inte man kunde blir värre fjortis ;) Fulla är vi självklart med, inte dåligt fulla heller ;)


haha näst sista bilden.....

Mer Moulin Rouge...

Grymmaste scenen. Hemsk. Men grym.




Moulin Rouge

Kollade på halva Moulin Rouge i förrgår. Hade ja vart själv hade ja lipat. Älskar den filmen! Älskar låtarna, allt som har med den att göra. Måste köpa den.
Just låten Come what may, grinar jag till varje gång haha.


Never knew I could feel like this. Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss. Everyday I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sings, Telling me to give you everything
Seasons may change winter to spring. But I love you until the end of time

Come what may, come what may I will love you until my dying day

Suddenly the world seems such a perfect place, Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste, It all revolves around you
And there's no mountain too high no river too wide. Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather and stars may collide. But I love you until the end of time

Come what may, come what may  I will love you until my dying day
Oh come what may, come what may I will love you
Come what may, come what may  I will love you until my dying day



Min bröllops låt ;)

Felm

Säg några bra filmer! :)

Lisboa





Lissabon, Portugal.

Vill man vara fin får man lida pin

Jag har beställt en epilator. En rosa. Nu jäklar.

Promenad, tvätta o storstäda

Så ser min fredag ut, ovanligt ;) Kom precis hem. Har varit mysigt med min fina kille. Igår va vi hemma hos Malin o Simon, lagade smårätter och kollade på film, alltid lika mysigt :) Jag o David har mest spelat tv-spel ;) Nu ligger Viran sjuk på soffan, jag ska strax ut o gå sen städa, tvätta, duscha sen åka o handla med Pappa.

Näjjjj

David slutar om 10 minuter.. Jag ligger i sängen med datorn på magen/bröstet, och jag orkar seriöst inte resa på mig. Jag är så sjuuukt trött! Ögonen går i kors på mig, jag vill bara lägga mig under täcket o få sooova. Jag orkar inte fräscha upp mig heller. Han får ta mig som jag är; ett skatbo på huvvet, sletna kläder, osminkad och blodsprängda ögon, pricken över i't är att jag e blek som ett spöke. Sexy mama.

Somnade runt 3 inatt kanske, gick upp kvart i 7. David vill kolla film eller spela spel sen, icke säger hans tråkiga flickvän. Ja ska lägga mig i hans säng och stendö. Sen får han göra vad han vill. Undrar hur jag ska göra sen... Ska jag tvinga honom att komma in och bära mig till bilen kanske?.. Har iofs på mig mina rosa fluffiga tofflor o dom får inte förstöras.. Men jag vill inte ta av dom heller.. Jobbigt allt är.

Onsdag

Idag åkte jag o Viran till Erika. Kollade på "remember me" -som jag svurit på att ja aldrig kommer se. -Den va inget att ha. Tycker jag inte. Så de va inte ens värt de! ;P Sen handlade vi lite, käkade frukost och kollade på "Unstopable" den med tåget.. Den va bra! Älskar Densel (stavning?) och killen va lik Paul Walker. ; alltså han va rätt så snygg.
Sen åkte ja o Viris till torp. Blev inte så mkt shoppande, fanns inget kvar. Eller jo, skit. Köpte en tröja som jag inte provade; dumt. Och en parfym för presenkortet jag fick av Elias. Den luktar lite som en blandning av brunutansol och kille haha. Men ändå rätt god. Man vänjer sig ;) Va rätt utplockat där med. De hade ju höjt priset på parfymen jag velat ha ett bra tag nu, Gogirl av Carolina Gynning. Såååå goood! Men den kostade en hundring mer än vad jag hade :( Buhu. Nu har jag tagit en dusch och smörjt in mig. Om ett tag kommer David och hämtar mig. Då ska vi snacka jobb. I Portugal... ;) Yes, u heard right haha. ;D


Kul dag..

Vaknade halv ett.... Halv ett! Galet. Sen har jag inte gjort nånting. Tvättat, diskat, ätit, kollat lite på tv, sökt ett jobb.
Imorn va tanken att jag skulle hem till Erika, luncha, kolla film o torp. Men hon ringde nu o kanske e sjuk :( Så typiskt..
Ska iaf till David på kvällen. Och på torsdag ska vi träffa Malin, Simon, Micka o Linus :)

Grattis på födelsedagen stumpan!

Idag fyller min söta vän Pernilla 21 år. ♥

Sen e det min tur. 21... usch. Vad tiden går.


Lite fjortis kanske, men what a heck..

Jag och Viran kollade nyss på "A walk to remember" och jag hade glömt hur jäkla bra den är faktiskt.
Man blir kär i honom efter ett tag, och hon e så sjukt naturligt söt att man kan inte annat än att bli avundsjuk.
Lite fjortis, som jag sa ;)


Beställt till sommaren

-Fast vit


Jag skulle kunna döda! (nästan)

Kenzas kropp. Ååh, hon har min drömkropp! Jag skulle nästan kunna göra vadsomhelst för att bara vakna upp och se ut så. "jaa, men börja träna då, Elin" -jo jag vet. Men jag är lat, töntig och pank. ;) Och sjukt gnällig, så istället läser jag hennes blogg, blir äckligt avundsjuk sen skriver i min egen blogg att jag vill ha hennes kropp. Mer min grej än att göra något åt saken. Haha hur orkar folk med mig?



Lång, smal och vältränad mage och axlar. Dessutom älskar jag den rosett bikinin, vill med ha! Fanns på H&M men fick aldrig tag i den.

Bilder lånade från Kenzas.se. (uppenbarligen)

Va saru nuuråå?




Eller hur? Lite? Plus, ja hittade de första bara av en slump, så ja letade faktiskt inte för att bevisa de haha. Men liite rätt har ja? ;)

Jag vill ha måndag

Nu har jag tagit en varm dusch, peelat mig, smörjt in mig, och tagit på mig en stor t-shirt. Frågan är, vad ska jag göra nu? Ska jag vika ihop all tvätt som trängs med mig i sängen, borsta tänderna lägga mig och kolla på en film?
Eller ska jag slänga in kläderna som dom e i garderoben, vika dom imorn, bleka tänderna, sätta mig och kolla på ngn äckligt kriminalfilm med Pappa?..

Den e svår. Jag är ju trött.... Hm. Tål att tänkas på. Hursomhelst ska jag inte blogga mer idag.
Tjingeling!

Nuu

har jag ätit och jag mår illa :S Fan då...

Vilket underbart barn!



Hittade denna bilden på mig och Bongo, tror jag han hette. Eller nej, Humle? Vår gamla hund.
Det finns mååånga bilder på mig genom mina år, det har ni märkt ;) Men jag måste erkänna att denna e min favorit, jag älskar denna bilden! Haha så jäkla liten till den stora fina hunden, ooh så fin bild!
Den ska jag skicka in till en modellagentur!

Go magsjuka!

Jag har inte ätit nån mat idag... Är fortfarande inte hungrig, inte alls sugen på mat. Tack magsjukan!!
Haha ne skoja bara, jag skoooja Veronicaa ;D Puss påre. ;)

Ne men lite knepigt e de faktiskt :P Det har ändå gått två (tre?) dagar nu. När kommer matlusten tillbaka?

Nu ska jag kolla vad Pappa gör. Har grymt tråkigt.

Kul inlägg förövrigt! ;)

Puh

Är rätt trött idag. Vaknade igår hemma hos Elias, mådde så jääkla dåligt. Försökte spy, men icke. Min kropp kan inte spy när jag försöker, fattar inte varför :S Aja. Somnade om, vaknade och mådde mycket bättre. Halv 2 ;) Tog en dusch sen åkte jag, David o Elias hem till oss. Hämtade lite mer kläder sen åkte hem till David.

Kollade på "Inception" äntligen, och fyfan va bra den va! Mycket bättre än jag trott. Grym grym grym. Sen fick vi oss lite mat och mådde illa igen ;) Sen satt vi uppe till över 2 och spelade tv-spel. Jag är såå mycket grymmare än David att de e pinsamt. Faktiskt. ;)

Nu är jag hemma igen och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har ett berg av disk ute i köket men just nu har jag faktiskt ingen lust. Vill att Elvira ska komma hem. Spela mer tv-spel hah ;) Sparar mina Desperate housewifes tills jag har min crosstrainer hemma, då jäklar ;) Det är mitt nyårslöfte, tillsammans med Carro; snygg och fit till sommaren!
Lycka till. Haha ;)


Jaja :) Hade ni en bra nyårsafton? :)

2010 blir 2011



Dagen började fint ;P

David, Elias & Carro kom hem tills oss, vi lagade mat och hade middag med Pappa :)



Sen bar de av mot Uddevalla







Vi hann inte till torget till midnatt så vi fick ta en paus i margretegärde parken och fira in nya året ;)





Sen blev det torget! Och efterfest.



Lillsyrran och hennes goa kompisar ;)


Va en mycket lyckad kväll! :)


RSS 2.0