ujujuj



Skulle valt andra skor till, men OJ va RÅ SNYGGT detta va!

designen

om ni undrar över designen... -så ska kickan fixa den snart.. ;) Haha! PUSS ;)

elin vill ha sommar o fest. kanske kort kjol? .. nä


En rolig utekväll förra sommaren.

haha!



"vart bor du lilla råtta.."
Haha fan vilka bilder ja hittar ibland.. Vet allvarligt inte om vi skrattar o e så där fula, eller m vi grimaserar. Haha.
Saknar dig, Klara!

hohooo

Är på bättre humöör igen :D Pappa sa att han ska sluta tidigare sen ska vi åka o handlaa. Jag älskar att handla! Vet inte varför haha. Blir alltid glad ;) Spec om man handlar på kvällen... Eller åka bil på kvällen...
Skit samma, kanske blir en okej dag iaf! :D Desutom har ja ju min bok ;) Ska börja på tredje kapitlet nu. JA, baaara 3e, men det är för att jag försöker läsa så lite som möjligt. Fhakktihsskt.

bad day

Hatar denna dagen redan :P Vaknade nyss och är på dåligt humör. Vad ska jag göra idag??? Inget. Vädret är dåligt. Jag behöver åka o handla, men Pappa vill inte köra. Viran e inte hemma (såklart) , David jobbar. Pappa kommer sitta o titta tv hela dan/kvällen. Blääääääääääää. Hatar ensamma helger. Spec när de e någon spec dag, för då e man extra ensam ;P

värry värry bored

Har suttit o kollat på resor ett bra tag. ÅH vad jag vill åka utomlands!! GALET MYCKET!! Hittade den perfekta resan.. Såg bilder, läste fakta, allt va perfekt! Kollade priset. 17 000 bla bla bla. Haha. Inte för att jag kan resa nånstans detta året, men ändåååå..

Suck... =)

hällööö :)

Bra dag idag! Härligt, jappjapp. Kom nyss hem. Tagit en macka och en mugg kaffe. Snart blir det promenix :) Har lånat hem "Män som hatar kvinnor" och den tredje, har glömt va den heter. "Bröllops fotografen", "Sherlock Holmes" och "Twilight" o "New Moon", ska äntligen få min älskade pojkvän att se dom, och hoppas på att han kaaanske kanske kan förstå mig lite bättre efteråt. Komma närmre varandra liksom.. ;) Så på lördag blir det Movienight hela natten typ :D Mysmys! Har inge mer o komma me, kanske hörs sen ;) På återseeende!

mys ensam

Har tagit en lång varm dusch, sitter i siden pyamas skjorta och en handduk på huvvet ;) Nu ska jag snart lägga mig i min renbäddade säng och läsa! :)

Tjingeling!


lookbook.nu


Love it!

hjälp

Finns det ingenstans där man kan se Grey's anatomy hela avsnitt, GRATIS på nätet???

true story

and I'm so damn happy about it :)


...

Jag suger på att göra om min design.. Haha. Men nu får de va så här ett tag.

"slutt!"

Nä, är helt jäkla slut av någon väldigt konstig anledning. Tänkte gå o lägga mig nu. Kanske läsa lite ;) Åtminsone prata lite me David.

..

Kom på nu att det ligger massa kläder o grejer på min säng.
Jobbigt.

Godnatt!

upplev meeer

Upplev mer, upplev meer, upplev mer med bredbandsbolaget!
Hatar den!!!
Haha igår eller vad det va sa jag "jag hatar denna reklamen, den e så dålig! Lång o tråkig o låten fastnar inte ens på huvet. Grymt dålig reklam."
Mm... Nu kan jag inte sluta sjunga på låtjäveln! :S Haha
Orkar inte..

nytt



Mintgrön t-shirt - GinaTricot 124 kr. (tror jag)
Blommig klänning - H&M 300 kr.

haj sa kaj

Nu är jag hemma igen :) har tagit en promenix me lillsyrran me o nu lagar ja mat. Inget nytt har hänt. Har haft de mysigt hos killen. vi har inte gjort ett piss, som vanligt ;) Haha. Vart en sväng på torp o kollat present till Elvira som fyller 18 snart. (HERREGUD VA TIDEN GÅR FORT!!!) Och så solade vi. Han blev röd o sen brun, jag är viiit ;) Men men. Imorn blir de att va hemma o lata mig. På torsdag åker ja till syrran. Fredag vette tusan, tråkar hemma förmodligen :/ Lördag, åker till älsklingen, söndag, åker hem, sedan tillbaka till killen haha. Måndag, informationsdag på sommarjobbet. Onsdag, fyller lillsyrran år, torsdag blir de Stockholm.

killen o lillsyrran ;) ♥


till killen

..åker jag snart. Är dock inte på mega bra humör idag, så tycker kanske synd om honom :/ Hoppas det går över :P Hehe.

design

vill göra om bloggdesignen men har varken orken eller fantasin. Tråååk

oj..


Är det nu jag ska; "Heej alla nya läsare, kul att ni hittat hit! Mitt namn är Elin, jag är 20 år bla bla bla bla"? Haha ;D

mhm

FASIKEN va tråkigt jag har! Ska nog ta mig en promenad till. Imorgon åker jag till killen dårå. Vet inte va vi ska hitta på. Åker hem på tisdag. Mitt internet bråkar lite idag :/ Vette tusan va felet e. Men meeeen..
Åhåhåhååå va ska ja göööra?...

weheartit.com


hemma igen

Är hemma igen och är på hyffsat bra humör. Tänkte ut o sola lite, men fryser röven av mig haha. Så får bli en promenad :) Åt godis förut som den lilla tjockis ja e, så får gå tills jag verkligen inte orkar mer.

Kanske blir Stockholm från den 6-9 med. Tror jag iaf.

 


helluuup

Nu sitter jag i familjen Fridfelts kök och dricker kaffe. Råkade hälla lite filmjölk i ist för mjölk :( Snart ska jag ta en promenad i detta blåsiga väder. Hoppas på att det inte börjar regna bara. Jag stannar här en natt till :) Bara för skojs skull, inte barnvaktande ;) Åker tidigt tidigt imorn för att slippa allt folk på bussen. -Hoppas jag på iaf. Alltid mycket folk som åker till lysekil på helgerna av någon anledning. Jaja. Igår va ja då barnvakt, allting gick bra. Jag o Max spelade tv-spel och han vann fasiken över mig två gånger! :O Haha, jag som är GRYM på tvv-spel! Han är fyra... Haha. "Elin, vi e är i lag o du får inte skjuta på mig.. Okeeej? Men men jaag får skjuta på dig!" Så sööt e han.

I onsdags kom David o hämtade mig sen slappade vi bara framför tvn tills vi skulle åka till Stenungsund. Veronica klippte sig och ja o killen gick runt o kollade i affärer. Jag fick 500 kronor av Pamela eftersom jag aldrig fick de presentkortet på H&M för de krånglade ju. Får alltid lika dåligt samvete o vet inte hur jag ska tacka henne. Hur gör man mot folk som e för snälla?? I somamr när jag får lön ska jag bannemig börja ge tillbaka.
Iaf, hittade inget där att köpa för pengarna så sparade de änsålänge. Sen åkte ja o Vronkan till riskettan och fick söta små namnlappar. Haha, kände hur paniken kom fram när vi fick dom och jag såg att de riggat upp för övningar/lekar inne i rummet. HATAR sånt över allt annat nästan haha. Men det hela gick ändå bra. Va inte såå farligt. Dom matade oss tillome! Haha. Höll på o börja lipa vid ett tillfälle med när vi tittade på filmer från olyckor som hänt o så. Inte alls kul. Efter 3 o en halv timme åkte vi alla hem och käkade pizza, alternativ sallad. Dagen blev bra ändå :)

Vaknade rätt så tidigt på torsdagen fast än vi inte behövde. Mös lite, sen gick upp och gjorde oss iordning. Åkte till torp där jag hittade två toppar och en blommig klänning :) Visar imorn. David gick för att börja jobba, jag gick och handlade en tidning o lite så sen gick till bussen mot gbg.


soon baby, soon



Snart åker jag till David. Tror jag iaf. Han skulle ta 12 färjan, men har dock inte ringt än.. Han kanske fortfarande sover, skulle itne förvåna mig ;) men vi lämnar det till ödet. Får se.

ett par barn Gunnarsson

Igår i telefon med David.
Han är inne i lillasyster Veronica's rum och försöker diskutera skor. -han förlorar.
När han ska gå hör jag Veronica hosta till lite.
David; - Du hosta på MIG! DU KAN JU INTE HOSTA PÅ MIG!!!
Efter det hör jag hur han fejkar några (rätt äckliga faktiskt) hostattacker. Allt går dock väldigt fort så det är svårt att avgöra vad som händer.
Mitt i allt hör jag sedan hur Veronica kontrar med att få massa hostattacker hon med. Sedan tystnar det..
David; - Hörde du att vi hostade samtidigt? :D Frågar han mig lyckligt i telefonen.
Jag; - Jaa, David jag hörde... Äckel ;)
David; - Haha hon hostade på mig, så hostade ja på henne, sen kriga vi typ!
Sedan gick han tillbaka till sitt rum.


David, 21 Och Veronica 18 år. ;) Haha

Tisdag

Sitter i sängen med en kurrande mage. Vågar man gå ut? Eller kommer jag bli sjuk då? :/ Kanske borde vänta ett tag tills regnet avtar. Om det gör det.. Idag händer absolut ingenting. Ska tvätta o städa lite, om jag orkar ;P David vill komma hit sen ikväll, men vet inte om ja orkar. Brände mig dessutom igår så han kan inte röra mig haha. Imorgon blir det att åka till Flatön iaf. Ska på övningskörningskurs på kvällen. Vet inte va den hette eller va de e om ja ska va ärlig :/ Pamela sa inte de. Bara att man måste ta den. Måste till torp med, eller uddevalla eller vad som helst. Se hur mycket jag har kvar på busskortet, och förmodligen fylla på det. Måste låna pengar av Pappa. Fan, måste skriva upp massa så jag inte glömmer nu. :S På torsdag blir det att åka till Älvängen och barnvakta. Kommer hem på fredag igen. Vet dock inte vad som händer i helgen, förmodligen ingenting som vanligt. =P Men men men.
ÅH, måste betala räkningar med! Måste en hel del faktiskt. Leta upp mitt paraply me.

Jag gillar inte denna dagen faktiskt.. Känner på mig att det är en dååålig daag.

Nu, frukost!

Hm...?

Powernap eller promenad???



Är helt döööd. Och saknar min pojke!!!! :(

helt slut!

Jag är så jäkla trött idag verkligen! Gårdagen va mycket mysig. Va i stan hela morgonen me Pappa, åkte hem o städade, duschade o gjorde mig iordning. Sen kom David. Vi (jag) lagade pasta sallad, sen kom Elena med fam. Vi satt och kollade på gamla bilder på när Pappa va ung och vi små bebisar. Mycket skratt och mina kinder va röööda. Haha. Vi drack vin, satt och skrattade och hade det allmänt trevligt. Senare mot kvällen la ja o David oss och kollade på "The proposal", va mycket bättre än va vi båda förväntat oss. Efter filmen gjorde vi iordning oss för att lägga oss och kolla på "Avatar" men vi va för trötta för det. Låg och mös nån timma istället sen somnade vi. Jag sov dåligt hela natten sen vaknade av att ungarna kom in och lekte vid kvart över 7 tiden. Kunde inte somna om och låg och stirrade in i vägen till nio ist. Käkade frukost, David åkte o jobbade, jag tog en kort promenad, diskade, bäddade rent sängen, och nu gör jag absolut ingenting. Är så jäkla trött så ni förstår inte. Är sjukt godis sugen med! Blir att storstäda sedan igen, ser värre ut idag än vad det gjorde i förrgår :S Ta en promenix till, sen ska jag bannemig lägga mig tidigt och läsa tredje Twilight boken! 

Imorgon blir det upp halv 7 för att åka in till stan. Sola. Sen tänkte jag höra med killen hur han jobbar imorgon. Han kanske har tid o lust att umgås med mig lite ;) Saknar honom redan :S Men vi ses ju inte lika ofta längre, så de e la okej antar jag ;)

friday, I'm bored..

Jahaaaa. Och vad jag gör jag en fredagskväll som denna? Tråkar. Tvättar. Ska snart städa mitt rum :S Haha. Har iofs städat hela dagen, och vart ute o gått två gånger. Inte tittat på tv en enda gång. OCH NUUUUU kom jag på att jag missade grey's bara för att jag skrev deeeet..... Ååååhhh...!! Aja. Ska sura sen. F*n också.... Ska laga ngt käk nu, sen ta hand om rummet och tvätten. Imorgon blir det upp o åka till stan, sola (förhoppningsvis iaf), handla, hem o dammsuga o skura golven, duscha, göra mig iordning, sen kommer David vid tre tiden. Hoppas jag hinner :S Å andra sidan e de inte hela världen om ja inte e färdig innan han kommer. Men de vore ju bra. Sen ska vi två myysa! Blir "The proposal" och "Avatar", fruktsallad för mig, godis förmodligen till honom, sen förhoppningsvis någon promenad med. Om vädret tillåter. Haha vädret ljuger alltid för mig! Har det gjort i alla år! Det blir ALDRIG det vädret som jag ser på tv eller hör på radion! Lite störande för alla tror jag e dum i huvet. -Det är jag faktiskt inte...

Jäjä. Nu; leta käk.

pics


En kupa för liten, haha men orkar inte byta, och såå farligt va de inte.




Ett par bigass stora brillor. Haha. Trodde inte de va såå stora, så kanske säljer dom till syrran.

Tre par örhängen

Sen ett svart långt linne, som mer blev som en klänning och en svart t-shirt.

dör lite



Helt underbara bilder!
källa; weheartit

happy day

Idag är en lycklig dag. Jag vet inte varför. Men det känns bara bra idag :)
Jag har solat, handlat åt syrran, kollat film me syrran, diskat åt syrran, duschat, fått två filmer av syrran :D kollat tv me syrran, ätit frukost me syrran, handlat med lillsyrran, hämtat paket med kläder på posten, åkt hem med Pappa, lagat mat, testat kläderna (visar bilder imorgon ist =)), sedan gått en promenad med min älskling. Suttit nere på bryggan o myst precis när solen gått ner ;) Så där klyschigt, romantiskt och alldeles alldeles underbart ;)
Jag är lycklig idag :)


holá

De kom inge regn idag :D Gött! Dock kommer de tydligen i helgen. Men de tar vi då. Nu lagar jag köttfärssås, snart kommer David, vi ska ta en pruumenix. Visar lite små grejer jag köpt sen med!

blä

Imorn ska de regna sen kommer de va dåligt väder framöver tydligen :(

1

Ibland undrar jag om det va jag som blev dum i huvet. Eller om det va vi båda. Är, kanske e rättare ord. Jag kan inte ljuga o säga att jag inte saknar dig. För det gör jag. Speciellt nu, av någon anledning. Vad fan hände egentligen? :S Från allt till inget på någon minut känns det som. Varför jag inte hört av mig för över huvudtaget är nog helt allvarligt för att jag skäms. Eller att jag inte vågar, jag vet inte. Känns så jävla dumt vissa dagar. Och jag känner mig så jävla barnslig ibland. Nää jag vet inte va poängen med detta inlägget är egentligen. Ville la bara få de ur mig :P Känns så tråkigt bara :/


hohohooo

Kom precis hem. KUL att köra bil! Haha ;D Och guud va ja tycker om Pamela. Körde till henån, sen till rotan o handlade, sen hem igen. :) Nu ska ja snabbt ut o gå, sen måste ja städa för att min lillasyster e för lat. Lite senare kommer Elias o Carro o hälsar på katterna. Men nu får jag kila! Underbart väder!!

gudmåårning piipåll



Idag är jag lite för trött för min egen smak, måste jag säga. Men det är bara att bita ihop! Om nån timme ska jag ut och övningsköra med killens mamma :) För andra gången bara. Haha så stanna inne idag alla ute på västkusten. Sen får det bli promenad och städa. Helst vill jag bara va ute i solen hela dagen, men det går inte :/ Imorn åker jag in till syrran i stan igen. Ska upp halv 7 då. Puuuh va ja itne gillar att gå upp tidigt.

saknardig


Vill ha


Allt är ifrån BikBok

hur kan man inte tycka hon e vacker?!


to tell you the truth

Jag har inte gjort ett piss idag. Har gått promenad. That's it. Jag städar imorn eller på torsdag eller något haha.



Blir nog en till promenix snart. :) Lillsis kanske hänger me. Nu börjar dock grey's ;) De kan ja ju inte missa.

löjlig lista

10 bästa
Dialekt: Hm. Vet inte.
Mat: Min o Davids ;)
Låt: Kan inte säga endast en.
Film: Samma svar om ovan. (tråkig ja e )
Tecknad figur: Hm. Alla discney figurer
Sport: Fotboll, måste ja nog välja då. Och dans om der räknas :S
Veckodag: Fredag
Årstid: Vår
Soloartist: Kan inte välja en!!

9 För tillfället
Humör: Neutralt
Tanke: Ska jag städa nuu eller sen..?
Bakgrund på datorn: Haha det vill ja inte säga
Känsla: Lite bitter tror ja faktiskt :S :P Vill va me älsklingen idag ju....
Tid: 14.28
Bästa sak: Sak? Hm. Mobilen? :S
Irritationsobjekt: Säger jag inte ;P

5 Nej tack
Skolämne: MATTE!!!
Mat: Falafel
Musik: Techno
Dryck: Te
Djur: Hajar, maskar, kryp, myggor, festingar o annat äckligt

1 Önskan
Hemlig :)

bra bloggtips

Hörrni, säg några bra bloggar jag kan läsa när jag har tråkigt!

lite ointressant att komma me nu..

Ingen dålig dag vi haft! Har solat 20 minuter idag och nu sviiider de på ryggen. Är lite som en rosa gris med. Men lovar att ja e vit imorn igen :S Ska inte en halvportugis ha bra pigment?... Aja. Efter jag solade gick jag hem till syrran o duschade, sen slappa lite bara. Mötte henne i stan efter nån timma och vi handlade. Årets (typ iaf) första glass blev de me. Äter aldrig glass egentligen. Sen åkte jag hem med Pappa och har inte gjort alls mycket.

Imorgon skulle ja o David eg ha mysdag i Lysekil o lite så. Men han ringde igår o sa han skulle jobba.. :( Så typiskt att det alltid ska bli så när jag ser fram emot något. :( Men itne mycket o göra åt. Han ska börja jobba mycket nu. Och kommer bli så hela sommaren. Så antar att det är lika bra jag vänjer mig. I juni börjar ju jag på mitt sommarjobb så då e ja lsysselsatt på dagarna iaf. De ensamma kvällarna blir väl inte lika roliga dock :/

Jajajaaaa. Imorgon blir det promenader och städning för hela slanten. Behövs igen! Haha. Och ikväll börjar jag läsa Eclipse ;) Vill egentligen itne förrän jag sett filmen, men jag kan inte hålla mig! Jag är störd o nörd. Och kan inte låta bliiiii

äckliga jävla svin

Ursäkta språket. Men har ni hört det om de killarna som blivit dömda för djurplågeri? Det med kaninerna? Jag vill inte gå in på detaljer, men dom visade nyss på nyheterna och jag mår allvarligt dåligt! Jag va tvungen att titta bort, men sen hörde ja deras röster och hur dom skrattade och skit, och då va ja tvungen att lämna rummet. Jag förstår inte hur det kan finns så sjuka människor! Jag gör inte det. Fyfan va förbannad och illamående jag blir. Finner  inga ord...

har inget o komma me, så får bli gamla bilder


jaha....

o där förstördes de lilla pirret igen.

koktajl

Fruktcoctail till middag. -Va inte ens gott ju.

Borde duscha nu.

"du har gjort mitt liv så fruktansvärt bra"


Vi slåss/bråttas/fjantar oss.


Jag är så fruktansvärt kär i dig. :)

hm

Jag skulle ringa vårdcentralen imorgon, få en tid och få penicillin. Men sen påminde Pappa mig; hur ska jag komma dit då? Bra fråga Pappa. Vet inte. -Kan inte. Så jag får försöka överleva med denna hostan och andningssvårigheterna på nätterna. Egentligen är det ju bara att hoppas att det går över snart. Blir varken bättre eller värre o har haft de ett tag nu :S Lite jobbigt faktiskt.

Anyway. Imorn blir det iaf sola nån kvart. Sen hänga i syrrans lägenhet eller så, tills Pappa slutar. Han slutar dock klockan 6 imorn :/ Kanske mår lite bättre så man kan ta en promenix eller så me syrran när hon slutat. Så man inte sitter inne heeela dan. De e tråkigt. Spec om de e sånt här fint väder som det är nu.


På Tisdag ska jag ha mysdag med älsk igen :) Lysekil på riktigt den gången ;) Hehe. Åker tidigt, tar på oss bra kläder och strosar runt o tar en fika eller så =) Längtar faktiskt. Ska bli så mysigt! Sen sover jag nog hos honom. Får se hur jag känner om det imorn :)


allt för min syster

Jag o lillsyrran såg denna i helgen.



Jag visste den skulle va bra. Men inte bra! Den va helt underbar, om man kan säga så utan att det låter fel. Den e jävligt hemsk, samtidigt som den är fruktansvärt fin! Se den!

lookbook.nu


Alltid vid din sida.


vad händer?!??

Allvarligt talat! När någon inte svarar på mejl, varför skickar man igen?? Tror man  att dom inte kommer fram eller? :S Och när man svarar Nej på en vänförfrågan, varför frågar man igen?? Trög?! Och hur kommer det sig att folk kan skriva till mig på Facebook, när jag har "installerat" så att man inte ska kunna göra de?? Fan va irriterad jag blir.

m


våra nya bebisar ;)

he's my honey tongue



Han kom och hälsade på våra nya små katter, sen åkte vi till Lysekil och strosade runt. Det fina vädret försvarnn dock precis när vi kom dit. Ett tecken? Hm. Iaf han köpte även ett par snygga jeans för två hundra spänn. Inte så planerat. Vi stannade inte så länge, utan handlade sedan lite och åkte hem. Jag lagade spagetti och köttfärsås sen tog vi en promenad med lillasyster. Hon försvann iofs efter halva tiden hehe. Tröttnade la lite på oss. Vi fjantade oss med kamerorna (som ni ser) , sen frös vi för mycket och gick hem och mös till "the box" och jag säger bara en sak, - SE DEN INTE. Jag trodde den skulle va jätte bra. Men icke sa nicke. Fyfan tillome.

mysdag med älsklingen

Orkar inte berätta allt så lägger bara in lite bilder nu. :)



äh visar mer imorn!

underbar dag!

Idag är det min och älsklingens månadsdag. Idag är det underbart väder! Idag har jag gått upp vid halv sju, solat en liten kvart, umgåtts med syrran, sedan handlade vi med Pappa, efter de åkte ja o Pappa och käkade. Nu är vi hemma och jag ska storstäda!

Bra dag idag!


modekungen.se


shuuuus


glad

För nu kommer Pappa hem me massa tabletter till mig!

 

hm, helt plötsligt kommenterar massa folk, och alla på samma gamla inlägg. va händer? haha :)


cute


Figurnära modell med spets på axel. Från H&M. Love it.

buhuhuhu haha

De e så hilma synd om miiig. Haha. Egentligen e de inte SÅ fraligt som de brukar va när ja e sjuk. Nu lever jag åtminstone liksom. Men så ringer Pappa o gör så ja tycker synd om mig själv! Haha han förstör! Han ringer o frågar hur de e me mig hela tiden o han tycker synd om mig, o han ska köpa värktabletter, halstabletter, vitaminer o frukt. Och jag mååste ringa om de blir värre, eller om något händer. För tänk om ja har hjärninflamation! (?) Haha. Och det är inte braa att ha ont i nacken, för de kan va farligt! Fast än jag alltid får ont i nacken o lederna när jag har feber. -Nu har jag förmodligen inte feber men.. Haha. Ääähhh. Pappa blir så nojjig ;) Nu känner jag mig sjukare bara för detta :S

you were the last dream i had..



Now you're my reality.

David Gunnarsson ♥

hur snyggt?



http://loweo.blogg.se/

Haha vad har hänt med mig? Jag som brukade HATA rosa o lila. Speciellt tillsammans!
Nu älskar jag rosa, och titta här! Hur snyggt? Man kan ju inte annat än att längta ännu mer till sommaren.

just my luck

Jag vaknade nu vild halv 12! F*n också. Vaknade vid 7 först av att Pappa pratade me katterna, hehe. Sen somnade jag om och vaknade nu. Helt jävla blöt! Kallsvettig och rummet snurrade. -Nej jag mår alltså inte så bra idag. Och det är så typiskt för jag hade massa o göra idag. Huset ser förjävligt ut och jag MÅSTE storstäda, och jag MÅSTE gå ut o gå innan frukost. Men det vågar jag inte. Jag har inte ens matlust så de e la bra. Men städningen :( Måste försöka samla på mig ork till det senare idag. Tur att jag har katterna nu iaf. Dock är dom lite konstiga hehe. Så jäkla sällskapssjuka så de e konstigt. Så fort jag går ut ur rummet eller bara går på toaletten hör jag hur dom skriker o går runt i huset o letar efter någon. Sen när jag kommer tillbaka blir dom som galna ovanligt kelna. Inte för att jag klagar men ;)

Aj aj aj min hals.. :(Måste ringa Pappa o fråga om han kan köpa halstabletter. O apelsiner kanske. De e bra. Jag måste må okej imrn. Ska in och sola igen, sen skynda mig hem för ja vill inte lämna katterna ensamma hela dagen. Imorn firar ja o David 16 månader. Eller firar o firar, hehe de gör vi inte ;) Men vi ska ses i helgen iaf och ha en hel mysdag, Vi har lite planer o hoppas på fint väder och att jag mår bättre.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan me mina två nya lovers ;)

ge mig mediciiin!!!

Jag dör nu! Hela bröstet värker :(

pussycats



den svartvita avgudar mig.........



Vad dom heter? Baba & Grant. ...
Haha japp! Brorsan o Carro som döpt dom alltså ;) Elias fick "Grant" från någon på arbetsförmedlingen tror jag. Namnet alltså. De va hans handledare eller något. Haha. Baba, har ja ingen aning om ;)

hemma hos syster

Inatt har jag inte sovit många timmar kan jag tala om. Inte alls kul. Gick ändå upp halv 7 och åkte med Pappa in till stan. Ja o Viran va i syrrans lägenhet o bara pratade o tittade på tv. Sen gick vi och solade. Jag solade bara en kvart, är kritvit, haha skitäckligt. Får ta några minuter mer nästa gång, det här håller ju inte. Kan inte visa mig bland folk. Elvira den jäveln solade dubbelt så långt tid som mig så hon fick färg den apan. Sen har vi två bara hängt här i Erikas lägenhet. Dom två är nere i stan nu o käkar. Jag hade redan käkat o har så jävla ont i fötterna efter min skor, så jag stannade här. Om ett par timmar kommer Pappa och hämtar oss, så åker vi och handlar sen hämtar våra nya katter! :D Japp, vi ska få min brors o Carros "gamla" katter. Dom är 5 månader så dom e väl varken kattungar eller vuxna. Sjukt jävla söt e en av dom iaf. Visar bilder sen, är alldeles till mig! Haha. Älskar feta jäkla söta katter! ;) Så det blir mycket gosande med dom idag. Och så ska jag ut och gå. Om min hals tillåter. Känns som att jag hostar ut mina lungor :S :( Inte alls kul, hostar hela tiden och det gör verkligen skit ont. Får nog köpa tabletter sen.


nuu blir jag sjuuker

Känner det på mig. Hostar och de skär liksom i halsen. Där fick ja för att ja gick ut i regnet o blev pisseblöt o sen inte bytte om förrän en timma. Får la skylla mig själv. Men jaja. Inte hela världen. :)

Jag är sådär mysigt nykär igen! Så jävla härligt så ni anar inte! :D Jag är så kär i min David att jag vet inte vad!
Happy happy happy!


romantik




Förstår inte varför han inte blev gladare egentligen.... Vilken kille vill inte höra det?!

damn you hair


När jag ser denna bilden, vill jag färga mitt hår mörkt.


När jag ser denna bilden, vill jag färga det ljust..


När jag ser denna bilden vill jag ha exakt den färgen!

Hopplöst....

haha longoria



Kolla va liten hon är! Haha började skratta av någon konstig anledning när jag såg detta. Ska jag säga, liksom? Men hon ser kortare ut än mig! Gulligt haha.

nu...

har jag sjukt tråkigt. Har gått ut och gått, har fyllt i papprerna till AF (Tack igen Kickan!) , jag har kollat lediga jobb (utan resultat såklart..) , jag har skrubbat bort min brunutansol, och jag har käkat.  Har inget kvar som behövs göras idag. Blir att städa upp efter min otroligt slarviga o stökiga Pappa imorgon. Ser redan förjävligt ut :S Haha. Funderar på om man kanske skulle lägga sig redan nu.. Och läsa lite.. Saknar min Twilight saga, har itne läst på två hela kvällar nu! Haha. Jag liksom känner hur den ligger där på min kudde och ropar på mig. Känner dragningskraften.. Hm.. Borsta tänderna och lägga sig?.. Hm.. Tål att tänkas på iaf. ;)


bäst i hela vääärlden


åååh hjälp!

Sitter här o bråkar me Pappa. Blir helt galen när folk inte förstår va ja säger! :P Jag upprepar mig själv minst 10 gånger och bara det gör mig störd! Sen talar jag långsammare och högre i ren frustration. Men allvarligt, nu hoppas jag att någon av er kan hjälpa mig ikväll!

Någon som skickar in sån där "arbetslöshetsersättning" varje månad? Där man fyller i perioder and so on..?
Jag lämnar in den 4 varje månad. Men nu va de ju stängt igår, så jag måste lämna in lappen imorn, den 6e. Min fråga är vilket datum ska jag skriva vid underskriften? -Den 4e som vanligt, eller imorn, den 6e då jag lämnar in lappen??

Snälla hjälp mig om någon vet :P Haha, för jag VET att Pappa inte vet vad han pratar om.

wunderbart

Kom nyss in efter en väldigt välbehövd promenad. Mycket skönt. Fick även tillfället att inviga min påskpresent. -Alltså gummi"stövlar", fast låga. Och ser ut som skor. Haha. Väldigt bra iaf! :D Jag har världens bästa kille.

anka ;)


påsk

Efter ett tag kom David. Jag fick en blomma och ett par gummisneakers ;) Haha. Han e så söt. Han käkade sen tog vi en promenad. Satte oss vid vattnet o hade de hur mysigt som helst. Senare på kvällen beslutade vi att åka hem till honom. På vägen hittade vi en liten vilsen hund som va långt ifrån sitt hem. Orkar inte berätta hela historien, men efter en timma kanske hittade vi hans/hennes hem och vi va dagens räddare i nöden. Han/hon såg ut som Batman, så jag döpte honom/henne till Brucie. ;) När vi kom hem till honom käkade han igen, och vi satt me hans mamma i köket o pratade lite, sen kollade vi på film o mös o så. Igår när vi vaknade så käkade vi frukost, åkte sen till hans farmor o umgicks lite, sen åkte till torp o handlade lite, efter det gick vi strandpromenaden o satt o myste lite där me. Sen skulle jag egentligen hem, men kunde inte me att lämna honom, så jag hämtade mer kläder hemma, sen åkte vi o handlade godis o åkte hem o mös mer.  Och nuu kom jag hem ;) Jag hade kunnat skriva ett roliga inlägg om va som hänt o så, men ja har helt enkelt inte orken hehe.



Grattis!

 

GRATTIS snygging på 21 års dagen!!


hm.

Gav påskäggen till familjen. Inte massa glädjetjut direkt. Haha får lägga i små presenter i nästa år ;) Bättre lycka då kanske. Sen lagade jag mat i ett par timmar kanske. Men Pappa hade ätit innan för han va hungrig o kunde inte vänta, så han orkade bara äta en halv laxfilé, endast. Elias o Viran käkade av kanske en tredjedel som jag gjort o blev mätta på en gång. Själv känner jag mig gravid efter maten. Finns mat till en armé kvar :/ Hoppas David e hungrig som en varg när han kommer hit. Syskonen och åkt, och Pappa kollar fotboll. Jag sitter bara o väntar jag. David kommer om en timme. Får hoppas på att dagen blir bättre :) Vill gå på promenaaaad i solen :D

Vanliga mat affärer är öppna imorgon va??

ge mig!!!



Kolla in tjejens hår!!!
galet jäkla fint!

glad påsk dårråå

Vaknade av en mardröm. Drömde att Pappa dog! :( Fyfan. Eller han låg döende på golvet, och vi alla syskon satt runtom och höll honom sällskap :S Jag lipade så jag itne kunde prata eller nånting. Fyfan vilken äcklig dröm det var. Sen drömde jag att jag vill träffa David, för jag va ledsen, men då e han o festar med mina gamla kompisar o e så packad så han inte ens fattar vad jag säger. Det va inte heller så kul. ;) Men va räätt så glad när jag vaknade o sprang ut i vardagsrummet o ser Pappsen ligga där i soffan och kolla på Rally :D Haha, älskar min Pappa!!

Nu sitter jag här med min andra kaffe och väntar på att ögonen ska öppna sig ordentligt. Sedan ska jag ta en morgonpromenix, käka frukost, dammsuga en gång till och plocka lite, duscha, klä på mig, börja laga en jäkla massa mat. Sedan kommer la lillasyrran o storebrorsan, sedan kommer pojken min.

Vi gör detta till en glad dag tycker jag :) Glad Påsk på er!


grejer från H&M jag vill ha


warp



Efter att ha städat mitt rum och käkat kom älsklingen hit. Vi började ta en promenix i regnet, men vände efter halva vägen för de va för blött. Istället tog vi en liten roadtrip i hans relativt nya bil. Pratade massa. Sen åkte vi tillbaka till mig, låg i min säng o bara pratade. Det behövdes. We're back baby ;) Haha.
Tror inte att någon anar hur mycket jag tycker om denna killen.
Ingen kan nånsin förstöra mellan oss.

"fattaru?!!"
;)

Nu har jag startat en till tvätt och har återigen tråkigt. What to doo?

tjing

Kom nyss in från en promenad med Pernilla :) Va hur mysigt som helst att träffa henne o prata massa! Hon e för underbar den bruttan ♥ Nu ska jag ta ett glas vatten, sen sätta igång me städningen och skynda mig, så älsklingen hinner komma hit o pussas lite, innan de blir för sent.

de e torsdag va?

Här sitter jag och gnäller över att det verkligen inte känns som fredag idag.
Konstigt..... Hehe.
Sitter och smsar me pojken som inte tror på något jag skriver bara för att det är 1 april :S Lite frustreande haha. Är sjukt trött med. Ska bli skönt att lägga sig sen. Min dag har bestått utav två promenixer, nån macka för mycket, städning, frukt i mängder, ånger över hur mycket jag ätit haha, och smsat. Mm. Det har jag gjort. Jag diskade också, justdet. Viktig detalj.

Imorgon måste jag ta en lååång promenad, tvätta en jäkla massa, samt städa mitt rum och städa färdigt resten av huset. Pernilla kommer nog förbi o hälsar på mig me :D Har inte träffat henne på huuur länge som helst! Så det ska bli skoj! Catch up lite. Sen ska jag bara soova o sova. Skönt.

Näpp, nu stänger jag av datorn och joinar Pappa framför tv'n!
Tjingeling!


David, Jag älskar dig från mina tår upptill min alldeles för liten panna. Only You. ♥

vet ni vad?

Jag gillar faktiskt min storebror. ;) Den ni.




Söta... :) Haha.



Elvira jag avgudar dig med, men itne när du snor mina tamponger....!!!

fan så snyggt


lookbook.nu.

men åh



Hur kär blev jag inte i allt detta då? :( Och då kollade jag inte ens på skor, väskor etc. pga säkerhetsskäl.

Allt från Topshop.

what happend?

Okej.. Måste faktiskt fråga. Kommer troligen inte få något svar heller men. ;P
För ett år sen hade jag runt 70 läsarbesök om dagen. Vet ni vad jag har nu?.. Runt 30-35. Vad hände egentligen? Haha


monki. ge mig.



Ge mig den slimmade, solbrända, snygga kropp jag alltid önskat mig, sedan ge mig den där långa, soliga, sköna sommaren. Tack.

RSS 2.0