Snor och rivjärn i halsen.

Blir inget Liseberg idag. :( Vågar inte va ute faktiskt :S Vaknade runt 8 pga den jäkla halsen. Känns helt rispig. Kuuuul. Och är jag inte bättre imorn kommer jag inte att gå på kräftskivan heller. Inte så bra att sitta ute eller dricka nu. Jag vägrar bli sjuk! Kuuuul, de me.

Är lite bitter idag som ni kanske märker. ;) Killen drar med mig till torp nån timma iaf. Muntra upp mig. De e inomhus iaf. Sen ska jag hem och gosa ner mig i sängen och kolla film ! Syrran kanske joinar mig. Får la tvinga i mig äckligt te me :S Usch.
Så kanske blir en myshelg me massa filmtittande istället för lek o fest. På söndag åker ja nog till Älvängen och e barnvakt iaf. Kolla disneyfilmer me the kids om ja har tur ;)

Kommentarer
Postat av: Äldsta syrran

Hej gumman,

usch, hoppas du mår bättre nu! Jag är också sämre idag så det är nog faktist bra att det inte blir något Liseberg. Tur att du och David är förståndigare än vad jag är ;-)

2010-09-16 @ 15:10:41
URL: http://www.elena-justnu.blogspot.com/
Postat av: Elin

är inte bättre :( jaa, ja tror faktiskt de egentlige, lite förnuftigt ;P hehe. du får också krypa ner me twilight och te! ;) krya på dig älskade syster!

2010-09-16 @ 16:32:23
URL: http://eileenhc.blogg.se/
Postat av: Veronica

Bli frisk :D

2010-09-17 @ 02:00:04
URL: http://veronicamalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0