Uääh :S

Sista parfymen. Jag tog fel!! Fan också, denna luktar tant. Åh. Usch.

Icke

Justdet. Kan ju lägga till det. Jag vill inte ha en epilator längre Veronica har skrämt mig. Jag vågar inte. Haha.
Önskar mig nog inte Grey's heller längre :/ Har sett alla avsnitt nu. O då e de itne värt pengarna. Istället önskar jag mig de riktiga Twilight, New Moon, och Eclipse! Bra va? Aa.

Nu ska jag tända en brasa sen diska o börja med städningen :)

De inköpen jag Kan visa ;)



Min kopp, min underbara kopp! Är helt kär i den. Jag, Veronica och David står och diskuterar koppar, sen står Veronica bredvid mig med uppspärrade ögon och visar mig detta lilla underverk. Båda utbrister "åååååhhh!!!" Och David står och tittar på oss som om vi vore dumma i huvet...
Och vad kostade den? ... 19 jäkla spänn. Haha, kunde ju inte gör annat än att köpa den. Vill knappt packa upp den ur kartongen.
Nu ångrar du att du inte också köpte en va, Veroonicaa? ;)



Två parfymer


Ett par trosor haha ;)



Och en ögonskugga :)

De va de, resten e julklappar.

Hemmaaa

Vi kom iväg till Ullared iaf! Så jäkla bra. Så nu har jag fått köpt hälften av julklapparna ;) PLUS lite annat, fast än ja inte skulle köpa ngt till mig själv haha. Visar om ett tag :) Men oj va trötta vi va. Somade runt 2, gick upp 5 ;) Kom hem runt 6 tror jag. Tog en dusch, sen värmde vi glögg och kröp ner i sängen och kollade på Grinchen :) David somnade och förstörde allt haha. Men ja väckte honom, elak som jag e. ;)

Bild från arkivet ;)


Ur&Penn



Näjjee

Blir säkert inget shoppande imorn :( Vädret är för skit. Fan också.

Asos.com


Want it allll



Sängkläder, överkast, sängkappa, sängöverkast, gardiner.





H&M

Justde...

Det slog mig först nu att ja måste lägga mig tidigt ikväll. För att gå upp tidigt imorn.. För att va trött imorn kväll, för att somna tidigt, för ska gå upp klockan 5 på morgonen på måndag! Wohoo ;)
Men det får bli värt de. Imorn blire kalajs för Veronica innan man får gå o lägga sig typ haha. Kommer vara helt död på måndag. Jag kommer aldrig att kunna somna tidigt. Aldrig.

Så mycket bättre

 

Du är så mycket bättre. Jag vet det, du vet det, och jag lovar att även de andra vet det.


Är jag nöjd, eller är jag nöjd!

Hujeda mig. Jobbigt att shoppa ;) Haha. Nu har jag iaf fixat julklappar till två och en halv person :D Sååå sköönt att ha de gjort. Resten blir lätt! Förutom Davids föräldrar. Det är inte lätt. Sist gång fick dom ett kit typ med ngt spec julkaffe och godis. Kaffet smakade förmodligen skit och fick hela köket att lukta kemikalier. Haha. Den gör jag inte om ;)

Har kommit på vad killen ska få, så nu får ni hjälpa mig med blivande svärföräldrarna istället! ;)
Vad sjuttsingen ska jag köpa?!

Under min säng

Hittade en låda igår under sängen. Med massa gamla kort o grejer :D


♥♥♥


Från Tea, haha :D "Grattis på kalas" Så söt!

 

 


 

Tea i mindre version, lilla gullpluttungen!


Haha, jag, Klara och Ida i Danmark ;) Jag lekte Shakira om jag minns rätt...... Hm.



Haha, vi har vart 14 år, Pernilla! ;) ♥



Snygg!



När jag målat mitt rum vitt skulle den va snygg på väggen!

Hohio

Äntligen firrat några julklappar!  Via nätet. Gottgott :) Tänker inte säga vad eller till vem, men ;P har rätt så okej koll på vad som ska köpas me :) Har bara Två syskon och ett par medlemmar i fam Gunnarsson kvar, som ja måste komma på. Knepigt detta :/

Hursomhelst, nu ska jag tvätta i mängder o sen dricka glögg i ännu mer mängder! :)

Tråkigaste dagen på länge

Usch vilken seg och tråkig dag. Och jag tror itne den blir så mkt bättre.
Har inte tagit en promenad pga vädret. Kollat på grey's. Sen satte jag igång med att städa mitt rum, och blev klar typ nu. Lite kvar tillomed. Puh. Men skönt att ha det gjort. Pappa kom hem tidigt. Men Viran e inte hemma och det finns typ ingen mat hemma och Pappa vill inte åka o handla. :( Tråk tråk. Ska försöka knapa ihop en middag nu. Sen vette fan.. Idol kanske? För de är fredag va?
Just de, måste tvätta också...

Kuuuul dag....

Mer på önskelistan!



Favoriterna på sista raden.
Detta på va KappAhl av alla ställen!

Hemma

Japp, är hemma efter mycket om och men. :) Jäkla snö, jäkla bussar, jäkla bilar, jäkla bilar, and so on.
Nu har jag suttit här ett tag och suckat högt för att jag har så tråkigt. Så kom ja på, ja har ju fått massa sex and the city säsonger! Woho! Så av med smink, på med myskläder och kolla på massa sex and the city :)


Mys


  1. mysig middag för 3 ;)
  2. mys i soffan med spiderman och nallar ;)
  3. Tea :)

Alltså...

Ostgratinerad fisk med tomat och örter, kokt potatis och broccoli.

Låter piece of cake?
De vare inte!!!

Aldrig igen. Fy va dålig jag är.
Fick ringa storasyter tre gånger :( Haha. Men de va för att jag inte hittade saker också ;)

Justde!

Hoho jag fick en tidig julklapp igår kan man säga :D Eller det va för jag är barnvakt såpass länge, men ändå!
Massa sex and the city filmer! Eller serien alltså, vet inte nu på rak arm hur många säsonger det va, men tillräckligt många för att slippa sömnlösa nätter på länge iaf! Så där va de en grej mindre på önskelistan!
Tack så jätte mycket igen, Elena!! ♥

En annan grej appropå önskelista som jag glömt säga är, presentkort på sf. Eller har ja sagt de? Hm. Aja, jag vill iaf ha de. Jag har börjat att älska att gå på bio! Synd bara att killen inte verka göra de. Eller så beror de på mig ;) Men jaja. De finns andra ja kan gå me haha

Oj, planer!

Kom på nu att jag har planerade dagar, herregud! Inte ofta det händer :S :D
Nu e jag barnvakt tills torsdag. Söndag åker jag till Flatön på kalas för Vrånkan, Måndag åker jag, David, Veronica o Robin till Ullared, den 2e ska jag vara barnvakt för lilla Liam o Maja, den 4 har syrran fest för att hon fyller år den 3e, och den 9nde har jag och min älskade två år tillsammans så då blir det dejtkväll! ;) Glad jag blir när jag ser att jag faktiskt har saker att göra. Skönt!

Men nu snart ska jag sätta igång me the advanced dinner. (stavning?)


Älvängen

Vaknade runt 11 imorse och nån minut efter ringde Elena o sa att de ringt från Teas skola för att hon inte mådde bra. Så jag fick upp och hoppa, klä på mig, sen ge mig ut i snöstormen för att hämta flickan. Det va ungefär som i alla barn i bullerbyn, de avsnittet med snöstormen, om ni kommer ihåg de? Inge kul iaf. Men det gick tillslut. När vi kom hem gjorde jag frukost till mig och lite fika till Tea, sen satte vi oss i soffan och kollade på Draktränaren. Mysigt mysigt.

Idag fyller Veronica 19 år, så stort GRATTIS till henne!!


Hjälp

Okej, jag behöver julklapps tips. I massor! Till killen. Jag är så fruktansvärt fantasilös när det gäller köpa saker till killar. Specillet till den som betyder mest och redan har allt. -Och jag ju inget jobb så jag har inte mkt pengar :(
Så snälla snälla snälla, kommentera några bra julklappstips till killar!

Vi ska ha en Disney jul

Ja o David, när vi blir stoora ;) Då ska vi ha en riktig Disney jul varje år. Så där överdrivet. Bara så ni vet.

Har haft de mysigt med den finaste pojken i världen. Vi har druckit massa glögg och kollat på film. Nu har jag ja glömt va båda hette bara för de, men dom va okej.. Jag har faktiskt egentligen inte tid att sitta här, måste hoppa i duschen. Sen ska jag åka buss i 78 timmar bara för de går dåligt med bussar. Ska va barnvakt tills på torsdag.

Jag är livrädd att jag kommer komma till gbg, sen va fast där pga snön och inte komma nånvart. Sent på kvällen. Usch. Hujeda mig. Hoppas inte.

Härligt

Kom precis in från promenixen, de gick :)
Höhöhöhö gick. Fattar ni?
.......
...................................
...............................................

Jaja! Nog med roligheter Elin. In i duschen. Dock har ja inte så bråttom för David bestämde sig för att åka till sin bror istället haha. Men de gör inget ;) Han hämtar mig senare :)

Åh

Ännu en sömnlösnatt, eller en halv iaf. Och den andra halvan bestod av mardrömmar. Skoj :)
Jaja min lilla gnällemaja! Eller nej, ja e inte klar förresten... Kan man gå ut o gå i denna snön med vanliga reebook joggingskor? För annars... Annars förblir jag en gnällemaja helahela dan! Och jag ska till David sen. Och när ja e gnällig blir han gnällig, och när han e gnällig blir ja irriterad o när ja e irriterad blir han lite rasistisk o säger att de beror på att ja e halvportugis o de har korta stubiner där borta, o när han blir lite små rasistisk blir jag eld o lågor och ser ut som Hades i Herkules och då brukar David bli lite rädd o säga förlåt..
Ofta brukar inte ett förlåt hjälpa utan ja surar någon minut till.
Men sen brukar allt bli bra. :) Så vi får helt enkelt hoppas på att jag kan gå ut o gå snart! :)


Slut för idag tror jag minsann

Nu ska jag ta en varm dusch, sen fixa de sista med tvätten, efter de blir de krypa ner i sängen me en bra felm eller någe :)
Tjingeling


Världens underbaraste Pappa!

Ujujujuj ;)


Ujujuj

Precis tittat på Idol med Pappsen. Mycket bra idag. Men ojojoj va Jay är grym! När han körde Madonnas låt och gjorde om den lite Ujojujojuj! Haha så jäävla bra att jag nästan blev lite kär alltså.
Dock förstörde kilten han hade på sig allting :S

Klänning från BikBok

Hur fin?


Have to have





Nu snöar det igen

Kom precis in från min promenix och nu snöar de igen. Jag e väldigt söt nu känner jag. Blek med två stora rosa fläckar på kinderna. ;) Gulligt.......
Snart börjar grey's. Sen funderar ja på om ja ska baka eller göra ingenting. Blir nog baka. Vet inte vad som hänt med mig, helt plötsligt tycker ja de e skit skoj att baka o laga mat, hitta på egna recept. Det roliga är inte att äta de, utan att göra de. Fråga mig inte varför.

Nu längtar jag till lördag. Ja o David tänker hyra Disneys - "En julsaga" med Jim Carey, köpa glögg o klementiner o mysa! Enda tills måndag tror ja e planen.



Girig liten brutta


Kort stickad tröja, AS fin. endast 99 jäkla spänn!! Så häääääär nära har ja vart att beställa den. Två gånger. Men har ångrat mig i sista sekund. Får inte köpa mer saker nu.!


Fint tillsammans.


Denna va ja också nära på att köpa. Vill ha en varmare jacka som e lite mindre. Kostar bara 299:-

Allt från H&M som vanligt ;)

Onsdag och bio

Somnade runt 4 igår natt. Nu vill jag fan ha sömnpiller!!
Men mitt humör e bättre idag faktiskt, lite piggare med ;) Tog en promenad i kylan. Va så kallt att hela ansiktet va blött av tårar när jag kom hem. Sen blev de frukost och nu Grey's anatomy. Sen blir de duscha o göra sig iordning, ta buss till ua, möta upp syskon sen bio! :)
Får även skjuts hem så sover hemma, de e skönt! :)

Haha Baby Bob Marley ;D


oooh


Ut o resa!

Åååh vad jag vill åka utomlands! Jag har bara vart det 3 gånger. Om man inte räknar med Danmark dvs :S
Teneriffa när jag va 3 år. -Kommer alltså inte ihåg den resan.
Teneriffa för ca 3 år sen.
Madeira för ett år sen. -o då låg jag ensam hemma i jätte hög feber halva veckan! Medans alla andra va ute o hade kul o såg massa saker :(

Jag vill till Grekland! Till Italien! Portugal, Kroatien, USA, England, Thailand,  Australien!

Pojkvännen frågade igår "ska vi åka utomlands i Mars?! :D"
Jo men visst...... För vilka pengar då.??? Ibland avundas ja hans positiva inställning till allt och iblöand irriterar den mig ;) Haha


Jag önskar mig presentkort på Ticket i julklapp o födelsedagspresent!!
Hade vart så jäkla mysigt om ja o pojken åkte nånstans en vecka :) Kan va teneriffa eller ngt annat hyffsat billigt.
Åhh va ja viiilll


David följde med familjen till Madeira förra året. ♥

............

Igår.. Eller inatt.. Eller nej, imorse! Somnade jag.. Sista gången jag kollade på klockan i brutal frustration, va den kvart i 5. Sen vet jag inte hur långt efter de ja somnade. Men fyfan vilken natt. Sen drömde ja att David va jättejätte dum och jag gjorde slut. Vaknade av klockan som ringde vid 10, snoozade till halv 12. Och jag är nu helt slut. Har fortfarande inte vaknat än. Jag är så trött att jag mår dåligt och är helt groggy. Jag orkar inte ens gå ut och ta en promenad i detta fina vädret och de gör mig arg. Hoppas att ja inte e så här hela dagen, för ja orkar inte med mig själv då.
Måste gå ut o gå!!!
Och tvätta.


Imorgon blir det bio.
På lördag åker jag till David.


Idag.... Vill jag bara sova! :(

Nya Victoria Beckham?


Meramera

Lindex.


MQ


Favoriterna



Mys




Vill ha en sidenpyamas! Helst den svarta. Eller nej, alla! Dessa är ifrån Haléns av alla ställen :)

'


Quote

" If you live to be 100, I want to live to be 100 minus a day so I never have to live without you. "

Winnie the Pooh

Kate


älskar sista bilden, så sjukt jävla snygg

You make me feel like cinderella



Grym Frill


Jag är hemma

Men mår inte prima ballerina ;P Orkar inte skriva. Kan sammanfatta allt kort o säga; ja hade faktiskt riktigt kul igår o ja e glad att ja följde med. :) Om ett tag åker ja o Pappa till torp, ja måste köpa apelsin juice innan jag dör! Sen åker jag med David till Älvängen. Barnkalas. Sedan hem o sovaaaaaaa. Fars dag idag också, puss på Pappa!

hajdohajdo.

Davids årsfest.

Jag är så jävla trött och sååå otaggad. Hur ska jag orka ikväll? :(

Hahaha så bra!


Dagens minus..

.. Glömde checka ut mitt busskort när ja gick av bussen....
Med andra ord, de drog alla pengar.
Yeeeeyyyy ...
Sicken idiot ja e.

Budget


Favoriterna



Gina Tricot








H&M

Lugn fredag som vanligt

Kom hem för ett tag sen. Har satt igång en tvätt o nu slappar ja bara. Senare blir det att laga middag till mig o Pappsen. Kolla idol, duscha o sova. Typ.

Igår råkade jag somna i syrrans soffa. Och hade världens äckligaste dröm. Drömde att ja låg där i soffan, sen vaknade o skulle gå på toaletten. Kollade mig i spegeln o va helt vit o sleten. Sen helt plötsligt står det en till person i det lilla badrummet. Och stirrar på mig. En väldigt äcklig person. -Ett spöke fattar jag sen och blir livrädd. Skyndar mig ut ur badrummet, men precis utanför ser jag i ögonvrån hur någon står där. Vänder mig mot "personen" o de e spöket igen. Jag får panik o börjar lipa, då sträcker spöket ut armarna mot mig och tar tag i mitt hår samtidigt som de bara stirrar på mig skitäckligt. Fyfan va äckligt de va. Så skrek jag, sen vaknade jag med ett ryck.

När jag vaknade fattade ja att jag drömt och blev väldigt lättat. Samtidigt som jag kände att jag behövde pissa. Tog ett bra tag innan jag tvingarde mig själv att gå till toaletten. Som tur va, va de inget spöke där :)
Inget jag såg iaf ;P



På julafton?



Eller en jätte söt kjol ja hittade på MQ. Med min röda top med spetsaxlar.
Åååh vad jag vill ha kläder!

Så jävla bra



Log genom hela videon, första gången jag gillar 50cent!

Vill ha jul!



Mysigaste tiden på året.

Viiran



Vart ääär duu?

Töntig liten tant

Nu har jag bakat julkakor. Som jag kommit på själv. Blev väl helt okej. Ska ge dom till Pappa, Viran o några tilld David imorn. Haha känner mig verkligen som en töntig liten tant. Går till killens jobb för att ge honom kakor jag bakat haha! Jaja. Nu ska jag laga middag åt Pappsen som snart kommer hem.

Harry Potter fans ;) Haha

Jag o Viran pratade om att hon o ja skulle gå på nya Harry Potter filmen som kommer nu om en vecka. När vi va små gick vi på de första filmerna på bio , hela familjen. Sen har de ju inte blivit så de senaste åren.
Men nu är biljetterna beställda, och helt plötsligt blir det Jag, Elvira, Erika, Elias, Elena och Danne :) Haha. Ska bli jätte kul att vi alla går tillsammans faktiskt :D

onsdag

Åkte somsagt till killen igår iaf. Planen va att kolla julfilmer o bara mysa. Men blev tv o en typ av spökfilm istället. Sen började mitt jävla illamående och jag låg som död i ett par timmar sen sov vi. Jag är så jävla trött på de. Vill skära bort maghelvetet. Ursäkta språket. Men imorn ska ja äntligen köpa medicin, hoppas den hjälper! Annars vet jag inte vad jag gör.

Så imorn kl 6 får jag gå upp, och åka med Pappa in till stan. Går till Erika och väntar där tills hon slutat jobbet, sen åker vi till torp. Köper present och piller ;) Sen blir det nog lite utav en myskväll. Sover där. :)

Åker hem på fredag. På lördag blir det årfest med David. Han tar med mig, rättare sagt. Fotbolls tjohejjs.
Och på söndag blir det hem o duscha, sen Älvängen på kalas hos Max som fyller 5 :)


Hujeda mig

Kan inte ta mig till stan eller till torp idag :( Ingen present till Maxen och inte medicin till mig :( Måste försöka ta mig in på torsdag på ngt sätt :S Skulle eg inte till David heller, men han e så jäkla envis så han lånar hans mammas bil och hämtar mig om ca en halvtimme. Hoppas han inte gör en repris o kör av vägen bara.
Innan fick ja lite ångest över att va ensam hemma hela dan när ja va så inställd på annat. Men sen lugnade jag mig och tänkte att det kanske blir mysigt. Men de sket David i :P Haha ;) Men ska inte gnälla, ska bli mysigt hos honom också :) O de e ju våran månadsdag idag så.

Jag undrar ja...

Om David o hans pappa verkligen kan hämta mig om en timma som va sagt :/ Lite utav en snöstorm ute och många pratar om hur halt det är och bilar kört av vägen. Hoppas de går... Ja o killen ska ju ha mysdag :/
Men får hålla tummarna och se :)

Ja e löjlig jag vet

  • men han e ju så nedrans gullig :) även om han va jätte full :) hah ;)

Heheh



Mysig bild. Haha. Fan va sletet hår. Ser ut som att ja klippt en rabieshund.

Davids reaktion; "men vad har du gjort??! :O"
Hehehe ;)

Önskelista

De mer "oseriösa" dyrare, större sakerna som jag vet är lite för upp i de blå, men önskar mig ändå, för man får önska sig vad som helst utav Tomten ;)
  • En crosstrainer
  • En suuuper kamera, med en fotoskrivare och allt som hör till
  • En lägenhet
  • Ett jobb
  • Hela familjen samlad och alla e glada! (kan ja iofs få ändå om ja har tur :D)
(och om inte heela familjen e samlad så e de okej de me, sålänge alla e glada ;))
  • Presentkort på tex Ticket, vill ut o resa!

De seriösa ;)
  • Presentkort på Kicks & H&M
  • Presentkort på SF bio
  • Har en hel lista på filmer jag vill ha
  • Greys Anatomy alla boxar
  • Desperate Housewives alla boxar
  • Resten utav Vänner boxarna, har första säsongen
  • White stripes tandblekning
  • Sex and the city boxarna.

De enda jag önskar mig utav Pappa; ett halsband som Han valt ut, själv. -Inte skickat sin kvinnliga bästa vän, eller någon av mina systrar. -Utan något han vill att jag ska, från Honom ;)
(haha pappa skickar alltid iväg någon annan för att han hatar att köpa saker ;) )

De enda jag önskar mig utav pojkvännen; En dejt.
Helt allvarligt. Inga mer dyra prylar eller stora paket .
(ja e inte otacksam, han är sjukt omtänksam och jag älskar honom helt enormt mycket! Men han skämmer bort mig hela tiden. Och jag vill inte det)
-Jag vill bara ha en hel dag med honom, gå på bio och gå ut o käka eller något :)


Så. bra lista tycker jag. :)


Vad önskar ni er??

l


Kategori - Önskelista


Dessa små konstvärk ;)






Endast 499:- !




1 600:-





,




Sovit för länge igen

Vaknade halv 12. Måste börja ställa klockan eller liknande. Somnar dock så jävla sent. En ond cirkel I guess.
Idag blir de somvanligt en tråkig ingenting dag. Ska tvätta. Det är allt. Skoj.
Men imorn har jag lite att göra iaf, feels good :)
Ska till torp och köpa present till Maxen som har kalas på söndag. Och till apoteket och köpa medicin till magfanskapet. Sen kanske kanske sola. Eller köpa en brunutansol ;P Har inte bestämt mig än.
David är ledig så han kanske följer med mig. Och isf sover jag nog kanske hos honom. Om inte, är jag med Viran :) Måste höra när hon slutar bara.

Blir btw inget Madeira över nyår :( Så nu får man börja fundera på vart man ska vara! Måste dock få Pappa dit. Jag tänker inte lämna honom ensam hemma ännu en nyårsafton. Får en klump i magen bara av att tänka på det.



Just det. Vi har 1 år och 11 månader tillsammans imorn.
Vi pratade i ca. 2 timmar igårkväll om bla första gången vi träffades, första gången ja sov där osv.
Konstig han va.. Vi båda skämde ut oss hela tiden haha

Ahh, young love ;) Haha



Fina lillsis :)




+


Svar på fråga! ;)

"duu e sjukt fin! :D vart kmr du ifrån? :)"

För de första, söt du är, tack!! :)
Jag kommer ifrån Sverige ! ;) Haha. Mamma va svensk :) Kom ifrån Gbg ;) Men Pappa kommer ifrån Madeira, så jag är halv Portugis. :)

Något jag alltid varit stolt över. Kommer faktiskt ihåg när jag började skolan och jag själv fattat att jag o mina syskon inte va "hel svenska" (fast vi alla e ju födda här..) och det va många andra barn som reagerade på de. Va jätte intresserade och undrade massa. Undra om det är så nu? Om det har med åldern o göra, eller tiden..?
Haha okej, ja e bara 20 år, men ändå. Känns som att det är jätte vanligt att man har någon eller båda föräldrarna från ett annat land nu. Men när ja va liten och började skolan va de en jätte grej. Fanns tillochmed ungar som retades. Och ja kommer ihåg en fas ett av mina syskon hade som kallades sig endast för vårat svenska namn. För han skämdes. Hemskt ändå. :P

Ooh

MQ har äntligen skaffat webshop!






Död

Jag känner mig helt död.
Mådde så jäävla illa inatt och jag nästan började grina :S Gick upp två gånger och försökte spy för att må bättre, men jag kan inte spy av mig själv av någon anledning. Så jag låg i plågor i flera timmar, allvarligt talat. Fyfan.
Sen hade jag en full pojkvän som inte fattade när jag sa "ja måste sova, sluta smsa" ;P -Okej ja sa de lite snällare. Men han fattade inte ändå. Han fortsatte till klockan 4. ;)
Senaste gången ja kollade på klockan va den över halv 5.
Gick upp 10 idag. Och jag är helt slut. Har precis tagit en kort promenad, och ska snart duscha. Sen åker vi till kyrkogården, ja o Pappa. Och möter upp fam Fridfelt och Viran :) Sen ska jag bannemig handla klementiner, renbädda sängen sen ligga i sängen resten utav dagen! Hear my words!!




Jaha...

Fick reda på att jag förmodligen har magkatarr. (stavning?) Känner mig lite dum. Jag som trodde ja va magsjuk eller något, därför ja inte följde med till göteborg. :/
Jag har fått magkatarr många gånger men då har de inte riktigt känts så här. Så egentligen va de ju ingen fara..
Fast en gång svimmnade jag av de :S Haha. Låg dock redan ner så de va mer som att ja somande ett par minuter. Tuppade av helt enkelt. Kommer ihåg hur det verkligen kändes som att jag hade en alien i magen fom försökte gräva sig ur. Jag lipade för att de gjorde så ont. Sen tuppade ja av, och vaknade med endast illamående.
Men jaja. :/

Imorgon ska vi hälsa på Mamma. Sen kanske åka och käka tillsammans :) Familjen alltså.

Men nu har jag ännu en dejt med Harry.


När jag målat om mitt rum..


Filmer jag vill se


DU & JAG



Vi må va jäkligt olika.
Vi har våra problem och vi kan båda ibland undra; varför i helvete e ja ihop med den idioten?
Men det ska va vi. Du är min andra hälft och jag kommer aldrig nånsin att älska någon annan så som jag älskar dig.
Även om du e en idiot ibland ;)
Du är min pusselbit älskling.

Ändrade planer

Ikväll skulle jag egentligen med fam Gunnarsson till gbg för teater och middag igen. Men mår inte bra :S Är rädd att jag skulle behöva gå och spy eller ännu värre, inte hinna gå iväg innan jag spyr :S
Så blev att va hemma istället. Och nu känner jag mig ensam. :( Fast än Pappa är hemma. Men blir nog lätt så när man va inställd på att ha något att göra hela kvällen.
Jag är dock jävligt glad att jag har lånat alla j'kla Harry Potter filmer och  en bok av syrran. They'll come handy nu.
Så ikväll blire jag och Harry.

Saknar dock min pojke rätt så mycket.


Harry. -inte min pojke.

Jaaahaa KUL


Ansiktsmasken igår. Pappa tyckte ja va söt iaf. Hursomhelst, så här såg de alltså ut innan.
Jag tänker dock inte ta en efter bild. Men vad ska man göra om man fått en allergisk reaktion?
Jag har aldrig fått de utav en ansiktsmask. :S Men efter ca 12 minuter, när jag sköljde av den va jag helt illröd som en tomat där masken suttit. Och svullet.

Nu har det gått ner över natten, men fortfarande inte helt borta :S Det kliar inte, o svider inte. Känns ingenting. Bara lite rött o svullet. Något man kan göra??

Sen mitt på allt detta tror jag att jag kanske e magsjuk :S KUL. Är dock inte säker, har inte vart de sen ja en liten unge. Men mår illa och får typ magkramp om jag äter osv :S :(
Hoppas det går över för de e ingen kul känsla kan ja säga.
Här kommer allt på en gång.

q



Åt nyss. Mår bara sämre nu :S Ska snart göra en ansiktsmask, sen i pyamasen o ner i sängen för Harry Potter maraton. Haha :(

Due Date

Nu e jag hemma igen. Har vart hos Erika :) Gjort vår traditionella sallad och gått på bio :) Due date. Vilket va en stoor besvikelse. Trodde den skulle va skit rolig. Men icke, där va en hundrig i sjön. Men men, annars har vi haft de jätte mysigt :)

Mår illa som en gris och vet inte varför. Plus att jag fått värmeutslag eller ngt :S Skoj. Men men.
Nu ska jag laga egen pyttipanna och frysa in massa.

H&M


Vero Moda


Kan inte sova..

ska upp om typ 5 timmar och jag är inte ens trött  :( Ingen bok o igen film. Fyfan va jobbigt detta ääääär!!

O bilden e gammal.

:(

Jag har tråkigt.


Update

Första gången en matlagning blir en jävla katastrof.
KATASTROF. Minst sagt.

Jag, idag.

"Dagens outfit!"

*med en pipig röst med lite 08 dialekt*


Haha va ja hatar de orden tillsammans.

 

Hursomhelst. Idag har fått lite nytta gjord. Blev ingen promenad pga vädret, inte kul.

Men har tvättat, diskat, städat köket och skurat badrummet.

Har hallen, vardagsrummet, mitt eget rum, samt lite kvar i köket kvar. Haha så en del. Men de får bli på torsdag.

Snart kommer Pappa o Viran hem och då ska jag laga tacogratäng e tanken. En nyttigare variant. Har dock aldrig gjort det, men hur svårt kan de va?


 


JAG ÄLSKAR DIG



Just det. Vet ni vad jag i detta nuet har på hakan?
Ett stort jävla sugmärke.
hakan. Trevligt va? Det ser ut som att jag har fått stryk. Eller ramlat och landat på endast hakan.

Ni förstår, min kille e inte helt normal. När vi brottades och slogs fick han för sig att hålla fast mig, köra in min haka i hans mun och göra ett sugmärke.
På sin skrikande flickavän i panik.
Snällt.

Men trots detta. Älskar jag honom.

:)

Har precis kollat på gamla dia bilder med Pappa o Elvira :)
Bilder Mamma har tagit. Hon va en grymt duktig fotograf! Kan man göra vanliga kort utav dia bilder??
Nu ska vi käka ciabatta. Imorn ska jag städa huset vårt. Sen kanske förhoppningsvis en liten tripp till torp. Om jag lyckas fjäska såpass mkt för Pappa ;P


aboopidoo

Är hemma igen efter en myshelg. I lördags åkte ja, Pappa o David till ua, hämtade upp Viran o Elias sen åkte vi till syrran med familj i Älvängen för mys.
Jag fick i uppgift att göra läskiga zombie ögon. Vilket va marsmellows i jordgubbskräm med russin i. Och röda streck på, hursomhelst så förstörde David dom. De va de. Haha ;)
Sen blev det middag o prat o så. :) Va där hela dagen, helmysigt!

Sen åkte vi och handlade sen hem.  I söndags  gjorde vi ingenting. Åkte och handlade. En apelsin. Och youghurt. Kollade på 300 och käkade fruktsallad. Seriöst.. 300.... David va som mig när ja kollar på Twilight. Och ja va som honom när vi kollar på Twilight ;) Höll på att somna ett par gånger men då va han tvungen att rycka i mig o skälla på mig för att jag missade delas av filmen...
De vore ju tragiskt...
Och i scenerna där han; "åååh så jävla braaa, så jävla cooolt!!" asgarvade jag istället.
Haha den va mer rolig än cool. Löjlig, men de får ja inte säga högt när han hör ;) Men va gör man inte för sin älskade pojke... Blir han tvingad att kolla på Twilight, får ja stå ut med 300. Inte mer me de ;)

Huursomhelst. Nu e ja hemma, ja o syrran har tagit en promenad. Imorn ska ja bennemig städa. Om de blir huset eller rummet har ja inte bestämt än. På onsdag åker ja till Erika! :)


RSS 2.0