Alltsååå

Jag har varit på jakt efter dessa "80-90 tals" shortsen som ja kallar de, i ca 2 år nu. Kanske tillome 3?
Jag tänker baywatch.
Ni vet. Dessa snygga jeansshorts alla har nu. Haha ;) Som alla haft i ett år? Höga. Levi's. Ljusa. Gärna lite slitna.
Ja, ni vet.
Men såklart e alla så jävla snorigt dyra! Så jag äger ju inga, för jag har alltid vart så snål att ja inte vill lägga ut mer än 600 spänn på shorts. Inte nu när jag inte har jobb alltså.

Så hittade jag de perfekta shortsen idag. Exakt sånna jag letat efter! ETT par kvar. -kollar storleken. 32. (varför har dom olika typ av storlekar på gina?) Springer in i omklädningsrummet och testar. Dom sitter perfekt. Precis som i min dröm. Jag såg längre ut, jag såg smalare ut (fråga mig inte varför, vet att de e konstigt) -Jag hittar aldrig något som ja tycker sitter perfekt på mig, aldrig :P Så detta va bara för bra för o va sant. Tänkte ja. Även fast sommaren e slut o allt.

Men så hittar ja prislappen. OK, dom låg på 300 , vilket va billigt! Spec för dessa! För de sista perfekta paret i min storlek. Meeen, jag har lovat mig själv att inte slänga pengar runt omkring mig nu bara för att ja har pengar. De ska gå till körkortet, presenter, bio/middag, samt saker jag Behöver.

Och tyvärr Behövde ja inte dessa, vilket gör ett litet hål i mitt hjärta. Men men.


Varför ja delar med mig av detta har jag ingen aning om. :)

Höhö.


Näää nu ska ja bannemig lägga mig i min säng me sidenlakan (sover som en prinsessa i dom!) o läsa Twilight! :)

Imorn kommer bilder.

Lillasyster

hon e ju bara för söt! ♥


Mmmm

Gillar även dessa..

600:-
1800:-

600:-


Lite hjälp, tack? =)

Ska jag köpa dessa?




De kostar 400 spänn liksom. Frakten på 55 kr. Billigt.
Nå? ;)

Kinda great day faktiskt

Idag har ja vart på torp. Själv. :P Så mobbad e ja. Viran skulle eg me men ja åkte i förväg, sen kom hon aldrig haha. Men hälsade på David lite då å då så jag överlevde ;) Va rätt skönt att va där så tidigt när de knappt är något folk alls. Och jag fick shoppat lite! De ni, de händer typ va tredje år ;) Nästan iaf. Kan visa sen eller imorn va ja köpte =)

Sen blev de häng i syrrans lägenhet med lillsan. Sen handlade vi lite me Pappa o nu e ja hemma :) har precis käkat en nyttig liten hamburgare och ska alldeles strax ut på promenix :)

För övrigt; Vårdcentralen hörde av sig och är frisk som en nötkärna! :D Va bara utmattning både fysiskt o psykiskt förmodligen, sa han. De kan sätta sig i rygg, nacke, huvve, skakningar, ja u name it allt ja har haft :S
Men de förvånar mig itne så värst mkt eftersom ja mår mkt bättre nu :) På typ alla fronter. Men de va självklart skönt att höra att de inte va de som trodde först. Mycket mycket skönt.!

Och Vrånkan e hemma igen :D Den ni. Haha. Ska åka till dom i helgen så får bli avundsjuk för hur brun hon e då ;) Ska bli kul o se na igen :D

fet o inte alls duktig

jag tog ingen andra promenad. och jag är lite hungrig. hahaha :(

Nästan lite småduktig. Nästan iaf.

Idag har jag gjort nyttiga hamburgare. Egna burgare på endast nötkött. Massa sallad, och mega grovt bröd utan ngt socker. ;) Sedan har jag promenixat, och ska alldeles strax ta min andra promenad. Jag har röjt udan lite i köket, samt diskat en massa massa. Och sökt ytterligare två jobb! jag hoppas verkligen på de ena. Eller ja på båda, ja vill ha jobb nu haha. Men jajaja, imorn blir det stan och torpan. Nuu promenaad. :)


Nik från topmodel, så sjukt vacker.

!


Firre?

Fiskarnas bra egenskaper

Medkännande och beskyddande . vette tusan.
Fantasifull och känslighet . true.
Osjälvisk och förstående . haha njaa.
Djup och filosofisk till läggningen . mjo.
Mycket romantisk och kärleksfull . haha ne =/
Intuitiv och mottaglig . noppe.
Vänlig   - de vet ja inte ens.

Fiskarnas mindre bra egenskaper

Obestämd, på gränser till likgiltig , fattar inte ;P

Kan verka vag och förtegen , säkert..
Ibland svag och lättledd , haha oja.
hemlighetsfull , mja kanske?
Tendens att leva i en drömvärld , ojaaaaa!
Dåligt självförtroende , haha ne bara realistisk :)
Opraktisk , förmodligen ;)
Blir lätt förvirrad , yes.

 

Är du fisk? Stämmer de?



Härligthärligt

Men såå blev de me min lediga vecka ;) Haha
Men gött att ha något att göra varje dag :) Faktiskt.

Nu ska ja dock lata mig ;)

God morgon

Är lite smått irriterad så här på morgon kvisten. Mitt efterlängtade paket från H&M skulle komma i veckan. Så kollar jag nu, och de står att de kommer nästa vecka ist. Och så kommer de ändras tills alla saker e slut på lagret, för de har hänt mig förr ;) Men de e annorlunda nu, för jag vill verkligen ha dessa saker nu nu nu. Så jag funderar på att åka in till torp i veckan och hoppas på att sakerna finns i butiken så jag kan köpa de direkt ist. Hoppas hoppas. Dock har ja typ inga pengar på busskortet så vet inte om jag kan ta mig nånstans :/
Får ta ett snack me Erika om man får hälsa på. Eller Elias. Han har lovat mig kaffe ändå. Och kaffe tackar ja aldrig nej till.

Annars? Nu ska ja snart ta en promenad, äta frukost, sen vette tusan. Ska städa o tvätta idag. Viran e ute och seglar me klassen (hahaha ;) ne skoja..) och Pappa är nånstan me jobbet och kommer hem sentsent. Så ska passa på och röja undan här. Så svårt när dom e hemma. Sen ska ja nog lata mig framför desperate housewives osv :) Ta en lång varm dusch. Sen läsa lite Twilight?.. Mm låter bra. Haha.

Är ledig och hemma hela veckan, känns vääldigt skönt :) Älskar egentid ;) Haha. Men ja o älsklingen har pratat om en dejt snart. Bio o middag o mys. Men vet inte när. Han jobbar hela veckan, jag jobbar helgen. Justde, appropå helgen, Malin! Du kan väl höra av dig om de skulle bli ngt i helgen, eftersom ja jobbar kom ja ju på =/

Får ta o ringa Pernilla me, har fan glömt av de :S Skäms som en jäkla gris.

Nä hörrni, promenad va de! =)




Haha så söta

Såg detta på facebook.

Emina säger till Elvira; "sen tar jag med.. två tidningar, sovsäck, örongott eller vafan de heter.. (svennar aså)"
Elvira skrattar.
Emina säger; va heter de då?
Elvira säger;  örngott.. idiot. tror ja? hahahah
Emina säger; hahahahaha shit. hur fan ska jag veta.. örn liksom.. öron låter bättre? man sover ju på örat "



Hahah dör va söta ;D


Elvira = min lillasyster
Emina = hennes kompis


hahah "man sover ju på örat" ;D kan fan inte sluta skratta

Kan ju lägga till att dom är 18 år med. haha ;)


GT


Topshop


Love it



älskar dessa bilder. Vill ha kläderna, väskan, brillorna, utseendet, everything.

P.S

Min lillasyster e bäst. Vi ha ska myskväll ikväll.

Min helg

Har vart riktigt mysig måste ja säga :) Jobbade på fredagen me Jessica, sista dagarna me henne nu, lite sad så men vi måste ses nån gång efter har vi sagt ;) De va en rätt så lugn dag, vi höll bra tempo och slutade halv tre eller ngt, gottgott. Gick "hem", eller ja, kom halvvägs sen kom självklart söta Pamela och hämtade mig ;) Haha. Bytte om, sedan åkte vi ut och övningskörde, och de gick rätt så bra faktiskt :) Förutom att parkera. jag kan verkligen inte parkera, gubben bredvid mig började skratta me. Inte kul haha. Sen åt vi middag på Christers :D Ja o Pamela alltså, inte gubben. Satt o pratade o hade de jätte trevligt! Efter de handlade vi sen åkte hem, ja tog en dusch och la mig o kollade på tv, medans David spelade fotbollsmatch, och Pamela o Gåke va hos grannen. David kom hem, ja somande. Ungefär så ;)

Jobbade på lördagen, även då me Jesscia, allt gick bra. Jag gick hem, duschade o gjorde mig iordning, David kom hem, sen åkte vi nästan direkt till Uddevalla, mötte upp Malin o Simon, handlade, åkte hem till deras nya lägenhet som va jätte fin! Ja o malin satte igång me matlagandet. Sen hade vi bara en allmänt mysig o rolig kväll som vanligt :D De enda som fattades va vin. Ni förstår inte hur jävla sugen ja va på vin. De va så ja själv nästan blev rädd :S Jaja. Efter maten kollade vi på film. Vet inte va den hette, ja o malin somande i våra pojkars famnar ;) Haha. Lite trötta. Men hursomhelst va de en riktigt bra kväll, en riktigt bra helg :)

Kom hem kvart över 1. Sen drömde ja om vin. På riktigt! De va fan droppen, ja drömde o vin. Haha. :(


i väntan på david.

min pisse som fortfarande inte e bra :(
(tönt ja e )

Torsdag

Dom har fortfarande inte hört av sig angående proverna, vilket jag inte är så glad för. Hatar att vänta på ett sådant samtal. För övrigt har jag en dålig dag. Såklart... Suck. Blir så trött på mig själv. Den va bra imorse. Sen blev de en titt i spegeln och jag blev återigen påmind om hur mycket jag gått upp i vikt. Fan va ja hatar mig själv för vad jag gjort med min kropp. Ni anar inte... Jag vet att jag bara gnäller o tjatar o allt, men jag är en tragisk liten människa ;)

Senare ikväll åker jag till killen igen. Ska jobba imorgon och på lördag. Har inte träffat David på över en vecka nu. Känns lite konstigt om jag ska va ärlig. Men det blir nog bra. :) Ska höra om vi kan kolla på nån film elelr annat mys. På lördag kväll ska vi ha middag med Malin o Simon. Tror jag sagt de innan, men skit samma. De ska bli kul :) På söndag åker jag hem igen. Sen får vi se. E ledig hela veckan. Har pratat med Elena om man kunde få hälsa få ett par dagar. Hade vart kul att få träffa hela lilla fam. Fridfelt, skönt att få komma bort, och mysigt att få umgås me syrran lite. :) Men får se hur hon har det med tid och så. Annars finns det ju helger o så. :)

Blba bla bla.... Nu ska jag gå .



?

Shuuuus


¨¨


avund


Du är ren lycka, och jag vet det.

finns ingen som får mig att må så bra, som du gör. finns ingen som får mig att skratta så där hysteriskt fult som du gör. finns ingen som nånsin kommer mig lyckligare än va du gör, och jag kommer aldrig aldrig aldrig att kasta bort allt det.

Du är min lycka.


,

I love this place
But it's haunted without you
My tired heart is beating so slow
Our hearts sing this
That we want it we want it
Our hearts sing 'cause
We do not know we do not know

To light the night
To help us grow
It is not said I always know

You can catch me
Don't you run
If you live another day
In this happy little house
The fire's here to stay

Please don't make a fuss
It won't go away
The wonder of it all
The wonder that I make
I am here to stay
I am here to stay
To stay

Soundtrack

Här är tre låtar från filmen "Dear John" som jag blivit helt besatt av.
Det gör även att jag tycker filmen faktiskt visst va bra, helt underbar faktiskt och jag vill se den igen.

Paperweight - Joshua Radin, Schuyler Fisk
Little House - Amanda Seyfried
This is the thing - Fink


Jag blir galen

Alltså jag orkar fan inte :P Dagen börjar me att katten kommer in me en halv tass. Typ. Okej, inte riktigt så illa, men Illa e de. Måste till en veterinär. Undra hur mkt de kan kosta. Stackars pissen.. :( Sen visar de sig att lönen inte kommit, o ja hade räknat me de. Sen blir de bråk. En jävlans massa bråk och gråt. Som egentligen är helt onödigt. -Som alla bråk nu för tiden. Jag orkar bara inte :( Sen kommer jag hem. Katten e värre. Har fått lönespecifikation och det är ca. 4 tusen mindre än va ja trott. 4 tusen är mycket pengar, så ni kan förstå att ja e besviken? Blir ingen crosstrainer eller cykel inte. Och deffinitivt ingen resa till Rhodos. Å andra sidan har de låtit som att de inte skulle bli av ändå. Jag kan inte lägga undan alls lika stor summa till körkortet som jag hoppats på. Inte ens hälften.
Och nacken gör äckligt jävla ont.
Fan fan fan. Säger ja bara.
Jag är så trött på allt jag vet inte vad...


Håhåhjaja

Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Fast än jag behöver göra mycket vettigt. Men jag behöver ändå slappa o bara va. Känner jag. Hursomhelst, igår sökte jag ytterligare två jobb. Samt blev världsförälder för unicef. Å andra sidan kommer väl ca 50 öre av de ja bidrar med, till själva barnen... Men! -de e 50 öre mer ;P Så blev pyttelite vettigt igår iaf.

Idag vaknade jag sent. 11. Rekord på flera flera flera månader. Va skönt men ändå inte. sov jätte dåligt, vaknade av att jag trodde jag hade tusen spindlar över hela kroppen igen. Och min jävla rygg. Och min jävla nacke. Fyfan va ont jag har. Kan skiten aldrig sluta? :S Helt plötsligt händer allt på en gång känns de som. Kan dom inte höra av sig nu och säga att jag är frisk och jag kan få tabletter mot smärtan eller ngt? De hade vart skönt.
Och kan inte allt annat bara fixa sig också? Utav sig själv? Måste jag räknas som vuxen och ta tag i mina problem istället för att gömma mig under sängen? Blä, säger jag till de. Elin 20 år. Och ett halvt.

Har som sagt knappt gjort någnting idag. Har vart på en kort promenad, sedan en kortis till med lillasyster. Satte oss nere vid havet och pratade. Vi har spelat tv-spel me ;) Mycket kul. Är glad över att hon e hemma igen. Hon e mycket fram o tillbaka den där. Men nu tror ja hon bor hemma ett tag. Hoppas ja iaf ;)

Imorgon åker jag till andra syrran. Skulle ändå göra några ärenden i stan, så passade på att fråga om hon ville ta en fika, o de ville hon :) Sen blir det hem och tvätta och städa. På torsdag åker jag till david igen, för jobbar fredag o lördag. På lördag ska vi även till Malin o Simon på middag :) Dom har flyttat och vi har inte ens sett nya lägenheten. Har inte träffat nån av dom på evigheter! Saknar min lilla räka.


Monroe


It should be easy


Det har aldrig funnits någon tvekan på att jag älskar dig.


Lindex, faktiskt


Blä

Kom nyss på en jävligt tragsik grej, när ja kollade in Lookbook.nu.
Är du smal, kan du klä på dig vafan du vill, ta en snygg bild och de blir en "wow bild".
..
Är du tjock, eller mullig, tar på dig samma kläder, tar en likadan snygg bild, blir de fan är de ingen som reagerar. Eller jo, man kanske tänker "hade hon vart smal, hade de vart as snyggt".

Jävligt hemskt och jävligt fel.

..

Eller så är det bara jag som är dum i huvet o tänker så? :S Skulle dock inte förvåna mig heller, ja e lite dum i huvet.

-Vill tillägga att jag absolut inte säger att endast smala tjejer är vackra, absolut inte. Jag tycker de e jätte fint med kurvor. Men när vi snackar "outfit bilder" som jag tyvärr måste kalla de. (Hatar ordet "outfit").
Förstår ni hur ja menar?..



Skor till hösten


Scorett.


H&M


Topshop

Tråkig Fredag, men de gör inget!


En tråkig fredag hemma gör absolut ingenting :) De känns bra. De e skönt. Sitter just nu me pissekatten i knät. Om ett tag ska ja lägga mig o kolla på första säsongen av Grey's som ja lånat :)
Kom på att ja inte visat att ja färgat håret. Nu ser ni. Även om de inte intresserar er de minsta ;)
Förmodligen tycker min äldsta syster att ja e lite rolig nu. Inte pga texten, utan bilderna ;) Men man får va de ibland.

Starving for your attention



To be, or not to be..?

Jag vill ha min lönespecifikation nu. Jag vill veta om jag har råd med en crosstrainer eller inte. Jag behöver en sån. Jätte mycket. Hm.. Snälla lön, va stor. ;)




Dear John



Såg denna filmen förut idag. Lite sent ut kanske men ;) Den va väldigt romantiskt :P Så där "ååh såå vill jaa ha de" -fast de inte går, typ ;) Ni fattar. Och som vanligt blir man ju lite kär i Channing Tatum. Söt film. Jag lipade, såklart. Haha. Glad att jag såg den själv ;) Dock blev ja väldigt skeptisk över slutet =/

Kräftskiva etc.



Syster, David, bror, o gamla söta Pappa :)


Gjorde en liten makeover på killen.. Kanskkeeee? ;) haha


Kenneth, Erika, Viran o Danne :)












Tröst beställt.



Får se om man behåller de me :P

"I'm a emo kid!"

Hatar den låten.. Så jävla ful. Jajaaaa. Lite mer uppdatering nu då. Min dator är fixad :) Visade sig att de va ngt fel på antivirus skiten. Så de va jävligt skönt. Tack Erika med vän ;) Myskvällen igår blev inte riktigt som ja tänkt mig ;P hehe. Får ta en annan dag snart. Va på vårdcentralen me, tog två blodprov o pratade me en läkare som ja inte riktigt förstog =/ Lite jobbigt faktiskt. Känner mig så dum o får dåligt samvete me. Jag fick åka tillbaka dit imorse och lämna tre blodprov till. Sen ska de skickas till Borås och jag får besked om ett par veckor. Jag vet att jag har blivit en riktig liten bitterfitta för o säga de rakt ut, MEN ja säger så här; är de ens ngt av de dom tror så finns de fan ingen Gud :P För nu behöver ja/vi ingen mer skit i vår familj eller vår krets. Allvarligt. Jag blir arg på Gud om han finns :P Haha.

Nu e ja iaf hemma hos syrran igen. Ska ta de lite lugnt, sen kanske möta Virisen o följa me henne på möte. Hon skulle sola me. De vill o behöver ja me men har inga pengar :( Suger. Men får lön den 23. =)
För ett tag sen såg ja att ja gått ner 2 kg. Blev överlycklig. Ni fattar inte. De tog tre veckor, sen hade ja gått upp 3 kg!!
Fattar ni?! Så mkt ja väger nu har ja aldrig vägt, fyfan.
Intressant.......
Jajajaja, när ja kommer hem skriver ja mer o lägger in ett jävla bildhav. Har ett lager nu.

Hm

Har egentligen inget vettigt att skriva. Mår inge vidare. Fysiskt e de fan inte bra. Huvet e fan inte bra de heller, allt e bara så jävla skit o ja låter som en liten emo fjortis :P Hoppas detta bara e en fas som går över snart. Måste sluta tänka så mycket. .. Jaja.

Nu e ja ledig i 9 dagar. De e skönt faktiskt. Få ta igen mig efter allt. Vila upp mig. Va hemma och slippa tänka på annat. Lite Elin tid liksom.
Just nu e ja iofs hemma hos Erika. :) o Viran kanske ja ska säga. Systerdag idag =) Ska möta upp Viran sen. Sen möta upp Pappsen o handla. Seen ska vi tre systrar kolla film o så, så åker ja hem me Pappa imorn. Mys mys :)

Annars, inget nytt. Min dator krånglar som fan igen, därför ja inte skrivit ngt på de senaste. Kan inte gå ut på nätet.
Så nu veet ni.

Ska lägga mig o vila lite snart tror ja.
Hare fiiint.

Sjuk och ynklig

Feber suger.
SUGER.
Nu e ja ensam hemma här på Flatön igen. Eller ja, hemma o hemma. Men ja vet inte va annat ja ska kalla de :P Mitt andra hem...? Mår skit. Har känt mig krasslig i flera dagar o igår kväll bröt skiten ut. Fick jobba idag iaf, men imorn verkar de som om Jessica kan ta mitt pass, den lilla ängeln, säger ja bara! Så skönt att hon ställer upp. Men detta är dock inte helt säkert, utan bara om de regnar imorgon. (orkar inte förklara varför) så hur tragiskt de än låter, så¨hoppas ja att de regnar imorgon, för min kropp o mitt huvve behöver en paus. Från allt faktiskt. Så hoppas innerligt på att ja får åka hem imorn till min familj. Ligga i sängen hela dan tills ja mår bra. På lördag ska vi nämligen ha kräftskiva/grillkväll hemma hos oss, så ja måstemåstemåste må bättre. Jobbar även igen på måndag.
Annars har de inte vart så mkt annat. Har käkat upp ett halvt aket alvedon, så ja kan stå o sitta upp iaf. -en fördel. Har även fått i mig lite sallad nu men ska snart lägga mig igen. Fan de e så jävla mkt just nu. Känns de som. Iaf i mitt huvve. Jäkla tur man har Sandra på jobbet som man kan prata me. Hon e fö bra den dära. vad som sägs på flinken stannar på flinken ;) haha. Nä men allvarligt så e de skönt att ha nån att bara snacka tjejsnack me. Blir inte så mkt sånt me killen liksom ;) hehe.

Jajajaja gu va kul detta va då. Nä. Innan mitt huvud leker atomtomb ska ja lägga mig ner. Så tjingeling.


Lite uppdatering

Kollade fingret idag. Läkaren sa att de nog är krossat.
Krossat?!
Haha här går ja o tror att de värsta som kan hända är att de e en spricka i.
Nope, fingertoppen e krossad. Haha.
Och eftersom de e i fingertoppen går de inte o gipsa. Eller ingen idé snarare. Så jag skulle bara va försiktigt med det. De skulle va bra igen om 3-4 veckor.
Så de e bara att hålla ut ;) Dock e de lite jobbigt att ja slår i skiten jämt, och får dåligt samvete på jobbet, eftersom Sandra får bädda alla sängar :S Haha stackarn. I owe her big time!

Annars har de inte vart så mycke annat. Mintt inernet funkar inte hemma längre..Ja o David va i grundsund igår, sen köpte grejer till picknick o åkte till Varvet i Dragsmark o mös :) Idag har jag jobbat o sen kollat fingret. Har även handlat o käkat me Pamela. Nu e ja ensam här hemma hos fam Gunnarsson. David kommer runt tio tiden. Imorn e vi båda lediga igen :D den ni! Så då blir de myysdag.

Förhoppningsvis blir de mysdag me Malin o Simon me. Saknar min lilla lusloppa! ;) Och Liseberg! FINT VÄDER, Tack!!

Ibland undrar jag..



Vilka, hur, varför?
Typ.

HAHAHA

haha fyfan I think I peed a little


HAHA



De här e fan inte okej egentligen! Haha!
Men de roliga e att ja lyckades fånga't på bild ;) Ja skulle bara pussa på honom o så tänkte han tydligen exakt samma sak när ja skulle ta kortet haha
Så de ääär inte lika äckligt o kinky som de såg ut haha ;S

True Story

Denna helgen har jag fått i mig lika många kalorier, som en normal människa skulle fått i sig på ca 50 år.
På riktigt.



Nej, jag mår inge vidare ;)

NoPrimaBallerina

Mår fan ijnte bra asså :S Vet inte alls va de e. Känner mig helt groggy o helt borta. Fryser som ett as. Håller på o göra kaffe nu, de värmer o piggar upp. Har köpt hårgfärg idag. Sen kom ja på; hur fan ska ja färga håret när min pekfinger inte e andvänd bart och gör svin ont om ja nuddar? :S
Smart Elin. Smart. Så får se om de blir någon färgning över huvetaget.

Annars har ja inget kul alls att säga. Är inte alls på humör. Är trött på vissa saker. trött på att behöva upprepa allt ja säger 100 gånger utan någon som helst framgång. Suck suck suck. Jajajajajaaa....

Vill ha fint väder me :(


Inte min dag, idag.



Det är verkligen inte min dag idag. Inte min natt igår heller. Ska snart ta en promenad. Sen kanske de blir torp en snabbis. Sen ska jag bara städa detta grisiga hus.

RSS 2.0