För mkt

Idag har de vart mycket.... Inatt drömde jag att jag låstes in på psyk, pga mina tankar och panikångest... Men jag lyckades rymma, heja!

Morgonen började med möte med min barnmorska (nej ja e inte gravid), trots att man kunde tro de då jag fick reda på att jag gått upp 8 kg på 4 år.... (!!!!) fyfan säger jag bara. Jag fick en chock! När jag väl kom hem började jag lipa, 2 gånger. Kan ha vart för de jävla kaoset vi kallar hem... Städade, diskade, tvättade och rensade garderober.. Sen blev jag äntligen klar och det blev kvalitetstid med syster <3 Fika, strosa på stan, sedan middag, mys o massa prat:) BÄsta på hale dagen!

 

Vid 8 tiden kom David o hämtade mig så åkte vi först ut till pappa, sen alla ut till Lysekil för att hämta en bil. Lång historia ;) Va iaf hemma runt 11, tog en dusch sen sova!


Apr. 15, 2013

Här kommer lite av de senaste dagarna i bilder.

I fredags va vi på middag hos Erika och de va supermysigt! Somnade som en sten väl hemma och på lördagen blev de 25 årsfest i Henån! Kom hem hyffsat tidigt men däckade så fort jag hamnade i sängen där med. Konstant trött..... Vaknade igår runt 12, kom upp runt 13.. Gick ner o handlade sen åkte ut på en liten roadtrip då de va sol, så vi passade på. Men de varade inte länge, vi hälsade på Pappa o då kom regnet.

Va hemma runt 6, mös ner i soffan med godis och hyrfilm, sen gick vi o la oss. Där kom de gamla härliga illamåendet och sen migränen som jag börjat få då o då. Tack för den.
Så de har inte blivit mkt till sömn och idag kan jag helt ärligt säga att jag vill inte gå till jobbet.
Är trött på illamående, migrän, ångest, sömnlöshet, magkatarr och allt som har med stress att göra.
Jag vill inte gå till jobbet idag, jag vill bara ligga hemma och sova.
Negativa Elin, japp. Men idag Får ja va de!


Äntligen måndag!


Instagram photos

Som innehåller både glatt, surt och jevligt uttråkat ;)


RSS 2.0