Lång dag

Idag har vi spenderat 6 timmar på torp köpcentrum! 6!! På vår lediga dag! Haha helt makalöst. Men jag fick bytt hårfärg och vi köpt en hel del julklappar :) fick även träffat min saknade storebror och Pappa! :) nu myser vi i soffan med glögg och lussebulle!


Maj nju peufugel dräss


Sammanfattning

Japp, då va de måndag igen! Sitter här med min dubbelkaffe och ber till högre makter att de inte blir stressigt på jobbet idag. Kommer känna mig som ny igen, vet inte vart någonting finns eller nåt! De e efter löning, de e innan jul och de spöregnar ute... Oddsen att de högre makterna är på min sida är inte sååå stora.

Och dääär brände jag mig på tungan ngt så in i helvete.
Ett tecken kanske på att inte vara så girig haha.
 
Jaja, wish me luck ;)
 
 
Har fått instuktioner att göra en sammanfattning av min önskelista, så då gör jag väl en då :)
 
  • En kattunge. En Burma eller en Ragdoll, spelar inte såå stor roll, bara den e liten, tjock, assöt, är ljus med mörkt runt aniskte osv, plus stora blåa ögon!
  • Denna jackan önskar jag mig supermycket! Den vita. Strl XS, annars S
  • Dessa    jeans, både i den vinröda färgen och de svarta! Strl 25
  • Whitestripes tandblekning
  • DH boxarna (har redan 1an & 2an)
  • Grey's boxarna (finns superbra erbjudande på Hemmakväll, ta 3 betala för 2 ;))
  • Dessa bralls  strl S
  • Guldiga örhängen, får gärna va stora och små som jag även kan ha på jobbet tex.
  • Nu har jag glömt va de heter, men ska fråga Malin. Men de e iaf som ett träningsprogram som man får hem, med kost och allting för en månad. Kostade runt 500:-
  • Presentkort på BikBok!
  • En GRYM dammsugare (den måste va grym. och gärna tyst)
  • Duntäcke och dunkuddar
Nu har jag önskat mig jätte mycket, så nu orkar jag inte mer. Markerar de som jag önskar mig liite mer ;)

Bra söndag!

Började dagen med promenad, sen blev de att klippa av sig en tredjedel av håret och greja och knåpa ihop 4 tavlor! Sedan bar de av mot favoriterna, där de blev söndagsmiddag och massa mys! Perfekt avslut på en bra helg!


1 till grej på önskelistan

http://www.hm.com/se/product/96205?article=96205-B
 
storlek S :)

Hur fin?!


Fredag!

Haft en intensiv vecka! Full rulle! Jobb i måndags, från tis tills idag har jag gått upp 6, kommit hem 17-17.30 . Kanske inte låter jobbigt men de tar på krafterna ;) har dock haft superkul! Utbildningen i Gbg har verkligen vart superbra! Mkt att ta in men de va nyttigt :) nu är det fredag och har en ledig helg framför mig. Det blir mys, shopping, kanske Gbg och ännu mer mys! :) på måndag kör vi påt igen!


Nov. 21, 2012

Dagen har varit lång! Åkte till Gbg vid 8, idag va de mkt att ta in och plugga på! Allt är superintressant verkligen! De enda dumma va att idag va de mkt matematik... Matte. De finns inget värre. Jag satt där, 14 år igen, med boken framför mig och fattade Nada till en början.. Men de blev bättre sen ;) haha men jäklar vilka ångest flashbacks man fick! Matte.... Usch... Jaja, va hemma lite över 5, första jag gjorde va att lägga mig på golvet, sen "tränade" lite, ska bli stark som Pippi! Nu ligger jag i soffan, precis ätit lite varma äpplebitar med kanel (sjukt gott!) . Ska ta en dusch sen blir det Greys!!


TRÖTT

Gick upp 6. Kunde gått upp 7...... Sov kanske varannan timme inatt. Kollade på klockan i panik stup i kvarten, rädd att försova mig.. Gäsp gäsp.. Är tröttast i världen, men de får gå! :)


Jag uppdaterar o uppdaterar

Lite blandade bilder från helgen.. Älskar min nya "jacka" från Vero moda! Har iaf haft en bra helg! :) de blev jobb, lite 7års kalas, lite kvalitetstid med syster och systerbarn samt mys! Idag va de sista jobbdagen i citybutiken, lite tråkigt faktiskt. Men ska bli kul att sen få en ny och modern lokal att jobba i! Imorn börjar utbildningarna i Gbg! Blir att gå upp 6 på morgonen :| haha fyfan.. Jag med mina sömnproblem med... ;) men jaja:) de ska bli kul iaf!


Lchf

Näe. Nu skiter jag i Lchf. Funkar ju inte. Gick ner två kg, gick upp dom lika snabbt igen.
Går tillbaka till mitt normala tänkesätt, meed kanske lite ändringar ;)
Jag får helt enkelt stå ut med en hel del junk in the trunk haha!
 
Nu ska jag snabbt slänga i mig kaffet sen strosa ner till jobbet :) Kort dag idag, endast till 15.00!
Sen ska jag försöka hinna sola om tiden tillåter, sen snabbt in i duschen och vidare på kalas för Maxe som fyllt 7 hela år! :| herre.... Stannar i Älvängen tills imorgon.
 
Igår va ja både i stan och på torp för att förhandsgranska mina julklappsköp lite... Har en del idéer men behöver fortfarande tips och önskelistor!

Jobb imorn, gonatt!


Todays


Jultomten!

Jag önskar mig denna Jätte mycket! Fast den Vita!! :)


Design

Någon som har lust att göra om min design? ;) har glömt hur man hör haha


Såå bra!

Filmen, maten, vinet, sällskapet, hela kvällen har vart supermysig! Kikade lite i affärer sen åt tapas och drack vin. Efter de tog vi ytterligare ett glad på ett annat ställe, mys mys! Filmen va såå bra! Och ja, ja åt godis o de va jävligt gott ;) haha. Nu sitter jag på bussen, hem till min älskade sambo! Tack bästa syrran för ikväll! <3


Idag, Instagram, ElinHC


Längtar tills ikväll!


Glad tjej!

Igår efter jobbet kom Viran och Soffiproppan hem till mig. De blev filmer, kaffe och mys! Mina små goingar. David åkte till Karlstad igår så jag är gräsänka för tillfället ;) känns så hemskt att säga, men fan vad vår säng är skön när man ligger själv i den!! Haha. Idag har jag inte gjort så mycket, tog sovmorgon, "tränade" lite och diskat. Nu har jag tagit mig en dusch och om ett par timmar e jag på väg till Gbg för min och Elenas tradition ;) dejtnight! Ska faktiskt synda också har jag bestämt. Lchfs värsta fiende; godispåsen. Ska köpa mig en fet godispåse till bion och jag ska äta upp allt! Haha skäms lite nu när jag tänker på de, men det blir sista synden innan jul. Annars stämmer jag mig själv på allt jag har.


Snart är det jul!

Sitter här med iskalla fötter och skriver med iskalla fingrar, trots 3 lager med kläder och en rykande kaffe. Linne, kofta och en pälsväst. Jooodå vi har visst alla elementen på max, de e bara de andra jävla hyresgästerna under oss som vägrar ha värme så våra golv är så iskalla :) Ingen julstrumpa på deras dörr i år inte.
 
Nu är jag inne på de två roliga veckorna! Igår va första dagen i citybutiken, och nog fan är det rörigt att ha kolla på både vilka som jobbar som assistent eller som optiker, och att sära på city och torp grejerna, så som jobb, pengarna och kassorna. Men jaja, de firrar vi ;)
 
Det bästa är faktiskt att få jobba med cityfolket och att va hemma TVÅ hela timmar tidigare än vanligt. Mest för att de går så sjukt dåligt med bussar på kvällarna från torp.
 
Hursomhaver. Imorn fyller systersonen år. Så måste ta mig ut till torpet snart. Blir nog fredag.
På torsdag blir det bio, wihoooo!
 
 
Fredagen här va förresten rätt så lyckad. Hade skoj trots små missöden, men skit samma ;) Tror iaf att de flesta hade roligt. Nu ska jag inte dricka tills nyår. Sant faktiskt! Nu jävlar. Kanske blir ett fusk på torsdag, haha får se. Men isf Efter de! Då blir jag hård mot mig själv. Inget fusk, ingen alkohol! Och absolut inget godis eller liknande, för jag Vill kunna "fuska" vid jul ;) Eller jag ska de.
Kan itne fira jul utan glögg eller lussebullar. De går faktiskt bara inte. Spelar ingen roll hur pluffsig jag blivit eller att de "e jag och Beyoncé" som min Tibi säger.
 

Sådeså.
 
 
 
Appropå jul, fick en påminnelse om önskelista, och att här e de ju faktiskt bra att skriva nert ;) Så kommer även jag ihåg vad jag önskar mig haha. Så här kommer den!
 
  • Presentkort på BikBok
  • En GRYM dammsugare (den måste va grym. och gärna tyst)
  • Duntäcke och dunkuddar
  • Whitestripes tandblekning (går att beställa på nätet)
  • Boxarna till Desperate Housewives (har 1a & 2a)
  • Boxarna till Greys (de har bra erbjudanden på två boxar på Hemmakväll ;);)
  • Jeansen på Gina Tricot "coated", de med dragkedjor upp och nertill. Jag har sånna svarta, men de är så utslitna, så önskar mig ett par sånna nya svarta och ett par vinröda. De är de som kostar 599:-
De va de!
 
 
De som inte ger mig en önskelista, de får inga julklappar ;)

Fars dag

Bjöd familjen på farsdagmiddag, mys vare! Älskar dig, Pappa!!


Linne och halsband från Bik Bok


Lyckad kväll


Bik Bok 50%

Igår hade Bik Bok halva priset på allt i butiken... Som ni sett tidigare har jag önskat mig, ja typ allt i den butiken, så när jag såg "reklamen" om detta va mina ögon stora som tefat ungefär..
Gick dit igår, tyvärr va de mesta jag tittat ut borta :( Men fick med mig ett linne jag kollat in och de där halsbandet jag tjötat på om i evigheter men inte kunnat med att köpa då de va dyrare än vissa toppar tex. haha.
Så ett linne, ett halsband, hårsnoddar, och ett par hanky panky trosor för 260:- Bara halsbandet kostade 250:- från början. Som hittat! Glad tjej!
 
Ska visa bilder snart.
 
 
Idag är det fredag, wiiiooouuuiioo. Så det blir jobbjobb sen skynda hem och göra sig iordning. Sen blir de vin o grejer.
 
 

Justde

Ska ut på fredag för ovanlighetensskull. Ses? Inte vart ute sen förra sommaren. True story.
Tragisk story..? ;) Haha

Nov. 07, 2012

Igår va det ledig dag och den spenderades med bästa vännen! Strosade runt på stan en stund, sen handlade lunch och mös framför en film. Blev en hel den tjötande med, som vanligt ;) Tack gumman för en mysig dag! :D
När Malin hade gått satte jag igång med storstädning, tvättning, bytte glödlampor, bytte duschdrapperier, ja ni vet massa sånt som inte e kul att göra en ledig tisdagskväll ;) Men måste ju görat!

Senare under dagen ska jag boka tid hos frissan, byter färg igen ;)
Är bara rädd att de ska bli fel färg.. :S
Hur gör man om man inte blir nöjd hos en frisör??
Någon som vet det?
Färgar dom om gratis?
Måste man stå ut med det, trots att de inte blev som man ville?
Eller får man pröjsa ytterligare en tusenlapp?
Tacksam för svar ;)

Nästa vecka börjar två roliga veckor!
Vi stänger butiken ute på torp för renovering så vi alla ska vara i citybutiken, ska bli kul att få jobba med alla man inte jobbar med i vanliga fall :) Plus att jag är hemma 18.15 ictället för 20.05 om dagarna :D Så har massa tid att göra de jag aldrig hinner med ;)
Ännu mer plus är att jag kan luncha med Papi som jag halvt ihjäl mig saknar.

PLUS! ; på torsdag åker jag till Gbg och har dejt med äldsta syrran! Fika, film, middag, vin ;) Hela rubbet!
Och inte vilken film som helst heller ;)
Nya Twilight! WOOHOOOUUUHH!
"När ska hon växa upp, tänker ni?"
Till mitt försvar är syrran över 30, faktiskt ;) Haha


v. 37 jobbar jag på måndagen, sen resten utav veckan blir det gbg igen :) Vi alla assistenter ska på utbildning i 4 dagar, superkul! :D







De va mig en hel del information jag har idag ser ja.
Har ni det bra? ;)

 

 

 


RSS 2.0