samma person?



Jag har alltid trott att detta är samma person. Matthew Mcchonananeney (kan inte stava hans konstiga namn ;))
-Som är med i Sweet home Alabama blandannat. (trodde jag) Men icke! Han som är med i den filmen är Josh Lucas.
Han ser likadan ut. Lika lång. Likadan kropp. Samma jäkla mörka hesa röst! Klart jag trodde de va samma person. Och jag har änna alltid haft en liten crush i denna gamle gubbe ;) Haha. Men när man googlar och ser bilder på de båda ser man ju att de verkligen inte e samma person. Men sjukt hur de kan va så lika i filmer! Hur de pratar o allt! Jag blir så förvirrad. Men nu vet jag. Och ni!

wuppidooo

Vaknade mitt i natten av att jag frös som en griis! Ändå har jag ca. 20 grader i rummet, pyamas tillome, och täcket OCH en filt! Why?! Börjar fundera på om jag börjar bli sjuk :/ Började hosta som faasiken igår. Sån hosta som gör ont. Men jag mår inte dåligt iaf :) Men år ta en kort morgonpromenad för säkerhetsskull. Imorn kanske David kommer hit. Jag skulle tänka på saken. Men eg, va finns de o tänka på? Jag saknar min lilla gooosigooos ;) Haha. Han e ju ledig på tisdag så.

Jag kollar mejlen ca. 5 gånger om dan.. Platsbanken på AF's sida ca. 2 gånger om dan. -Ingenting :( Nånstans. Suck.. Kan jag inte bara få ett neeej?

Ne nu ska jag byta om sen gå ut o gå :) Sen kanske, förhoppningsvis ska Kickan göra om bloggdesignen :) Om hon har tid o lust. Är så trött på min nu. Irriterande att man ens bryr sig om de :S Haha. Aja.
Tjingeling!

tyra banks




it's a miracle!


1. bloggen funkar!

2. jag kom i mina 24or förut! (okej, de kanske inte e den minsta storleken som finns, OCH mitt ass är och blir det biggest ass you've ever seen,  plus att ja får ännu större "kärleks handtag" i dom. MEN ja kom i dom ;) haha)
Har inte kommit i dom på ca. ett år. :P Men nu får ja mer motivation till att röra på mig inför sommaren :) Ge mig en cykel eller något! ;)
3. klippte av massa av håret igår men de tycks ha blivit längre över natten :S Haha. Kanske bara ser bättre ut utan de slitna.. Funderar på att färga det mörkt igen när jag har pengar. Till min ursprungliga hårfärg. Men är osäker..
Funderar på det faktum att jag varken har rakt eller lockigt hår. Det är en blandning o e olika från dag till dag. Men när jag väl har lockigt hår vill jag det ska synas :P Och det gör det inte när jag har mörkt hår =/ Det ljusa framhäver det.. Hm hm.. What to doo?

Lillsyrran kommer inte hem iaf. Den jäveln, sluta rym hemifrån din fjortis!! ;) ♥
4. Blir inte makaroner o köttbullar, de blir fet mat. Potatisgratäng och kött. Lyxar till de här hemma! (HAHA) ;) Nä men allvarligt Elvira, kom hem. De e inte kul längre.

Nu ska jag laga mat! Tjingeling änsålänge

"en sån dag!"

Rubriken e från en Disney film men vet inte vilken.. Varför nämner jag de ens? Äh skit samma.
Kom precis in från min härliga morgonpromenix! Halt som tusan, men gött väder. Nu fixar jag frukost. Äggmacka o nyponsoppa! Idag blir det städning (som vanligt ;)) , tvättning och kanske sy in lite kläder.

Jag saknar bästa vännen och mina syskon..


heygoodlookin´



Kollade på filmen "Into the blue" häromdan. En bra film faktiskt.
Dock ingen film man kan se många gånger tycker jag inte. Tänkte mest bara nämna att Paul Walker och Jessica Alba är två utav de snyggaste människorna i världen.
Helt sanslöst faktiskt.
Skulle döda för båda, höll jag på att skriva, men sen kom jag på mig och jag menar det inte ;)
Jag vill ha Albas utseende, det vill jag. Men vill inte ha henne, o absolut inte Paul heller egentligen, för jag är nöjd med min egna hunk :) ;)


Nu är det fredag kväll och jag har som vanligt tråkigt. Ingen vettig person e hemma så kan inte ens sitta o prata med någon. O har inga pengar på mobilen heller. Men tänkte duscha nu, sen klippa mig lite igen. Hatar att mitt hår är så "rakt" nertill när jag har utsläppt. Måste klippa upp det så att det blir mer som en spets neråt om ni förstår hur jag menar. Inte för att det rör er ändå men haha.

hellu

Kom nyss hem. Hungrig som en varg e ja! Har fått en bok av syrran :D Gött, nu har ja ngt o göra. Hon e så snäll. Ajj löövv juu ♥
Jag vill gå på bio me min man. Här o nu! Nä, men jag vill faktiskt gå på bio :) Många filmer nu man vill se..
Nä nu måste ja tysta min skrikande flodhäst mage! =)

"ja måste ringa cariina.. får inte glömma dee" har den låten på huvet.....



saknar dig, david..

wuppsan sa

Jag råkade förstöra en femtedel utav köket idag. Pappa blev arg. Sen gick det över. Jag fick dåligt samvete. Sen åt jag för tre, istället för en. Då fick jag ännu värre samvete och fick ont i magen. Och tänkte "jag ska aldrig äta mer!" men sen vet jag att jag kommer att äta mer. Inte mer idag bara. -Som baksmälla ungefär ni vet. Imorn ska ja upp vid 7 på morgonen. Ska åka me Pappa in till syrran. Betala halva min skuld till henne o låna ny bok o lite så. Sen åker ja me Pappa hem igen. Vet dock inte när. Det va va ja hade o säga nu :) Sov gott!

ooohh


god morgon världen

vaknade av ett sms. blev arg. har inga pengar så kan inte svara. och smset innehäll bara en fråga. sen kunde jag inte somna om. ... men jaja ;) himlen va helt blå när ja gick upp! tänkte tillbara på mornarna på Rossö. fyf*n vad jag saknar de stället och stugan :( men inte mkt o göra åt. nu e himlen molnig igen ;P och jag ska ut och gå :D usch va härligt. jag fick mejl av tanta igår! inte för att de intresserar er de minsta men ja slipper mötet! så jäkla skönt.

over and out.

ja säger då de

Eftersom jag inte kunde gå ut och gå eller kolla på tv, drog jag fram symaskinen och började sy om lite kläder jag inte använder. Vad händer? Nålen går av. "sån som händer!" tänkte jag och försökte hålla humöret uppe. Bytte nål och började sy igen. .. Så gick den av igen. Jag förstog att ja använde en för tunn nål för det tyget. Sen såg jag att det va den tjockaste nålen.... Då blev jag lite irriterad igen :)

Sen trodde jag att den gick sönder. PANIK! Satt där o försökte laga o fixa och komma med en lösning. Tillslut hittade jag felet och fixade det.
Tuuur.

"thiss issh maii happy fhacce
"

Men sen tröttnade jag på att sy ändå. Försökte tänka positivt iaf... Väldigt ansträngt. Vaad skulle hittas pååå?

Sen ringde killen o pratade lite. Medans vi pratar ser jag till min förvåning och gläädje att TV'n funkar!!
Woho :D Oh happy day! Top model och grey's! Woho! (fjortis glädjetjut)


 

Sen blev jag glad på riktigt!

Och detta va mitt egocentriska, onödiga, fjantiga sätt att förklara hur en dålig dag KAN bli en bra dag, people!

 


screw this day!!!!

- Femte "screw this day" moment!

TV'n funkar inte pga vädret!!! DE VA DROPPEN! Va ska jag göra idag?!
Just nu vill jag ha min bärbara dator, ett gäng filmer eller böcker, en stor fet godispåse! Och ligga i min säng o va fet hela dagen!!

Dum dag. DUM DAG!


lite arg faktiskt

Vaknade och hörde stormen ute. Ville inte gå upp. Men gick upp ändå..
Hela huset är iskallt och jag försökte tända en brasa. Inte ens pappret ville brinna! Jag blev arg och tog ut alla vedbitar och gjorde om. Började brinna. Alla vedbitar brann, bra. Efter 3 sekunder slocknade allt. Jag började få ett lite sammanbrott. Tog ut allt. Brände mig på varje vedbit. Gjorde om.
Det började brinna. Sen slocknade.. JAG GJORDE OM ALLT IGEN...!
Men icke. De vill inte brinna. Så jag blev arg o lät det va. Huset är verkligen svinkallt. Kan inte ha fötterna på golvet för då dör jag. Typ.
- Första "skrew this day" moment.

Jag har fått brev om att jag ska på möte på Af nu på fredag. Ljungskile Folkhögskolas folk ska dit och prata om deras skola. För att uppmuntra unga att börja studera.
Jag har redan gått på den skolan. Det va ifrån den jag hoppade av. Jag vet till 110% att börja plugga nu är inte det jag ska, vill, eller klarar av. Jag vet hur deras studier går till osv. -alltså tycker jag inte att detta möte är nödvändigt för mig. Men att bara skippa gå på det fungerar inte heller. Eftersom det stog med stora hemska bokstäver "OBLIGATORISKT". Hatar det ordet.. Tänker bara på skolan ;) Haha. Iaf, jag mejlade tanten som har hand i detta. Och skrev praktiskt taget det jag skrev här nu. Och la till det att jag har inte ens råd att åka fram o tillbaka till Uddevalla nu. Jag frågade helt enkelt om jag kunde få slippa detta onödiga möte.

Tror ni hon svarar? .. Nej. Det va i måndags. Och jag börjar bli irriterad.
- Andra "skrew this day" moment.

Berättade ju häromdan att jag sökt 7 och ett halvt jobb. Det andra blev det 8nde jobbet.
Igår fick jag reda på att alla platser va tyvärr tagna nu. (FAN.)
7 kvar! Men tror ni jag kommer få svar på dom? ;) Det tror inte jag. För jag får aldrig ens ett nej rån någon när jag söker jobb! Är jag så obetydlig?! Haha. Kan jag inte ens få ett nej?!
- Tredje "skrew this day" moment.

Som sagt, det är storm ute. Helt omöjligt att gå ut och gå.
- Fjärde "skrew this day" moment.

ha den äran hit o dit

Äntligen vet jag vad jag ska köpa till min pojke! Jag hatar verkligen att köpa grejer till killar :S om man inte är 110% säker på att det är en bra grej. Nu är jag 80% säker på att det blir okej. Väldigt, väldigt simpelt, inget personligt, och rätt tråkigt. MEN han får f*n skylla sig själv när han aldrig säger något! Eller förstör mina planer ;) Haha. Pappi är snäll och lånar ut pengar till mig :) Så e råpank denna månaden och hela nästa :S Haha. Skoj ;) Men jag ska inte gnälla, för jag tycker ju (självklart) själv att det är värt det. Hoppas bara han inte "nää men detta vill ja ju inte haaa!" För då slår ja honom ;)

Igår natt drömde ja att jag fyllde år, så va min familj alldeles extas för de jag skulle få. Jag trodde de skulle va en bil eller något haha. Sen när jag öppnade va de bebisleksaker i :S Haha. Så sa jag till mig själv att nu måste jag påminna dom att jag haar en önskelista ;)
Alla år brukar man bara önska sig och å pengar eller presentkort. Men nu i julas märkte jag att det är ju MKT roligare att få saker :P Paket med grejer i, istället för kuvert! Sicken upplevelse ;) Så jag ska försöka sluta önska mig presentkort o pengar. Även om det är det jag behöver ;)

Jag kommer alltid på mer o mer jag önskar mig för varje daag som går med. Lite knepigt, för jag glömmer skriva ner sen glömmer jag av det helt.
  • digitalkamera (vill faktiskt bara ha den me 2 displays, o ingen annan :S haha kalla mig åpen)
  • rosa skorna på nelly.com! (och dom svarta!)
  • en cykel :) (ajjemen. har alldeles för feta vader nu för att jag bara går. vill cykla i sommar!)
  • vissa utvalda plagg på H&M (BEHÖVER KLÄDER!)
  • pengar till att sola (ja vet att ja sa inga pengar, men detta vill ja verkligen ha!)
  • böcker
  • alla "Vänner" säsongerna (och Grey's!)
  • stor väska på accent (david vet vilken)
  • ögonfransfärg
  • presentkort på parfym osv. (ja ja veet men .. äh.)
  • webcam (om min dator går att laga)
  • smycken! (Lite mer neutrala men ändå fina. ja festar ju aldrig längre)
  • en mp3 me massa plats!
Hm. Allt jag kommer på nu. Förmodligen kommer jag komma på 1000 saker till o skriva ner här för att inte glömma, och ni kommer tänka
"jäklar vilken åpen o bortskämd unge som bara pratar om sig själv o va hon vill ha!" ;)



vill ha en romantisk, smal, brun, varm o härlig sommar me min älskling nu

lillsuduttan

Från lillsans blogg;
"Jag och Elin pratade massa på vägen, skönt att kunna prata ut så med sin syster! puss på henne.
undra vad man ska köpa till henne i present, hon fyller trots allt 20 år snart.
Elin och David är inte helt fel heller. och är himlans glad att hon hittade en sån kille som David, han är bäst!"


Puss på dig med! ♥

Snygg e hon också.. Lite jobbigt att va avundsjuk på sin lillsyrra ;) (som ser ut som min storasyrra)


byta bloggnamn...

.. till "bloggen om David" ? Käänshää? ;)
Han e fin, min pojke... Serrni.

kinda love you. ♥


åååh




Jag har läst ut boken nu. Tror jag grät 6 eller 7 gånger medans jag läste den. Haha.
Detta är den bästa boken jag någonsin läst. Och den är 1000 gånger mycket bättre än filmen! Varför förstör dom i filmen så?! Är inte alls som i boken. Och slutet är heelt annorlunda. Efter jag läst ut va ja tvungen att smsa pojken för att prata om den. Haha. Åh vad jag älskar den! Kan heller inte fatta att det är en sån ung tjej som skrivit den. 21 år bara. Och alla känslor och tankar som beskrivs i boken är helt.... Rätt? Kan man säga så? Haha. Okej, jag har aldrig förlorat en man eller ett äktenskap så ;) Men man förstår varje liten känsla hon beskriver. Hon gör det så bra.
Aa nää. Jag kan staaarkt rekomendera denna boken.
Se inte filmen, läs boken!


nightinight

Jag o David vaknade runt 13.00 idag. Gick upp runt 2.. Har bara tagit en promenad, duschat o ätit idag, ändå är jag skit trött nu :S Halv tio. Haha. Sjukt. Men man blir som man umgås. Nu ska jag iaf borsta tänderna, lägga mig i nybäddade säng och läsa :) Gott.

Natti!


promenad med lillasyster


upp över örona!

Igår kom min älskade David hit. Vi åkte och handlade massa mat och jag lämnade lapp om jobb. Lillsyrran kom och joinade oss med. Sen åkte vi hem, satt o skrattade åt folk i skolkatalogen :S Så jävla elakt. Haha. Sen lagade jag mat och vi åt. Sen kollade vi på Step up, älskar dansfilmer. Vill också kunna dansa. Sedan åt vi fruktsallad o annat gott. När vi la oss vi på The Holiday, älskar den filmen me! Sen nana vi.

Ibland förstår jag inte ens hur vi kan bråka.. När vi är me varandra är allt så jäkla perfekt, och jag är verkligen upp över örona kär! Sjukt hur mycket man kan tycka om en person. Han är verkligen bäst, som lillsyrran skrev i sin blogg. (söt hon e ♥)

Saknar dig redan.

some oldies


Sommaren 07. Min youghurt, vin, och vindruvor -drink. Fruktansvärt äcklig!
Försökte få Klara och Erika att smaka, men dom vägrade av någon anledning.


En av de första gångerna jag gick på krogen. Hade orange hår o piercing i näsan ;) Denna gången på GG va också första gången jag träffade David ;) The Day we met ;) Haha. Och han trodde ja va syster med hans kompis, och va först trevlig o fråga saker bara sådär, utanför, mitt på gatan. Kommer ihåg hur konstig jag tyckte han verkade.. Haha. Bara fråga ut en människa man inte känner så där. Sen när han förstog att ja inte va ens va släkt med frida, viftade han bort mig otrevligt med handen som en jävla snobb. Haha. Efteråt fick jag höra av Niklas (kompisen på bilden) att David sagt att jag va söt, när jag gått hem ;) Hoho jaja. Där kom en halv berättelse där.


Den sommaren då ja o Klara praktiskt taget bodde på Trägårn ;) Grymt skoj va de iaf :)
(undrar vem fan som tog bilden...)


Också en kväll efter Trägårn med Klara ;) På Pingvin hamnade vi efteråt med Pernilla och min brors kompisar. Haha. (vet inte om han vet om det. han kanske blir arg haha) Men Pernilla kände dom o va me dom faktiskt! Inte viii! Haha ;D


Dör lite varje gång jag ser denna bilden.. Jag vill verkligen ha tillbaks den kroppen :P (okej, mina ben ser ut som små bågar haha, men dom såg inte ut så i verkligheten ;) )
Plus, vart FAN e de lilla svarta midjeskärpet?! jag har letat i hela mitt hus, men icke!


Min Sickan :( saknar den lille krabaten som alltid skulle sova på min axel i sängen..


Tillsist, ännu en fyllebild me Klara ;) Haha fyfan va rolig den sommaren va ändå :P



shopp



Jag är trött. Somnade sent. Ovanligt... Sitter med en andra kopp kaffe för att få upp ögonen ordentligt. Borde egentligen inte dricka kaffe eftersom jag blekt tänderna. Dom va vita ett tag, nu ser dom likadana ut igen. Fan för mig. Men inte så mycket o göra åt just nu. Fläckig från brunutansolen är jag också. Får ta bort allt imorn när David åkt. Igår kom Elias o hans tjej hit en stund. Elias hade klippt sig exakt likadant som David ;) Men han passade riktigt bra i det :) Nu kan jag nästan säga att min bror är snygg! Haha! Jag färgade Davids hår me häromdagen. Om jag ska va ärlig hade jag tillome glömt av det. Det syns ingen större skillnad. Man ser att det är lite mörkare om man står och glor på honom i ljuset. Liksom.. Jag funderar på att färga mitt hår mörkare igen. Till min naturliga hårärg. Men så kollar jag på bilderna rån i sommras när jag slingade det och jag vill ha kvar det. Även om jag har en "hejkomohjälpmig utväxt" nu. 

Så jaa.. Idag kommer alltså David hit. Sen åker vi och handlar mat, grejer till fruktsallad (fast han vill ha godis) och firrar en film. Sen blir det hem hit igen och mysa.

suck

Varför måste killar va dumma i huvet bara för dom e killar? Egentligen..?
Och varför måste tjejer va så jävla falska bara för dom e tjejer?
Är så jävla besviken just nu.
Idioter.... (inte ni.)


lillasyster haha (passande bild) ;)

mitt intressanta liv

Svettig är jag. Svettig och äcklig. Haha.
Änsålänge har jag hunnit med;
  • morgonpromenad
  • tänt en brasa
  • sökt 7 jobb! (7 och ett halvt, fick inte tag på personen jag försökte ringa, men ska ringa på måndag)
  • diskat
  • dammat
  • dammsugit
  • plockat undan pappas alla jäkla prylar, men det är fortfarande 1000 saker kvar :S fattar inte vad han ska med allt bröte till. vi har för litet hus för det.
  • skurat toalett o annat sånt där äckligt
  • svabbat alla golv
Nu har jag bara lite kvar, sen mitt rum, sen ska jag tvätta.
Sen är sakerna på mitt schema över dagen klarrt!
Lär somna gott inatt iaf ;)

Imorgon kommer min pojke hit o myser me mig.



färdiglekt

Nu ska jag fullfölja mitt nyårslöfte och ta på hårdhandskarna.
Niklas o David peppade på mig igår, (tack pojkar!) sen när jag läste min bok, så peppade Hollys döda man på henne att ta sig själv i kragen o söka jobb och må bra, och där fick jag lite mer peppning på ett sätt ;)
Så nu jääävlaaar haha

Har klickat iväg 6 mejl nyss och senare blir det samtal.
Inget mer "jag vågar inte, jag gör det imorn" nu ringer jag.
Och så ska jag låtsas att jag har högt självförtroende osv osv, för de lärde jag mig inatt av Holly o hennes döde man ;)

Haha, wish me luck today! :)
(jag behöver det...)


bloggtips?

Jao, nu är det så att jag undrar om ni kunde tipsa mig om lite bra bloggar?

Ibland sitter man här o har inget bättre för sig o så har man läst alla bloggar man brukar läsa, och ingen uppdaterar typ.
Så ge mig tips? :D

puss!


kanssshheee?

JAG VILL HA TILLBAKA DATORN!! :(


kanske hjälper om jag skriver det i bloggen..?

hällöööw

Nu e jag hemma. Seg. Dricker juice. Är även lite arg på min lillasyster! Som aldrig NÅNSIN förstår skillnaden på "mitt och ditt" Blir sakta men säkert galen här =) Men men.

Jag o pojken har hat två bra dygn. Jag vann även stort i ett slagsmål! Är lite stolt.
Började med att han gjorde saker som han veeet gör mig arg.
Så jag puttade ner honom för sängen. ( :D )
Han drog ner mig på golvet. Ställde sig upp igen. Jag sa förlåt o fjäskade lite. Av rädsla.
Han tog tag i mig o kollade på mig med hans eeeviil eye.
Jag puttade honom så han ramlade ner i sängen ( :D )
Därafter asgarvade ja o kunde inte sluta.
Han ställde sig upp och försökte lyfta upp mig över axeln som han tydligen älskar att göra.
Och på nån konstig vänster lyckas jag nocka till honom i ansiktet ( :/ ) jag vet inte hur eller med vad. Hörde mest smällen.
Då exploderar han och slänger ner mig o golvet o grejer.
Sen kom hans mamma o fråga va vi gjorde.. Jag skyllde på honom ;) Muhaha
Men jag vann ia :D o de e kul.
(och nej , ingen blev sur på riktigt. vi e sånna bara. så ni inte tror ja är elak mot honom på riktigt)

Färdig med att skryta.

Imorn blir det städa städa städa, etersom att ingen kan plocka under efter sig själv. Gör mig arg, ja. Gör mig irriterad, somfan.
MEN ja ska städa upp efter DOM iaf. Har jag något att göra iaf :P

På lördag kanske David kommer hit o myser. Annars åker jag till honom. Får se.


E & B


tisdag

Idag är det dags att åka till pojken. Har inte träffat honom på över en vecka... Vet inte hur länge jag är där.



Hade tänkt göra den bilden till en stor kanvas tavla, och ge honom. Blandannat.
(Han ville ha de alltså, han har pratat om det, annars hade jag inte vågat göra de haha)
Men så gick inte det :/  Men men. Den andra grejen jag hade tänkt ge va presentkort på tatuering.
Men så sa han häromdan att han vet inte på vilket ställe han vill tatuera sig, därör har han inte gjort det än.
Jag sa; "Men ta Pushing the pins! Dom är ju bra.."
(självklart där jag tänkte köpa presentkortet)
Så säger han; "Nej. Jag vet inte än, vill kolla upp sånt först. Kanske göra de i gbg. Så jag får vänta me tatuering"

Så är jag dum och säger; "Men faan Daaviid. Nu får du inte de av mig!"
Och så avslöjade jag allt, och han säger; "Men! Varför sa du de? Haha jag hade blivit glad ju!"
Så där sabbades båda presenterna och nu är jag helt lost på vad jag ska ge honom. :/
Har även lite bråttom eftersom jag aldrig är i stan elelr på torp osv. Måste "planera" för att fixa. Så jag får skjuts osv.


Om ni har någon idé på vad man kan ge sin kille på sin 21års dag får ni mer än gäna säga till =)

jaaahaaaappp

Hade kommit på två grejer att ge killen när han fyller år.
Nu gick inget av de...



Oh happy daayyy....

.

Fan.. De har verkligen inte varit mina veckor på senaste :S Lite för mkt som gjort mig ledsen, arg osv. Men så i helgen har de sakta vänt. Men så nu pang börjar skiten igen. Minsta lilla grej gör så jag exploderar av känslor och jag blir förbannad samtidigt som jag gråter och orkar ingenting. Jag är så jävla trött på allt just nu. Allvarligt. Orkar inte ha de så här. Att vara arg, besviken och ledsen varannan minut. Vet inte om det är för att det släppts så många bomber på senaste, så att jag har lust att ge upp. Eller om det är Jag.. Jag som bara inte orkar längre.. Så mkt småsaker som man håller käften om. Som känns onödiga att ta upp. Även om de stör en, eller besvärar en. Sen kan en liten irriterande och onödig kommentar från någon göra att man bara kokar över och skriker ut hur man känner sig. Säger alla dessa småsaker som egentligen är en stor grej för en själv. Sen när personen inte ens förstår. Eller inte ens tar in ett ord av vad man försöker säga. Så blir allt värre. Ibland vill jag fan göra som Pernilla. Flytta till en stad långt bort. Börja om. Skaffa nytt umgänge och jobb. Jag avundas henne ofta. Men jag vet att jag inte kan det. Jag har också kommit fram till att jag nästan hatar Uddevalla. På sommaren e det okej. Men annars.. Fyfan. Ändå planerar jag att flytta in till vår "stad" när jag fått jobb. Varför?... A de e en bra fråga. När jag inte ens vill bo där. Jag blir så jävla trött på mig så ni fattar inte. Jag vet inte ens själv vad jag vill. Jag vet inte ens om jag mår bra eller inte :S Hur sjukt är inte det då? Har mer negativa dagar än positiva nu för tiden. Ena dan är jag säker på vad jag vill, vad jag känner, och att jag är lycklig. Andra dan är jag osäker, ledsen, vet inte vad jag vill, och funderar på om jag är olycklig eller inte. Jag vet inte! Har ingen aning. Känns som man vill ta en paus från allt för att få känna efter. Men inte ens det går. Livet rullar på hur man än vill. Dagarna går fort fast jag inte ens gör något. Man tappar bort personer på vägen och saknar gammalt. Ibland skiter man i gammalt och personerna som hörde till, tänker "dom va inte bra iaf, jag klarar mig så mycket bättre utan dom" och så vill man skaffa jobb, flytta in till Uddevalla och börja leva på riktigt. Sen kommer dessa dagar. Då man inte vet ett jävla skit. Är bitter över precis allt. Dom fattar inte vad jag försöker få fram, när jag säger det rakt ut fattar dom inte heller. Sen ska allt va bortglömt någon minut senare bara för att dom tycker det. Och jag får återigen inte löst nånting, utan har kvar allt, som sen ligger o gnager inuti. Sen slutar det oftast med att jag beter mig så här en dag, skriver av mig i min patetiska blogg för att jag inte har någon jag kan prata med som tycks lyssna eller förstå. Sen när jag fått ur mig allt känns det lite bättre. Pappa kommer hem, jag berättar lite för honom, han säger något kort, enkelt, ärligt och rakt på sak, och det får mig att skratta eller åtminstone le eftersom jag vet att han har rätt. Även om det lät förjävligt, så har han rätt. Så har det gått över. Ibland, eller rätt ofta, vill jag åka till kyrkogården och hälsa på Mamma. Men inte ens det klarar jag av. Vet inte vad det är jag är rädd för. Eller vad det är som gör att jag alltid ångrar mig i sista sekund, och ber om att få åka hem igen. Vet inte om det är utav dåligt samvete. Eller att jag skäms. Eller kanske inte ens att jag vågar.. Jag vet att hon inte arg på mig längre. Och jag är inte längre arg på henne. Men faktum är att det som hänt, fortfarande har hänt. Inget kommer nånsin kunna göras ogjort. Man kan inte dra tillbaks tiden. Man kan inte ta tillbaka det man sagt, och det man lämnat.
Jag tror jag är rädd för att glömma bort henne. Att stå där, se namnet Eva Helldén på en gravsten, veta att hon aldrig nånsin kommer tillbaka. Allt man har kvar är minnen, bilder, lukter och ljud. Små filmer som man kan spela upp i huvudet. Och jag är så rädd för att tappa dom. Eller glömma bort hur hennes parfym luktade på hennes kläder. Eller hur hennes skratt lät. Tänk om när man väl står där framör stenen och tänker "hon finns inte längre... hon är Borta" och så vipps så försvinner alla minnen med. Det gör mig livrädd.

Jag längtar tills världens bästa Pappa kommer hem och talar om för mig hur fjantig jag är, och hur allt kommer lösa sig...

örhängen


you all know the drill

Sitter och lyssnar på Hot n' cold, med Tove från idol. Haha. Men fräsig e den. Volymen e på högsta och huvet gungar i takt. Haha.
Kollar även in Nelly.com. Slutar aldrig hitta saker där jag vill ha.





Skorna kostar bara 299:-! Och kavajen bara 499:-!

Modekungen.se


På rea! 499:-!

dom rosa högklackade skorna.. ett av de slitna jeansen.. en svart eller vit enkel top, och denna sista "kavajjackan"..
åååhh

new moon

Syrrorna, Danne o ungarna åkte precis, kalajset är härmed slut.
Har även sett New Moon nu :D Vill se nästa film me en gång.
Nej, han är inte snygg, men man blir lite småkär i honom ändå ;) (sura inte david, de e en kändis o de e inte på riktigt)
Som Elena sa "Tänk att vakna upp och ha en vampyr sittandes där som kollar på en, åååhh ♥"
Började med att jag fick låna hennes dator, satte mig i min säng och kollade. Sen en knackning på dörren, Erika ville va me o satte sig bredvid mig. Senare en knackning till, Elena ville me se, så slutade me att vi tre satt o trängdes i min säng. Hehe. mys.

Men very good film. Synd att vi inte såg den på bio.

Jao jao. Pappa blev glad för sakerna han fick. Jag är mätt som en gris, och trött.

De va de.

kalaiis

Gick nyss upp, vaknade av "Elin?! Vart är mitt schampo?!" Sen somnade ja om. En sekund efter vaknar jag igen av att mobilen klickar av sms. förstog att det förmodligen dags att gå upp då då. Halv 10... :S Somnade runt 3. Usch.
Men man får ju offra sig för laget ;) Såg nu också att dom andra åker hemirån runt 10. Vilket betyder att jag hinner inte me min morgonpromenad.. Jah erkänner att jag får lite panik o lite ångest angående de, men de fixar ja ;)
Längre promenad imorn bara.

Jäklar va trött jag är.. Men dags att hoppa i duschen och göra sig mänsklig inför familjen som kommer!

shollahopp

Namn: Elin Josefina Helldén Correia
Piercingar: I öronen. Haft i näsan.
Tatueringar: Naj, men tänker på de!
Längd: 1,62 typ ..
Skostorlek: 36
Hårfärg: Brunt (just nu me lite ljusa slingor i)
Fräknar: Nope!
Kär? Hela dan, varje dag.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja. Rätt ofta. Och ibland inte.
Dricker du? Mjo, de gör ja väl ibland. Eller de beror på va du menar.
Röker du? Nooope
Vilket schampo använder du? Syoss eller va de heter
Vilken parfym använder du? Alyssa bla bla bla, vanilj
Vad är du rädd för? Otroligt mycket faktiskt.
Gillar du att tvätta? Gillar o gillar. Så jobbigt e de väl inte, o de måste ju göras.
Gillar du berg- och dalbanor? Ja!

Senaste…

Filmen du hyrde? Inglorius basterds. (kan inte stava)

Filmen du köpte? har glömt va den heter...

Låten du hörde: Kärleken förde oss samman. -David tvinga mig

Låten du laddade ner? vet inte, loong time agooo

Personen du ringde? Dääviiid

Personen som ringde dig? Däääviiid

TV-program du såg? AFV höhö

Person du tänkte på? Däääviiid


Favorit…

Låt: Kan inte välja bara en.

Sak att göra:
mysa me pojken, eller umgås me familjen

Sport: hm. jag sportar inte... (no shit?) och ja e ingen sportig tjej direkt.. (no shit?!) - Men Ibland gillar ja att kolla på fotboll! Om de e pojken som spelar, elelr ngn man känner, eller när det är Sverige eller Portugal.

Dryck: Vatten. Eller Kaffe

Kläder: Nej.. Skor!

Film: Dirty Dancing, Pearl Harbor, Armageddon, alla Disney filmer, och  MASSA mer.

Bil: Bumblebee ;)

Serie: Vänner, Sex and the City, Desperate Housewives, Scrubs, Two and a half men, How I met your mother, and so on


Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja.

Gråtit över en flicka?
ja, för att ja vart arg

Ljugit för någon?
vita lögner =/

Varit i slagsmål? haha som liten, har ju väkt upp me 4 syskon ;) o ja o pojken slåss titt som tätt!

Blivit arresterad? nää

Träffat någon från internet IRL? japp


Antal…

Gånger ditt hjärta brustit?
hm.. vet inte faktiskt. beror på hur man ser de

Hjärtan brustet på grund av dig? jag hoppas på inget, o tror inte de heller.. ja e rätt snäll ;)

Tjejer du kysst?
ingen tror ja haha

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? njaa, sådär

Gånger ditt namn varit med i tidningen? en gång, fast dom stavade fel


Senaste…

Boken du läste? Elsas Mode, och nu e ja inne i PS. jag älskar dig.

Personen du fick e-mail av? kollar den aldrig längre, orkar inte

Personen du fick brev av? typ banken..

Personen du fick sms av?
Däääviiid

Gången hela din familj åt middag tillsammans? hm. kommer inte ihåg =/

Saken du köpte? sak o sak.. har inte köpt ngn sak. men schampo o så


Vad har du gjort idag? Promenerat, handlat, städat, lagat mat, tvättat.

Brukar du svära mycket? mer sällan nu

När stiger du upp på morgonen? olika från vart ja sover

Vad har du på dig? svarta mjukisbyxor o en rutig skjorta :S haha

Vad ska du göra ikväll? läsa o prata me älsklingen

Vad är du allergisk mot?
idioter?

Använder du hårspray? ibland, väldigt sällan

Kan du stå på händer? nej

Håkan Hellström eller The Ark? ingen av dom

Salt eller socker? beror på, men salt mest tror ja

Gillar du ketchup? jarå

Är du glad nu? jorå, idag e de bra!

Var du glad igår? nej, surade hela dagen tyvärr

Vad dansar du till? ja e ingen dancing queen så att säga

Stockholm är… ? .. vår huvudstaaad.

Göteborg är… ? .. bra ibland o dåligt ibland...? .. :S ..

Kan du sjunga? haha big NONO

Spaghetti eller makaroner? makaroner e roligare att äta

Land du vill besöka? Kroatien, Grekland, Spanien, Portugal, Italien, Frankrike.

ännu ett fantastiskt inlägg!

Hallegooosan!
Jag lagade som sagt soppa för första gången i mitt liv. Utan recept o allt.
Och veet ni vaa?
Den blev så goo så gooo så ja blev glad.
Haha!
Är äckligt mätt. Ska vila lite, sen sätta igång en tvätt.
Efter det har jag gjort allt på min To Do List :D Gött.


Jag o david gjorde narr av fjortisarna på Facebook...

" Elin Helldén Correia - hey baby ;) sööt du va. va gör du? puss baby! ♥
David Gunnarsson - tjena sweet! fan va snygg du va, kan man få ditt nummer eller?
Elin Helldén Correia - bäbis ;) man måste göra sig förtjänt av mitt nummer. men keep up the good work! ;) vad göör du?
David Gunnarsson - okej men man kan få de bara man kämpar då;) jag tänker på dig;)
Elin Helldén Correia - (HAHAHA fortfarande lika roligt, älskar den repliken nu;)) -intern skämt.
- mm, men de gäller att kämpa på riktigt ;) va ska en raaring som du göra ikväll då?
David Gunnarsson - jag skall nog bara slappa med mig själv och tänka på dig, va skall en goding som dig göra då??
Elin Helldén Correia - ja ska klippa tånaglarna o tänka på dig.. ;);) om du får tråkigt får du smsa ;);)"

Sen tröttnade vi. Antar att vi båda insåg att vi själva e facebook fjortisar och ska inte göra narr av de andra flickorna ;)


hujeeeda mig

Nuuu e ja färig me min städning.
Eller egentligen inte.. Har inte städat vardagsrummet än. Men pappa kollar tv så kan inte dammsuga eller va i vägen haha ;) Men känner mig rätt så bra ändå. Har gjort alla äckliga saker, som skurat toalett och legat på golvet me en svamp, eftersom Elvira gjort sönder golvmoppen. Måste köpa ny...
Och så har jag skurat de o de o de o rensat bland skor osv, dammsugit överallt och diskat en jäkla massa osv osv osv.
Mina händer ser ut som russin o e torra o börjar göra ont tillome :P
Ont i halsen har ja även fått, och jag är HELT SLUT!


Herregud vilken rolig blogg jag har, tycker ni inte? =)

skojiga dagar!










Har precis handlat, sen burit in ved.
Fryser som katten och jag är hungrig.
Idag ska jag städa om huset, eftersom lillasyster suger på't ;)
Sen ska jag pröva mig på att göra fisksoppa. På egen hand.
Får se hur de går.
Sen ska ja tvätta. Sen ska ja förmodligen gå o lägga mig :P
Imorn blir de kalajs för Pappi som fyller år på måndag :)

Puss!

åh

hej och ursäkta mitt humör. men jag börjar bli jävligt TRÖTT på att drömma mardrömmar varje jävla natt nu!
Förra veckan va de David som va dum i huvet o de slutade me att ja gjorde slut, sen en jävla massa fula dockor som började leva o dödade Mamma o Elvira, för att jag tappade rösten o kunde inte ropa på hjälp. Igår drömde ja att Pappa fick en hjärtattack, låg på golvet och krampade o va jätte rädd, vilket ja va me, bara grät och visste itne va ja skulle göra. Inatt drömde ja om en jävla äckelunge som våldtog mig sen följde efter mig vart jag än gick.

Det gör mig faktiskt rätt sur.

ps. i love you


twiggy


världens bästa


Pappa och lillsyrran för några år sen ;) + gamla huset i Dragsmark :)

fredag

Det är fredag. Vaknade på fel sida. Den arga och besvikna sidan. Blir inte bättre när man inte får den responen man vill ha, utan den gör allt att bli värre.
Gick ut på promenad för att rensa tankarna lite. Träffade den trevliga gubben som alltid ska prata med mig.
Han sa att ja va så brun o fin, o hans fru instämde.
..
Fusk fusk.
Jag måste börja sola. På riktigt. Istället för fejk bus klet.

Men dom va trevliga och jag började känna mig på bättre humör.
Tog ca. 10 steg sen satte alla tankar igång igen o ja va återigen arg eller va f*n de e ja e. Bekymrad.. Kanske man kan uttrycka sig.

Kommer hem. Sätter mig o ritar lite istället.
Lillsyrran säger hejdå o hon drar iväg för helgen. Hon skulle ha städat övervåningen först.
Jag går ut ur rummet och ser att jag måste städa om hela övervåningen.
Du e kass på att städa lillasyster. Sorry, men de e du.
Så humöret Vill tydligen va i botten idag :P

Men så klickar mobilen. Ett MMS. (Jag älskar mms, vet inte varför)
Från David. En bild på hans säng. En BÄDDAD säng.
Och då log jag, för första gången idag tror ja ;) Haha. Han har bäddat sängen. Lilla gubben.. ;)
Intern grej detta.
Men så nu e humöret liite bättre iaf ;)

morrn...

Känner hur det lilla hatet börjar växa fram igen.
-Besvikelsen, avundsjukan, och den äcklade känslan.
Usch usch usch. Ska ut och gå nu. Rensa tankarna lite =)
Härrå!

PS. jag älskar dig.

Är hemma nu. På betydligt bättre humör. :) Hade myskväll me Erika igår.
Åt tacos, drack ett halvt glas vin och kollade på senaste Harry Potter filmen. :)
Jag satt även och kollade i hennes fotoalbum..
Förmodligen bara ja som tycker de e kul, men fifan va fula haha..


Baywatch bruden 90! Jag, alltså.. Väldigt snygg.. Pricken över i't e ju dubbelhakan o gluggarna ;) Haha


Lillsyrran ;) Lätt den sötaste av alla!


Har lånat boken "PS. jag älskar dig". Har sett filmen, och boken ska ju va betydligt bättre. :)
Saknar David. Kom jag på nu..
Sitter och väntar på att han ska skicka bild på hans nya frill han fixade idag.
Spännande.... ;)


fan va löjlig jag är

mm.

....

sitter här med hjärtat uppe i halsgropen. vill va själv ett tag och tänka. ändå vet ja inte va ja ska tänka på.
va ja ska komma fram till. vet inte hur jag ska få bort klumpen ur magen. eller ur halsen.
imorn åker jag till syrran. ska fråga henne om ja år låna några böcker eller filmer att ha i helgen.
stannar hemma från allt ett tag frånomed torsdag, efter ja sovit hos syrran.
måste hålla mig sysselsatt och  underhålla mina sömnlösa nätter. fyfan vad jag hatar detta. jag verkligen Hatar det.
hittar inte ens ord för vad eller hur jag känner nu. jag tappade liksom andan o hittar den inte. som ett jävla slag i magen. ändå va de inget "fel". de e jag o mina tankar som är problemet. jag som ska vara så jävla gammaldags och känslig. jag med alla mina jävla frågor som ingen kan svara på.

har lust att skriva av mig alla fula ord jag kan, men de e dumt att ta ut det över en liten fjant blogg...


oooohhh!



Fattar ni hur det tääär på mig att jag inte kan köpa dom?!!
Haha!
13 cm klack, rosa, 299:- !

jaahaa

Mm, nu har mitt finger blivit lie bättre. Har massa salva o skit på. Men kan fortfarande inte "sträcka ut det" helt.. :(
Och till råga på allt började jag blöda näsblod för en stund sen. Bara sådär.
Liite synd tycker ja allt om mig.. ;) Haha.

Imorgon blir det nog tahandommigsjälv dag (många sånna på senaste)
På onsdag åker jag till Erika, ska till banken, sen ha myskväll me henne :)
Sen blir det la pojken ngn dag me. Hoppas ja.
Fast lördag o söndag blir jag utan. Segt :/ o tråkigt.. Men meeen..


uuuhuhuhuu

:( har bränt mig på fingret när ja lagade mat. dumma spis!
ja vill gråta....

folk bländas av vår asgrymhet

For your information, du är min one and only.
Jag kommer inte att hitta något bättre.
Du gör mig lycklig, du får mig att må bra, och jag kommer aldrig nånsin låta någon förstöra det.


Såå ru vet..

bikinis


want theese two.

ett tips

Spotify. Sök på Midnight Oil, beds are burning.
Vänta tills det gått 58 sekunder in på låten, höj till max.

Fyfan vad jag älskar den låten. Vet inte varför. Ryser i hela kroppen!  Haha
Men det måste va på max annars funkar de inte ;)


love you man

Såg denna igår, riktigt rolig faktiskt!

Se den!


hemkommen

Kom hem för ca. en timme sen. Har tänt en brasa, virat en filt runt mig och ätit frukost :)
Vi va för att hämta min dator förut, men nu va de något annat som gått sönder på den :/ Så får vänta ett tag till.
Saknar min dator :( Haha. Men men. Kommer bli lite mindre uppdatering här bara kanske.

Annars dååå?
Jag funderar på att klippa av håret. På riktigt.
Jag klippte ju bort ca 7 cm häromdan. Men så märkte jag igår att det forfarande slitet :S
Kanske borde klippa det axellångt eller ngt. :(

här har jag axellångt hår. förrförra sommaren tror jag.
(varför jag målat o ser lite aa.. ut.. är för att vi va på väg till Havsbadet i Lysekil. -en av de vildaste nätter jag haft haha. slutade med hjärnskakning, blåmärken och blood. haha)



Lördag

Blev filmtittande me både Viran o Pappa igår. Runt halv 12 la jag mig, smsade lite me pojken,
sen läste ut boken. Sen låg jag vaken i flera timmar lite smått ångest tagen.. Kan man säga så? Haha.
Tillslut somnade jag. Och drömde att David va dum i huvet o att jag gjorde slut.
När jag vaknade imorse visste jag inte om jag drömt eller inte.
Hade heller inte fått mitt vardagliga gomorron sms från honom..
Började tänka. Massa. Länge.
Men nä, vi va på ett jävla tivoli när det hände så de måste vart en dröm.
De va en dröm :P

Appropå David.
Veronica! Snälla rara söta flicka, du måste hjälpa mig. Han vääägrar säga va han önskar sig när han fyller år.
Ena dan "veet han inte", andra dan "vill han inte haa något"..
Treedje dan önskar han sig en TV, en ny bil, och klockan han köpte igår.
Jag behöver hjälp =/ Haha.

sickan hunk jag har.... ;)



hej. igen....

Har fortfarande sjukt tråkigt! Pappa vill inte köra till affären så ja o Viran kan handla.. =/
Så vi har inte ens ngt att mysa tills ikväll! Och vi har fortfarande inte letat reda på någon film.
Har jag ens gjort något idag?
Nä.
Vart ute o gått tills jag nästan grinade för att mina fötter frös så.
Tänt en brasa.
Lagat mat.
Kollat på Top model och Bad Boys 2. Gröm felm.
Nu sitter jag här o nördar..

Men imorn är denna dagen över!
Åker me David hem efter jobbet. Vet inte vaa vi ska hitte påå men.
Slog mig förut att vi har 13 månader imorn.
Men de e inte så "oooh" som jag tyckt förut.
Fram tills ett år, har varje månad räknats. Nu är det inte lika "oooh" förräns det är ett o ett halvt år eller två år.
Eller något..

...

Kan jag skriva ett inlägg där jag INTE nämner denna nedra pojke?! :S
Tror fan inte de..
Men whutt cään aj säääj? I'm in loove.




Såg dessa byxor förut. De i mitten. Korall färgade, inte rosa.
Hm. Vik upp dom lite, högklackat o en svart top?
Could be nice i sommar. Om man e brun.
Killen gillade dom.
250:- .. Hm. Haha.
Men får bli nästa månad om jag har pengar över kanske.

Denna månaden blir tajt :S
Skuld till bååda syrrorna, Pappa fyller år, och David fyller år i början av nästa månad. -Alltså får jag lägga undan pengar nu.
Häällväättee, som vi säger här i Bokenäs. Men men.

De va de de!

Fredag

Idag är det Fredag. Och som vanligt, ska jag inte göra nånting. Eller jo, ja o goaste lillsyrran ska mysa. :)
Vi ska leta upp någon film o va vakna halva natten, har jag bestämt.
David ville komma hit ikväll efter jobbet, men de fåår han inte ;) Haha.
Men han överlever det nog ;)


I haave a dreeaam

Jag kom på en grej inatt. Jag fyller snart 20 år. Vilket räknas som vuxen.
"Plikt tiden" börjar.
Jag Måste skaffa jobb, jag Måste flytta hemifrån, Jag måste de o de o de o de.
Tråkigt.
Jag vill inte bli stor än ;) Allvarligt.

Vet ni vad jag vill göra..
Jag vill åka till Californien, Spanien eller typ Texas i ett år och jobba!
Tänk i Spanien, ett litet café på en liten gata. Med kullerstenar. -Gatan alltså ;)
Och en liten lägenhet ngt kvartér bort.
Fast sen om jag på att jag kan inte spanska, så vi glömmer det. :(

Men Californien då!? Däär kan jag bo och jobba! I ett år!
Eller Texas, va coolt! :D

Själva grejen alltså, åka bort ett år och jobba. Känna på livet lite ;)
Sen komma tillbaka och börja leva som jag "ska" här i Sverige.
Låter inte helt fel va?
Jag vill.

Jag tänkte ju självklart på Madeira först, men det går inte när jag inte kan språket =/


buhuhuuu

Jag har så tråååkigt!
Har ingen dator o ingen o leka me. Har inte ens katt! Fifan.
Vill leka me daaviiid o spela tv speel me honoom...!
Eller åtminstone en katt! Varför får ja ingen tjock liten lurvig katt?
Bläähää. Tråkigt.
Vad ska man gööra?
Jag irriterar mig själv nu..


I'm back. For now..

Helluuu..
Kom hem för en timme sen ungefär. Äter makkarooner o söttbullar.
Fast makaronerna va så äckliga så dom åt ja inte upp. Anteckna.
I förrgår åkte ja till Däviid. Vi gjorde inte så mycket. Gosade med deras valpar och kollade på tv.
I går åkte vi o hämtade lillsyrran sen bar det vidare till torp.
Handlade det vi skulle och tittade på lite saker, sen körde hem syrran och sen till Flatön för att klä på oss som två michelin gubbar.
Eller två redigt tjocka tjockisar haha. Fula va vi iaf.
Veronica skrattade. Och det fick hon. Fick dåligt samvete förut över att vi inte frågade om hon ville med ut.
Men hon va ju sjuuker och jag trodde faktiskt att David frågat henne.

Nu fattar la inte ni va ja snackar om antar jag.
Men iaf så skulle jag , David o hans pappa ut och grilla korv i vinter stormen ;) Haha.
Riktigt mysigt va de faktiskt :D Kallt men mysigt. Vi gjorde upp en liten eld, drack kaffe o sen grillade korv.

Sen blev de lite föör kallt o mörkt så vi åkte hem.
Trodde min ena tå skulle behövas amputeras men den klarade sig som tur va.
Så spelade vi tv-spel. South Park, jag vann ;) Sen vann han. Men sen vann jag igen.
2-1 - alltså vann jag allt. Vilket gjorde honom sur som en jag vet inte vad ;) Haha.

Sen kom deras grannar/vänner över och så åt vi räkor o så :)
Sen blev det dusch, sen film, sen tv, sen mys me valpar, sen tv, sen sova!


Idag blev det mr tv-spel sen åkte vi in till Henån och lämnade in min dator på lagning. Den krånglar lite :/
Sen hanlade jag mat o David körde hem mig.

Det va mina dagar det ;)
Nu ska jag sätta mig i soffan o kolla på 2 and a half men me Pappa o Viran.


nyckelpiga på din läpp

Haha, lillasyster kommer in o visar en liten nyckelpiga på handen.

"- Kolle häär, sommartecken!
- Oohh lilla goosen (ja, vi fjantar oss mycket) -vart hittade du den?
- På min läpp, ja kände ngt o bara pffooothhf, hehe
- hahaha!"

:)

Herregud vad söta kommentarer jag får helt plötsligt då! Men glad blir man :D Hehe.

 

Nu har jag duschat, tvättat, rakat benen, kanske borde äta me.

Eller klä på mig. Haha. Nu ska jag ta tvätten i torktumlarn, sen packa lite grejer jag ska ha med mig till pojken min.


H&M


Vill ha i sommar!

guudmåårning

Typ 3dje natten i rad då jag somnar runt 3-4..
Jag fick ju "Elsas Mode" (Sofi Fahrmans bok vetni) av David i julklapp.
Har snart läst ut den. I början tyckte ja faktiskt inte alls att den verkade bra ens. Störde mig på sättet hon skrev (vilket jag iofs gör fortfarande)
och kom inte alls in i den, fastnade inte. Och läste bara några rader de första dagarna.

Nu ligger jag vaken halva nätterna bara för att jag inte kan lägga den ifrån mig, haha.
Den e väldigt bra. Dock påminner den lite om en bok jag fick av Malin i födelsedags present förra året.
Lite samma kärleksstory iaf.

Men jaja. Så nu iaf så har de blivit sena mornar på senaste. Ska snart ta den sista tandblekningen.
Gå ut o gå tror jag faktiskt jag skippar idag.. :/ Fast än det tar emot.
Men fyfan va kallt det är. Sjukt.

Ikväll åker jag till David.


drömmer mig bort och paintar haha

Hade inte paint innan på förra datorn, så nu sitter o leker i paint jämt.

Skit skoj ju! Haha

Åååh va ja vill ha pengar nu.

Gå och sola några gånger så man blir brun,

sen ta en elllr två veckor i Grekland, Teneriffa eller Kroatien.

åh...


InteGillaLista

  • Falska idioter
  • Vänner som påstås vara ens vänner, när det är bullshit
  • "Vänner" som slutar höra av sig bara för att  dom har det bra nu. Då behövs man liksom inte längre...
  • Folk som inte visar någon jävla respekt utan slänger kommentarer ur sig hur som helst.
  • Paradise Hotel.... (nu blir nån snart arg haha ;) )
  • För vältränade killar som tror sig vara såå snygga o heta, när det oftast bara e fult och avtändande.
  • Tjejer som inte vuxit ifrån detta "titta o viska skit" om andra tjejer på fester osv.
Japp, de va den listan för idag ;)



lilla slarvemajja

Jaa. Min plan idag va att tvätta och dammsuga.
Har jag gjort något av det än? Näää.
Men jag har iaf klippt mig! Ca. 5-7cm e väck. Dock är det fortfarande slitet o äckligt :S
Men jaja.
Jag har duschat, lekt me smink o tagit bilder, haha.
Kollat på Top Model. Och bara latat mig.

Men nu tänkte jag faktiskt alldeles strax sätta igång en tvätt, sen dra fram dammsuuugarn.
Bädda sängen med nya rena lakan också kanske.


Grattis Pernilla!

Pernilla Helena Petersson.
Fyller 20 år idag! Grattis vännen min ♥ Jag hoppas du får en bra dag. Saknar dig!


borde egentligen dammsuga..


.. Men är ego ist..

Natalia Vodianova


chupp

Pernilla hade alla rätt ;)
Visst är det
1. Brad Pitt
2. Leonardo Dicaprio
3. Nicole Richie
4. Charlize Theron
5. Ben Affleck
6. Julia Roberts

Den enda som va lite halvsvår va Charlize tycker jag. Men jäklar va söt hon va redan då!


tuudelluuuouu

Har precis kollat på två o en halv film me Pappa. Haha. Kul vi har ;)
Eller mysigt e de faktiskt :)
Ska laga mat nu.

Lite senare säger jag rätt svar på föregående inlägg ;)
Blir nog lite mer sånt o bilder också. Kanske. ;)
Håll utkik.


Eva Longoria är sjukt lik Sandra Bullock här, eller har jag fel?

guess who ;)

Den som har alla rätt på alla dessa kändisar får bestämma va nästa inlägg ska innehålla ;)
Haha eller något...



Inte så svårt va? ;)


"jag ber dig, snälla snälla snällaaa"

Hatar den låten...

Aja. Saken är den att jag nästan snaart fyller 20. Trott eller ej!
Kan va svårt att tänka sig, jag vet.
Men i feb. Fyller jag alltså 20 år.
Jag önskar mig en resa! Till Grekland!
Otippat. Mm.
Jag försöker få David att önska sig samma sak.
Han fyller år 20 dagar innan mig, så jag kom på den brillianta idén att vi skulle önska oss en resa tillsammans.
Han önskar dig av sin familj, och jag av min, så får våra familjer bli kompisar o sen beställa två biljetter till oss ;)

Haha.

Han vill inte det. Han vill ha en bil o en klocka ist.

Jag vill iofs ha en digital kamera o en väska me. Och det hade ju vart bra att ha på en resa me.
Så egentligen borde man önska sig en resa längre fram ;)
Eller när man själv fått jobb så man kan pröjsa den själv, haha.

Men jag vill verkligen åka till Grekland nu! En sola o bada resa! Och jag har alltid velat åka till Grekland.
Gärna me min pojke..


Ååååh underbara tanke!

(nöjer mig även med en . Men det måste vara just denna med två displays! Haha)


Jag önskar mig nog inte detta på riktigt.
Jag vill bara ha de. Haha.

2009

  • Vad var det bästa med detta året? -David. Madeira. Familjen. Massa.
  • Årets kvinnliga person? - Jag tror faktiskt det får bli Davids mamma, Pamela :P Haha. Hon är en 10 poängare denna damen! ;)
  • Årets manliga person? - Pappa ♥
  • Årets riktiga höjdpunkt? - Åka till Madeira :) Och träffa släkten.
  • Årets "fan också" ? - Hm. Att ja blev sjuk på Madeira resan tror jag. Eller att ja gick upp i vikt ;P
  • Årets par? - Jag o David såklart! Haha nej, Malin o Simon :)
  • Årets kärlek? - Min bästis såklart ;) (David) ♥
  • Årets vän? - Malin Matilda Tuulari, utan att tveka
  • Om du fick ändra något du gjort, vad skulle det vara? - hm. Vet inte så på rak arm. Förmodligen något jag sagt.
  • Förlovade du dig detta året? - Nej.
  • Gifte du dig? - Nej.
  • Blev du gravid? - haha nej. Trodde de dock ett tag, haha!
  • Förlorade du någon detta året? - Japp. Eller, personen finns ju kvar :P Inte i mitt liv så mkt längre bara. (ujj va dramatiskt de lät haha)
  • Förklara kort vad som betytt mest detta året som gått - Okej.. David, Madeira, Släkten, Familjen såklart, Familjen Fridfelt, Familjen Gunnarsson, Malin & Simon.
Ja.. Säkert några småsaker till men du sa kortfattat ;)



forever 21


Dagen efter

Vaknade på Simon o Malins golv, av att en liten skitkattunge smög under täcket och högg klorna i våra fötter ;)
Den lille jäveln. Haha.
Efter ett par timmar åkte vi hem. Stannade på vägen och hyrde filmen "inglorious basterds".
När vi kom hem stod de en bil utanför som vi inte kände igen. "fasiken de e någon här" sa vi.
Eftersom vi va så jäkla sletna, äckliga o trötta.
När vi öppnar dörren står det ca. 30 par skor där inne haha.
Ne okej, inte riktigt 30. Men måånga iaf. Så va de massa massa folk där.
Fy va ja skämdes.
Men jag gick och tog en dusch och bytte om.
Men när ja va färdig hade alla gått ändå ;P

Vi ltaade oss lite, käkade lite, sen kollade på filmen.
Okej, de va jävligt grym! Men, de scenerna där de bara praaaatade o pratade va faktiskt sega.
Men slutet va ju grymmast. ;)
Se den om ni inte gjort de!

Sen somnade vi gottit.

årets första inlägg

Jag hade skrivit ett jävla långt inlägg om hela nyårsaftonen och alla snuskiga detaljer osv.
Men sen bråkade datorn och allt försvann :(
Och jag blev lite för irriterad för att orka skriva om allt.
Så jag skiter it.
Jag lägger ut några bilder, och om ni vill veta ngt får ni kommentera helt enkelt ;)


Simon, Malin, David, och vår fina dukning ;)


Varmrätten och en stilig fjant ;)


Haha Simon, Fia med hutt


"black vodka" från Madeira. & Malins resultat ;)


Felix o David, David o Simon.

Gick hem runt 2. Jag och dessa underbara pojkar satt i köket o pratade tills ca. 5 på morgonen.
Malin o Simon e fan bäst i världen :P
Ja, David också förstås ;)

RSS 2.0