Menorca, here we come!


Good morning


Efter resan...

Jag ; då ska jag frossa i godis. Eller göra chokladbollar. David ; jag ska börja träna. ..... Jahapp. Kul haha :/


Just saying...

Jäkla tråkigt att blogga utan kommentarer.. ;)


.


Första semesterdagen

Dagen började med sovmorgon sen frukost/lunch med pappa och hans chef. Sen kom Viran och vi tig en runda på stan, handlade lite inför resan och tog en fika :) blev även jordgubbar vid hamnen och mys med en mkt go vovve. Resten utav dagen har jag tvättat och försökt hitta kläder gör att packa ber, men me tanke på att de verkar som att de blir skitväder på menorca så e de lite svårt att veta vad man ska packa ner..


Igår

Efter jobbet gick ja o älsk ut o åt :) första gången vi gjorde de på riktigt, bara vi två haha. God mat o en flaska vin. Lite för att fira att jag går på semester idag, kl 17.01! Wiho!

 


Bitter

Vi åker på onsdag... Har gått upp i vikt igen, precis innan. Och de verkar som om de kommer va pissväder...! Inte glad.

 

 

 

 

Ok, kanske inte pisspissväder...

Men förra året på Kreta va de strålande sol varje dag och aldrig under 30 grader..


Idag, om exakt en vecka..

Åker vi till menorca.. Fyfan vad jag längtar!! Ni anar inte. Ska sola, bada, äta mig fetast och bara va så jävla ledig.

Bildregn, blandat


Dä va längesen

Sitter just nu hemma i pappa o Virans kök. Tar en paus från vardagen och har varit här sen igår. Längesen ja skrev men de har inte hänt så mkt nytt. Mkt igång, både hemma o på jobbet. Men på måndag börjar min 2 veckors semester!! :) blir lite menorca, lite kräftskiva och lite andra planer som jag hoppas hinna med. :)


Gräs änka?

Är det de jag är nu? Är ju inte gift dock.. Kollade upp varför de heter just gräs änka.. De kommer från tyskan o betyder förförd ensam flicka.. Tror jag de stog. Ja så nu vet vi de! Iaf, David har alltså inte bara semester från jobbet utan från mig med ;) känns ju sådääär. Men han har lovat att spendera helgen med mig iaf! Annars stämmer jag honom. Får se vad vi hittar på. Annars är inget nytt.. Mkt jobb. O jag har köpt en ny myströja som ersätter David haha. De va jag värd.


RSS 2.0