Gina Tricot



De ärmlösa skjortorna är ju favoriterna.

 

David kan ju inte säga att ja inte önskar mig grejer iaf ;p


Förslag?

Skulle vilja ha lite förslag på vad för mat man kan göra på kalas. ;) Haha.
Ska fira mig nu på lördag, familjen o David, o jag har ingen aning om vad jag ska göra! Något som inte e för dyrt, och inte tar för lång tid. Vi ska ändå va 9 pers.. Så lite tips uppskattas! :) Shoot.

Vad är det för fel?

Jag är svintrött. Alltså så sjukt jäkla trött. Så ögonen går i kors. Ändå lägger jag inte ifrån mig datorn, varför? Vad är det för fel på mig? Har saker o göra imorn, hela dagen faktiskt, och med tanke på att jag gick upp 05.25 imorse så borde ja sova nu så jag får min skönhetssömn.
Yes.
Natti.

True colors

You with the sad eyes
Don't be discouraged
Oh I realize
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness inside you
Can make you feel so small 

But I see your true colors

Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

Show me a smile then,

Don't be unhappy, can't remember
When I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

And I'll see your true colors

Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

And here we go again....

Och så va oturen tillbaka och all gammal skit är här igen. Förmodligen bara för att ja hann bli glad i veckan :P Knasig karma kanske. Snart flyttar jag till Madeira och börjar ett nytt liv.

Min dröm





Jag hade en av de värsta drömmarna ja haft härom natten.
Jag, David, Malin o Simon fjantade oss på ett stort köpcenter, sprang runt o hoppade och va allmänt barnsliga. David är den som apar sig mest, som vanligt. Sen snubblar han till och ramlar mot en av de stora glasväggarna som är mot insidan av centret kan man säga. Vi va på tredje våningen. Allt händer i slowmotion och både ja o Malin skriker till David att han ska akta sig, men precis då ramlar han mot glaset och det spricker. Han ramlar alltså ner mot första våningen. Vi alla tre skriker och Malin springer mot där han ramlat samtidigt som jag skriker åt henne att inte titta för att jag förstår att det är något man inte vill se. Hon struntar i va ja säger, tittar ner sen bara skriker rakt ut och gråter hysteriskt. Jag tittar inte med börjar gråta så jag tjuter jag med. Vi börjar sedan springa ner för alla trappor och möts av väktare som säger till oss att vi absolut inte får va där pga olyckan. Jag knör mig bara förbi och ser hur David ligger i en väldigt äcklig position med öpnna ögon och det är blod över hela golvet, sen står jag där och bara skriker hans namn. Simon står och försöker trösta Malin. Sen ska vi gå ut för att möta Davids familj som inte vet vad som hänt än. Jag går mot bilen och Pamela möter mig med ett ängsligt ansiktsuttryck. Då faller jag bara ihop och gråter så hysteriskt att jag inte kan prata eller andas, hon sätter sig ner på marken och bara kramar mig och försöker få ur mig vad som hänt.

Sen har det gått ett tag antar jag, jag går med Malin, Simon, Matte o alla de gamla på stan. Allt är som vanligt förutom att jag inte pratar med någon, jag går 10 steg bakom alla andra och sen börjar gråta helt plötsligt och får åka hem.



Detta va en sån fruktansvärd dröm och det va så verkligt när ja väl drömde. Ni vet när det gör så jävla ont i hela kroppen för att man är så ledsen. När det känns som att allt innuti kroppen har krossats till tusentals bitar och det enda som håller ihop en är kroppen, man vet inte åt vilket håll man ska åt, man vet inte vad man ska tänka, man vet ingenting. Det gör bara så fysiskt ont i kroppen. ? Tror alla har känt mer eller mindre så någon gång. Och precis så kände ja i drömmen, så jäkla äckligt. Nu e ja asrädd att något ska hända David, för på ett konstigt sätt känns det som att jag nu vet hur det skulle kännas om han försvann, och det går verkligen inte. Han får aldrig försvinna för då jäklar. :P Haha det sjuka är att jag behövde en sån här hemsk dröm för att förstå hur otroligt kär jag är i honom, hur mycket jag älskar min fina fina kille. Jag vet att jag skulle gå sönder om jag inte fick ha honom hos mig :P

Djupt det blev hah ;) Meeen så äääre

BikBok



Min helg

I fredags va ja som sagt på möte, sen mötte jag upp syrran så vi gick o handlade mat och vin. Sen hade vi en jätte mysig kväll! Pratade om massa barndomsminnen, sen tog en liten promenad mitt i natta ;) Perfekt kväll iaf. :)
Igår, lördag så städade vi här i lägenheten o möblerade om lite. Blev jätte fint! Sen hämtade David mig och vi åkte till Harry's o firade Tom som fyller 21. De va trevligt me! Vi va båda nyktra dock men man kan allt ha kul ändå ;P






Kom hem igår runt 12, halv ett tror jag. Stannade alltså inte så länge. Kröp ner i soffan o kollade tv innan ja la mig. Imorse gick jag upp 8. För att kunna somna tidigt ikväll för att gå upp halv 6 imorn ;) Härligt!
Men imorn efter inventeringen så åker jag hem till Pappsen :) Får se hur länge jag kan stanna hemma dock ;P Händer saker hela tiden nu känns det som :) På tsdag ska jag även gå till Bokenäs dagis för o säga hej. Där jag ska ha praktik 5 dagar i veckan alltså. Börjar vecka 9 eller 12, förmodligen 9.

Bla bla bla. Nu ska ja o Erika spela kort ;)

Redan fredag!

Kom nyss hem från mötet, gick faktiskt bra. Som det ser ut nu ska jag praktisera 5 dagar i veckan på antingen dagis eller grundskola. Sen försöka jobba ngt på det. Blir inte mycket till lediga dagar inte. Vilket jag iofs haft nog av kan man ju tycka ;) Tänker dock på killen faktiskt haha. Träffar honom nu högst en gång i veckan så detta hjälper ju inte på traven direkt ;) Jag vill egentligen inte ha praktik, utan jobb. Så jag tjänar på det o kan flytta ihop med pojkvasken. Men jaja. Får väl bara tacka o ta emot det ja får.

Kom på förut att jag itne har kläder för festen imorn..... Inte kul. Inte alls kul. Vet inte hur jag ska lösa det heller. Svordom.

Äh, skriver mer sen kanske. Kanske har bilder då med, vem vet.

Trött

Får nog börja förbereda mig på ett stort nej.


Jobbade till 7 idag, i mina nya skor dessutom. Har otroooligt ont i mina fötter idag, tusen gånger värre än igår. Annars har det gått bra tycker jag. Sålde mina första jeans, woho! Haha ;) Kunden va mkt trevligt också, de underlättar ;) Han sa tillomed grattis till mig haha. Men jaja, vi får se hur allt blir. Ska inte börja gilla läget för mkt känner jag nu. Men trivs gör jag mycket efter en vecka nu.

Nu e ja trött trött trött. Snart kolla scrubs sen lägga mig o sova. :) Möte imorn, ett möte jag veeerkligen inte vill gå på, för jag kommer tvingas på skit. Gillar inte att bli tvingad till saker som de flesta som känner mig, vet ;)
Sen ska ja möta Erika så ska vi handla.
Kul info för er.

Tänkte mest skriva för att jag inte har annat för mig, plus att de vart så tråkiga inlägg nu. Har inga bilder att lägga ut heller..
Inte för att detta gjorde de så mycket roligare......
Ska sluta skriva nu...

Kan iaf visa denna sjukt jävla fina bilden på Veronica, som borde gå o bli modell eller något. Sjukt vacker!!!
(killens syster, för er som inte vet)



Bli inte arg på mig, Vrånkan ;)


Aj i mina fossingar

Har så grymt ont i mina fötter! Ändå jobbade ja bara i 4 timmar idag. Imorgon blir det 8 istället för 4 fick jag reda på förut :) Det känns bra! Idag har det gått rätt bra, trots små hugg i mitt självförtroende ;P Men det börjar arta sig nu tror jag, de e riktigt kul! Känner mig inte lika mkt som en praktikant längre o de e nog bra. Att man agerar själv o inte bara kollar på eller frågar om allt. Hoppppaaaasssss... Haha hatar de ordet nu ;)

Jag är trött o har ont i huvet o fötterna, men sen ska ja duscha o lägga mig i en renbäddad säng så kör vi imorn igen!
Justde, måste hitta kläder me.... :S


Tyda drömmar?

Kom precis ur duschen o nu luktar hela lägenheten gott ;)
Drömde en form av rasistisk dröm inatt tror jag.. Eller ngt. Jag gick på lågstadiet igen och sprang runt med mina dåvarande bästa vänner på något läger eller något. Sen kom det asiater lite här o där som vi skulle gömma oss för. Lisa va full och vi va tvugna att dra i henne för hon fattade ingenting. Sen skjöts Ida o Klara :S Och Lisa förvandlades till David och vi lyckades smita därifrån och satt i en kanot.

Andra gången jag drömmer om form av krig och att någon e full o att alla förutom ja o någon mer dör :S
Betyder detta något?? :|


Jag har en fuldag och jag ska jobba... Inte kul.
Blir jobb imorgon med,
möte på fredag sen ska ja o Erika ha en riktig myskväll med lyxmat o kanske något glas vin :)
På lördag blir det nykter fest för min del,
söndag upp tidigt o va nyttig,
måndag blir förmodligen upp ca halv 6, för att inventera/jobba vid 7. Om jag får jobbet dvs. Vilket jag hoppas på så hääär mycket.

Halloo

Kristina har gjort om bloggen som ni kan se :) E supernöjd, den e väldigt Jag, så de tackar vi för!
Har precis ätit lax med sallad, fy så gott. Nu e jag mätt som en gris. Kom hem från Trollhättan för ett tag sen. Jag åkte med Erika o Fredrik dit, Erika köpte ett snyggt barbord och så handlade vi lite :) Fick även besked från Pappa att jag fått brev från Pensionsmyndigheten. Måste betala den jävla skulden. (Som eg inte e min skuld på ngt sätt) -så där ryker mitt körkort.... Inte så jävla roligt. Tar ett braa tag innan jag kan få ihop den summan igen. Är inte på det bästa humöret kan jag tala om.

Jaja. Försöka va glad ändå. Nu ska vi spela kort här tror jag ;)

Typiskt min tur!

Jag slant nyss med ögonfransböjaren och ryckte av en heeeel del ögonfransar. Ska jobba imorn o i övermorrn. Precis vad jag behöver! Är även helt vattenfylld o svullen som en ballong :)  pricken över i't; jag är as blek. Preciiis vad jag behöver just nu ;) Självförtroende!


....................................

Inte min dag.

Haléns faktiskt.



Ignorerar alla hjärtans dag..

Försökte iaf.. ;) Alla på facebook osv skriver om den jäkla dagen. Antingen hur dom ska fira o mysa med deras kärlek o bla bla bla, eller att de e singlar o de e tråkigt. Tillomed på tvn pratar dom om skiten. Jag e ensam hemma. Min kärlek jobbar till kvart över 8, o ja ska upp halv 7 imorn. Så vi ska inte träffas över huvudtaget. Han skrev att han älskade mig iaf. På Facebook. De e ngt ;) Jag hade gjort ett videoklipp med våran låt o bilder o annat töntigt haha! Men det gick inte ens att skicka. Nä, lite bitter e ja allt idag. De ska vara romantiskt, även om de e löjligt!
Tillomed min bror ringde nyss o ville ha lite tips för romantiken till hans tjej. Tillochmed min bror..!!




En liten slant

Någon som vill göra om min design / header för en liten slant? En femma eller ngt.. :)

I love you!

Tänkte precis gå ut o gå. Öppnar dörren och förstelnas utav den äckliga kylan. Nääe. 10 minus, jag tänker inte gå ut o gå idag! Tur jag har min älskade crosstrainer. Puss på den ;)

Nu ska jag bara laga mat med. Sen göra något åt mina katastrofala ögonbryn o fixa brallsen. Go söndag.


Söndag it is

Hade en riktigt mysig gårdag. David o Gåke hämtade mig, sen gjorde dom middag med toast, räkor o grejor. Tittade på melodifestivalen och käkade grönsaker med dipp. Mycket trevligt. Sen kollade ja o David på Dream girls som faktiskt inte va så bra. Men men. Nu e jag hemma igen och bara tar de lugnt. :) Ut o halka runt snart tror jag.









New in.
Plus ett par bootcut jeans som jag ska sy in lite sen. Skit snygga! Men alldeles för pösiga haha. Men det fixar vi ;)










Ska va singel på alla hjärtans dag...

Nej okej, inte singel, men solo iaf. Den e inte rolig :( Förr gnällde man över att va singel o själv på alla hjärtans dag, men det suger faktiskt mer att va tillsammans med någon men ändå va själv på alla hjärtans dag ;) Det kan jag säga. Men men. Får ta de med en nypa salt. Egentligen e de rätt löjligt hela grejen med detta alla hjärtans dag. Men ändå. Jag är ju tjej. Haha.


Som ni nog förstår har jag verkligen inget att skriva om eller något att visa idag... ;)


Min slutgiltiga önskelista

Sen ska jag sluta tjata om den och ingen behöver mer tjata på mig! ;)

David; av dig önskar jag mig en dejt. En billig dejt. Förstå detta nu ;) Inga mer dyra fina prylar!! (♥) Jag vill bara ha en mysig dag md dig, en heldag, bara du och jag. :)

Pappsen (som läser min blogg vaaaarje dag.), av dig önskar jag mig en kram eller något. Eller presentkort på H&M/Bikbok/Gina Tricot. ;)

Elena
, av dig önskar jag mig presentkort på Åhléns för ny foundation o puder, samt en dag med shoppinghjälp.

Erika. Elias, Elvira,
av er önskar jag mig samma som av Pappa, eller första säsongen av O.C, 6e av Sex and the city, 3e av Vänner och 2a av Desperate housewives.
Haha nörd.


Sen önskar jag mig även "Go Girl" av Carolina Gynning, och presentkort på skor, och alla jäkla klädesaffärer som finns, plus presentkort på Ticket.


Jäkla tråkig önskelista, men det är det jag behöver och vill ha :)
Tack på förhand.

Tråkigt





haha :(


Home

Nu e jag hemma igen :) Men åker nog till David imorn om jag lyckas ta mig dit ;) Hem igen på söndag. Sen blire håll igång igen från tisdag till måndag. Men just nu känns de bara såå skönt att va hemma :) Ska umgås med Pappsen lite, sätta igång en tvätt sen bara ligga o slappa i sängen tror jag.


Davids födelsedag







Fick lova att inte lägga ut någon bild på honom som jag tog, för att han e så blek haha.
Av mig fick han iaf detta :)
I sommar ska han få flyga tandenskärmsflygning. + smått som en biobiljett, aftershavebalm och godis ;) Tror han blev helt okej glad iaf. Svårt att veta haha.



Robin o David på Harry's. Lika eller?...



Mysig kväll va de iaf :)




Change of plans

Sitter just nu hos Erika. Ska provjobba imorgon också fick jag reda på idag. Så fick stanna här ett dygn till. Men imorn blir det allt åka hem tror ja :) Häromdagn fyllde ju David år. Blev en bra dag tror jag :) Jag, David, Veronica, Gåke o Robin åkte o käkade på Harrys sen gick på bio o såg The Tourist som faktiskt va bra :) Mycket trevligt och David verkade vara nöjd med allt, vilket va huvudsaken :) Provjobbade igår och idag. Gått hyffsat tror jag. Vet inte riktigt.. Men men. Skriver imorn när jag e hemma igen :)


My beloved one

We have both been here before
Knockin' upon love's door
Begging for someone to let us in
Knowing this we can agree to keep each other company
Never to go down that road again

My beloved one, my beloved one

Your eyes shine through me
You are so divine to me
Your heart has a home in mine
We won't have to say a word
With a touch all shall be heard
When I search my heart it's you I find

My beloved one, my beloved one, my beloved one

You were meant for me, I believe you were sent to me from a dream straight into to my heart
Hold your body and close to me
You mean the most to me
We will keep each other safe from harm


My beloved one, my beloved one, my beloved one.



I wonder...

Är jag vikarie nu?... Eller... Hmm. De ringde precis o frågade om ja kunde vikariera i veckan. Dessvärre kunde ja itne pga provjobb ju. :/ Men jag har inte vart där eller står på listan. Har bara mejlat lite med rektorn. Så... Betyder detta att jag är vikarie nu? Eller?.... Hm. Konstigt. Kul! Tror jag. Men konstigt..

Måndag

Då va de en ny vecka igen. Va fort tiden går nu. Ikväll åker jag till David, som fyller 22 år imorn! Stor pojke nu, trott eller ej ;) Hoppas att min present blir bra... De enda ja tänker på.. Haha. Nädå. Blir nog att vi går på bio imorn med :) Så stannar ja kvar i Ua för ska till Erika. Ska provjobba igen i veckan :) Hoppas hoppas hoppppaaaaasss. (nu e ja trött på att säga så, så ge mig lite tur!) Kommer hem på torsdag kväll igen.


Idag är det 3 år sen du försvann..

Tänkt på denna dagen mycket faktiskt. Kommer ihåg detaljer från dagen men det emellan är suddigt.  Har dåligt samvete över att jag inte hälsat på dig mer. Men jag vet att Du vet att jag tänker på dig varje kväll. Och idag extra mycket. Hjälper lite att skriva ner av någon anledning ;)
Vill bara säga att jag saknar dig och jag älskar dig, "till stjärnorna och tillbaka" :) ♥


Kan inte sova..

Så har skrattat igenom hela detta avsnittet. Haha såå braa!


Jag har så dålig humor!!



Men de här e kul...
Haha

Confession to make

Okej. Jag är då 21 denna månaden.. Så jag är förmodligen för stooor för att ha crushes på folk ja inte känner o killar med för långt, stylat backstreet boys hår. Men jag måste erkänna att Danny... Ja ja har nog en liten crush på honom. Inte för hans stylade backstreet boys hår. Och inte för hans tandreklams  vita tänder... Utan för hans charm. Herregud sicken svärmorsdröm den där e ;) Om david läser detta kommer han va arg på mig ikväll. ;) Men han vet innerst inne hur seriös jag är just nu. Och kändisar o liknande är okej! Faktiskt. Jag har iaf inte gjort en 5 i topp lista med folk jag skulle ligga med. Så detta e okej. Det är ju bara Danny.. ;) Just nu. Haha.
Älskling, du får välja någon du inte känner o ha en liten crush för den med!




Fjortis crush..



V






Bilder från Vouge

Helt undebar

Regina Spektor - the call.

 

Älskar hennes musik.



Barnslig

Usch idag har vi en liten hata dag nästan. Nej okej, inte hata. Eller jo hatar tanken.. Äh strunt samma, jätte barnslig e ja iaf. Och patetisk ;) Men en vacker dag växer jag ifrån de. :) Saknar min fina kille. Men träffar honom imorgon. :)
Har en del fix att göra här hemma så borde snart sätta igång. Hittils har ja bara vart ute o gått, käkat frukost och satt igång en tvätt. Jag har egentligen att skriva som ni kanske märker. Försöker bara uppdatera denna tråkiga blogg ;)

Pusshajsakaj

¨



Ge mig sommar!


Livsfarligt...


Äntligen fredag

Usch o fy, upp halv 7 imorse igen. Men har fått en del gjort idag iaf. Fixat Davids present. Blev inte riktigt som jag täntke mig, inte alls så bra. Men det får duga antar ja.. Handlat mat o lite grejer. Det är så skönt att va hemma hela helgen nu :) Ska ju dock bli storm imorgon tydligen. Men tuur att ja har crosstrainern hemma nu ;D  Nu ska jag bara slö surfa lite tänkte jag. Tjingeling sålänge.


Hemma!!

Äntligen!
Men upp tiidigt imorn igen, vill inteee..



Så häär såg ja ut häromdaaan... Haha.
Nej, det är inte "dagens outfit! hihihih" ja bara säger......
(nya blusen eller va de e, från Vero moda)

Helt slutt!

Är inte hemma än... ;) Pappa e i gbg och hämtar mig senare. Då blir det hem, duscha, sova. Ungefär. Upp halv 7 imorn igen, pust.. Ska på onödigt möte sen blir det att sitta i en lägenhet hela dagen :S Inge kul. Igår va ja o provjobbade :) Gick varken bra eller dåligt tror jag, Bara flöt på. Två testdagar till blir det iaf. Idag har jag vart hos Malin hela dagen :) Jätte mysigt! Vi år våran mat; tacopaj sen hade hon gjort mindre onyttig efterrätt, gottgott ;) Och film och massa prat förstås! :) Mycket bra, mycket bra.


Nu sitter jag dock här och är så jäkla trött. Vill bara hem till min säng. Vill inte alls upp tidigt imorn igen. Vill att Pappa ska komma o hämta mig nuuu! I helgen ska ja bara sova. o Tvätta. Eller något.Nej just det. Ska till stan eller torp med.... Åh.. Sen e de igång hela veckan igen ;) Förutom fredag vad jag vet om nu iaf. Dock ska jag inte klaga när jag väl har saker för mig.

Hörs sen!

Snabb bloggning

För tydligen måste ja skärpa mig nu ;)

Sitter o dricker kaffe, försöker vakna till liv ungefär. har itne sovit så bra inatt. Gick upp kvart över 7, sen la mig igen vid 8 men kunde itne riktigt somna om. Är bara trött nu. Senare idag ska ja träffa David o luncha med honom :) Eller jag ska fika, han äta. Imorgon ska jag äntligen få träffa Malin och på fredag har jag tydligen möte med AF och en från Kommunen...

Vet äntligen vad jag ska ge David!! Lycka!! Trooor jag iaf. Hoppas det bli bra.. Elena, kan du ringa mig ikväll om du läser detta? ;)

Igår hade ja en kort med trevlig runda på stan med Jessica. Hittade en top som ja hoppas passar till jeans haha. Förstörde även ena min klack..... Bra Elin.

Jao, de va nog de som va nytt är jag rädd. Har inget mer o komma med :) Så hej sålänge!

RSS 2.0