Mardrömmar

Det senaste har jag har riktigt sjuka drömmar.. Och då menar jag verkligen Sjuka. Såpass psykiskt störda att jag bara berättat dom för ett fåtal personer. Jag har vaknat mitt i natten av de och inte vågat somna om, samt morgonen efter har jag inte kunnat släppa de plus att jag faktiskt börjar bli rädd för mig själv.
Varför drömmer jag sånna saker?
Varför har jag sånna sjuka tankar i huvet när jag sover?
 
Det är värre än de värsta skräckfilmer jag kan tänka mig, det är inte alltid det händer Mig i drömmarna, men jag är alltid på något sätt inblandad. Och två gånger har jag drömt samma sak, och då händer det mig.
De andra jag drömmer liknar varann, det händer inte mig men jag ser när det händer andra och jag kan itne stoppa det.
Hela tiden handlar de om huvet.
Jag vill faktiskt inte skriva detaljerat om vad jag drömmer för då ringer ngn psyk, haha! Men i vilket fall så händer de hemska saker med andras huven och hela tiden handlar det om att "ventilera" .. "Ventilera tankar" och "ventilera" huvet...
Först tänkte jag att det kan vara för att det är så mycket som händer hela tiden, mycket stress, mycket tankar som man inte kan bearbeta osv... Men det kändes ändå fel, för drömmarna är För brutala!
 
Men jag har ju också haft en sån extrem huvudvärk de senaste, en helt outhärdlig huvudvärk som inte tabletter biter på.. Trodde återigen att de va stress och att jag drack för lite, men inget hjälpte..
Så kom Pappa på de igår, migrän kanske? Låter exakt som migrän... Känns som att min panna är en trasa som man vrider ur och jag vill bara kisa eller blunda samt att allt ska va tyst.Mår illa och kan tillomed vakna mitt på natten och vilja spy. Migrän, maybe?
 
Och då kom jag på att jag inte är psykiskt sjuk!
jag har bara sån otrolig huvudvärk på nätterna också, så därför drömmer jag sånt där! Det känns helt enkelt som att .. ja, de som händer i drömmarna. Haha. De kontoga e fortfarnde dock varför de alltid händer ngn annan o inte mig..
Eller varför jag alltid ser de men inte kan göra ngt åt de... Plus de där andra mardrömmarna, som faktiskt händer Mig i drömmen... -Vilket är typ de värsta jag kan tänka mig..
 
Kanske måste gå till en spykolog iaf, haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0