Halloo

Kristina har gjort om bloggen som ni kan se :) E supernöjd, den e väldigt Jag, så de tackar vi för!
Har precis ätit lax med sallad, fy så gott. Nu e jag mätt som en gris. Kom hem från Trollhättan för ett tag sen. Jag åkte med Erika o Fredrik dit, Erika köpte ett snyggt barbord och så handlade vi lite :) Fick även besked från Pappa att jag fått brev från Pensionsmyndigheten. Måste betala den jävla skulden. (Som eg inte e min skuld på ngt sätt) -så där ryker mitt körkort.... Inte så jävla roligt. Tar ett braa tag innan jag kan få ihop den summan igen. Är inte på det bästa humöret kan jag tala om.

Jaja. Försöka va glad ändå. Nu ska vi spela kort här tror jag ;)

Kommentarer
Postat av: kristina kittelsen

Pensionsmyndigheten ?

2011-02-15 @ 21:03:49
URL: http://bluefairy.blogg.se/
Postat av: Elin

jaa :S fick barnpension när mamma gick bort. sen betalade de tydligen ut för mkt för två år sen o de säger dom nu :S så e skyldig dom över 4 tusen. fast ja har ett minne av att ja redan fått en inbetalning av dom som ja betalat :S har överklagat men nu har de beslutat att de inte spelar ngn roll, inte så mycket o göra :( så e gnällig nu. hehe.

2011-02-15 @ 21:59:37
URL: http://eileenhc.blogg.se/
Postat av: kristina kittelsen

sånt gör en irriterad, det är ju inte direkt DITT fel att dom betalade för mycket, då kunde dom sagt det då men va fan NU?! gud ..

2011-02-16 @ 01:28:18
URL: http://bluefairy.blogg.se/
Postat av: Elin

jaa :S de värsta e att ja lagt undan runt 5-6 tusen som jag tjänade in i sommreas när ja jobbade, de va meningen till en början på körkort som ja tänkte börja ta i sommar. där ryker ju allt de :( hatar dom idioterna... så skrev dom att de anser att ja har ekonomin till att betala ?! :S vafan får dom de ifrån liksom??

2011-02-16 @ 10:27:56
URL: http://eileenhc.blogg.se/
Postat av: kristina kittelsen

fy fan va irriterande :S

2011-02-16 @ 14:51:39
URL: http://bluefairy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0