tack

Såg på Kristinas feedback på hennes inlägg om vad andra folk tyckte om våran diskussion.

Och jag måste säga att nedanstående kommentar, håller jag med. Och jag är glad att jag inte är den enda som tycker som jag gör. Då e ja nog inte helt dum i huvet om folk håller med mig.

 

http://rkittelsen.blogg.se/: Jag har tänkt nu. I Duschen, där är man smart. ;)
Jag tycker så här. I Uddevalla finns det inte möjlighet att öppna olika sorters kafeer till olika sorters människor. Därför kanske man Om man måste ha absolut tystnad runt sig kanske ska välja att hyra ett konferans rum istället för att fika på allmänt ställe.

Vi tar rådhuset då, där finns det olika typer av människor latte mammor, ungdomar, gamlingar, affärsmän osv osv

Man måste respektera andra männsikor och kanske inte leka gömma bland stolar och bord vuxen eller barn men så måste man också förstå att en bebis är inte är knäpptyst (en bebis är "ouppfostrad") så affärs sällskapet kan inte på en offentlig plats kräva detta. Och en mamma som har ett sovande barn får också stå ut med att utanför hemmet kan det förekomma främmande ljud som kan väcka barnet.
Iaf så är Ingen av dessa männsikor mer värd än den andra och därför måste man faktiskt respektera varandras olikheter.
Nu utgår jag ifrån att att alla dessa parter inte medvetet väsnas för att störa, och att mammor/pappor gör sitt bästa för att inte barnet ska skrika el. störa.

SEN tycker inte jag att barn passar in i ALLA offentliga miljöer. T ex på krogar. Ingen lämplig miljö, Denna plats är avsedd för vuxna . Jag hade inte tagit med Tiger till en krog, för hans skull.


http://issabelleb.blogg.se/ :
Jag håller nog med Elin mer , men båda har lite rätt i vad ni säger , klart man ska ha koll på sitt barn .

Andreas sais: Tycker att din blogg är intressant :) Och det här med barn på café är en svår fråga men går man på ett café så vill man som du säger ta det lite lugnt , Men vi kan inte förbjuda barn där så jag tycker det sitter i föräldrarnas ansvar att ha uppfostrat ungarna så dom sköter sig bland människor. .
Men bäbisar behöver mat så att amma offentligt är OKEJ !!

Josefine sais: Lätt Elin!!! Jävla diskriminering annars. Folk är så jävla bittra och bara stör sig på allt hela tiden!


Det dumma med allt det här va att de tillslut blev som personangrepp mot varandra o folk tar det personligt.
Och det va inte alls min mening.
Jag tycker det är jätte intressant att höra om andras åsikter, samt framföra mina.
Jag vill inte framstå som någon bitch som bara vill skapa bråk eller liknande, för det är det sista jag vill.

Så ni vet. :)

Kommentarer
Postat av: k

"folk tar det personligt." Jag är en person, inte "folk" så du behöver inte skriva "folk". Och jag tog det inte personligt. Snarare du som tog det personligt. Det var du som börja med att "skämta" ; vääälj sida!!!!. Vilket troligen inte var ett skämt. Liksom vad var det roliga i det? Det handlade inte ens om dej, du har inte ens barn så. Bara för jag inte hade samma åsikt som dej betyder det inte att jag är EMOT dej. Jag skiter i detta nu, för det blev en så onödig och stor grejj av det.

2009-12-14 @ 15:29:17
URL: http://myrevolver.blogg.se/
Postat av: k

och vadå TACK! :S Om din kommentar var ett skämt varför säger du TACK för folk väljer "din" sida? Jag skiter totalt i vad folk valde för sida. Din eller min. Alla har vi olika åsikter, men VARSÅGOD du VANN?! ööh..

2009-12-14 @ 15:31:00
URL: http://myrevolver.blogg.se/
Postat av: Elin

HA?! haha vafan driver du me mig? ja menade "tack" som i "tack, då vet ja att ja inte e helt ute o cyklar" haha. o ja menade FOLK, annars hade ja inte skrivit så. jag SKÄMTADE me dig o skrev så för att de "lät" som om de va att du vilja att folk skulöle välja sida när du skrev så. :P Jag har skrivit så "gott" ja kan för att DU ska förstå att ja inte menar ngt mot Dig, men de hjälper ju inte :P De finns varken "din" eller "min" sida i detta. När ja först tog upp detta va de inte om eller mot dig, utan Katrinjäveln, sen VARFÖR ja tog upp de va att ja såg de du skrivit o de klippet du lagt ut. Därav "hittade" ja mina reaktioner o skrev om det. skärp dig nu, ja orkar inte fjanta så här :P

2009-12-14 @ 15:58:03
URL: http://eileenhc.blogg.se/
Postat av: Elin

helt allvarligt kristina, så skiter ja i dig när de kommer till detta. ja försöker diskutera om de stackars mammorna o papporna me bebisar som inte får fika vart dom vill. och ja blir glad när ja ser att de finns fler folk som reagerar samma som mig. de har inegt me dig o göra.

2009-12-14 @ 16:10:55
URL: http://eileenhc.blogg.se/
Postat av: k

Som sagt, jag lägger ner det hela. Du verkar ju inte förstå att jag inte tog det personligt tyckte bara du skrev en onödig kommentar när jag inte alls menade så. Men sen skyller du på att du skämtade? ööh. "OK!". Du behöver inte skriva med stor text, jag är inte dum i huvudet. Som sagt du verkar förstår inte vad jag menar i mina kommentarer, så jag skiter i detta nu. Har skrivit ett sista inlägg om det hela. Nu orkar jag inte mer, för det skulle bli ett sånt jävla tjaffs om detta.

2009-12-14 @ 16:17:41
URL: http://myrevolver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0