fiskens tecken..

Glider honungsljuva och ryggradslösa genom sitt egna våta universum, höga och saliga på antingen musik eller vin.

Du verkar leva i en drömvärld med dåligt självförtroende.

Du känner väl till mänsklighetens svaga sidor med föredrar att leva i din egen värld där alla är vackra och alla handlingar är goda.

Du är en god lyssnare men har tendens att försvinna in i en drömvärld om verkligheten blir för jobbig. Lättrörd och alltid lika angelägen att hjälpa andra och anpassar sig till omgivningen i så hög grad att du uppfattas inte ha några egna åsikter.

Du är den romantiska, mjuka människan. Förstående och medkännande till sin natur och ömmar för alla som har det svårt. En väl utvecklad känsla för rättvisa liksom förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livsbetingelser. Envist vänder du samhällets krav ryggen och gråter hejdlöst på Operan för att sedan gå hem och slå dina barn. Verkliga känslomänniskor!

Du uppfattas som annpassningsbar, vänlig, blyg, osäker, vildesvag och blid men är snabb på att ge igen, otålig och full av fantasi! Du är snarstucken och lättretad ibland.  Du är en pijonär och tycker att de flesta människor är skithuvuden.

Känsligheten gör att du ofta utsätts för faror och onda aningar vilket för att du ofta är ängslig och blir lätt deprimerad. Du lever gärnaq i en låtsasvärld. Naiv och fantaifull. Oehört konstnärliga, vilket ofta avspeglas i deras yrkesval såso tex Konstnärer, dansare, poeter och skådespelare..

Fysiska kännetecken: Sorgsna utrycksfulla ögon.

Fisken är förvirringens och otillfredställelsens tecken. Den som söker svar och aldrig får dem.. Den som är utan rast eller ro, ständigt på drift och ständigt prövande nya vägar. För Fisken hänger allt lixom i luften och tillvaron närmast kaotisk. Obesvarade frågor, osäkerhet och hjälplöshet hör tecknet till.. Fisken är den som alltid hoppar från punkt till punkt och provar vad som helst som är okänt. Det är svårt för Fisken att slå sig till ro med något för snart kommer känslan av att deet inte är riktigt rätt, att något bättre finns runt hörnet.

Fisken är snäll och förlåtande, ger gärna efter för omgivningen. Självutlämnande intill självförintelse och saknar en grund att stå på. Den irrande. Den letande.



Intressant..
Jag är på dåligt humör .. :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0